آوین ویژه»

تجمع عظیم هیئت های مذهبی قرچک برگزار شد جزییات بسته حمایتی بورس/ سهامداران بخوانند صندوق بیمه رانندگان با همکاری مجلس راه‌اندازی می‌شود اختصاص فاینانس جهت خرید کالاهای ایرانی برای کشورهای آفریقایی ادعای خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم ورود کاروان پیاده حرم امام آذربایجان شرقی به تاکستان ارائه خدمات دامپزشکی لرستان به ۱۲ روستای منطقه «چمشک» شاخص بورس ۴۰هزار واحد رشد کرد مشکلات شهرستان عسلویه رفع شود برگزاری سلسله نشست‌های قرآنی به همت دانشگاه مذاهب در ماه رمضان پیشنهاد ادغام بازار ایران در زنجیره تامین جهانی با چین سوپراریز بزرگ بورس از راه رسید | سهامداران بخوانند آخرین خبرها از اقدامات فناورانه شرکت کاوشگران صنایع معدنی راشا اندیشکده آمریکایی: ایران برنده دور اول مذاکرات با ایالات متحده بود سهم هر فرد از فیض پروردگار به اندازه وسعت وجودی اوست افزایش میزان جابجایی مسافر در راه‌آهن منطقه آذربایجان راه‌آهن: انعقاد قراردادهای بخش خصوصی با تولیدکنندگان داخلی مستقل از نقش نظارتی راه‌آهن است دولت بسته‌های تشویقی جذاب برای سرمایه‌گذاری تدوین کند

0

طرح وزارت علوم برای آمادگی آموزش در شرایط بحران تدوین می‌شود

  • کد خبر : 126260
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
طرح وزارت علوم برای آمادگی آموزش در شرایط بحران تدوین می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اجرای طرحی ویژه برای آمادگی بخش آموزش کشور در شرایط بحران و اضطرار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف در نهصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی که امروز (یکشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، با اشاره به تصویب آئین‌نامه مهارت‌آموزی دروس دانشگاهی در هیئت دولت، از آن به عنوان آخرین آئین‌نامه برنامه هفتم توسعه در حوزه آموزش عالی یاد کرد و گفت: این آئین‌نامه با پیشنهاد وزارت علوم تدوین شد و گامی مهم در جهت عملیاتی‌سازی آموزش مهارتی در دانشگاه‌ها به شمار می‌رود.

وی افزود: بر اساس این آئین‌نامه، تکالیفی برای صنایع و شرکت‌های دولتی تعیین شده تا ملزم به پذیرش دانشجویان در فرآیند مهارت‌آموزی شوند. همچنین وزارت علوم نیز موظف شده است دروس دانشگاهی را بازنگری و متناسب با نیاز بازار کار بازطراحی کند.

وزیر علوم همچنین از اجرای طرحی ویژه برای آمادگی بخش آموزش کشور در شرایط بحران و اضطرار خبر داد و اظهار داشت: هر بخش از جمله آموزش عالی نیازمند دستورالعمل‌های مستقل برای مواجهه با شرایط اضطراری است و در این زمینه کار کارشناسی در حال انجام است.

سیمایی با تأکید بر اهمیت ورود سریع به حوزه هوش مصنوعی در آموزش عالی گفت: اگر نسبت به توسعه هوش مصنوعی در کشور تعلل کنیم، فاصله‌مان با دنیا بیشتر خواهد شد. در این راستا باید از تجارب کشورهای پیشرفته بهره بگیریم و ظرفیت‌های داخلی را در این مسیر فعال کنیم.

وی خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که فاصله فناوری ما با کشورهای پیشرفته زیاد است و همین موضوع اهمیت حرکت سریع به سوی دیجیتالی شدن و تقویت فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی را دوچندان کرده است.

وزیر علوم در پایان گفت: رایزنی‌ها برای اختصاص منابع به پروژه‌های پیشران در حوزه هوش مصنوعی در آموزش عالی آغاز شده و این حوزه یکی از اولویت‌های مهم است که نیاز به تقویت دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=126260

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.