آوین ویژه»

تفسیر آیه بیستم طرح زندگی با آیه‌ها توسط رئیس تبلیغات اسلامی گناوه آژیرهای خطر طی یک سال گذشته ۲۸ هزار بار به صدا درآمده‌اند+ نقشه جریمه سنگین در انتظار این کارفرمایان | ۱۵ میلیون کارگر در تلاش گرفتن حق سوال روز شانزدهم مسابقه زندگی با آیه‌ها در اصفهان هیئت به مثابه مدرسه اقتصادی؛ هیئتی که دوره‌های مشاوره اقتصادی برگزار می کند شمال یمن بار دیگر هدف حمله هوایی آمریکا قرار گرفت قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱ اسفند اعلام شد + جدول نقشه شوم نتانیاهو برای تحریک ترامپ علیه ایران خداحافظی کهگیلویه و بویراحمدی ها با کشت برنج پروژه راه بناب به منجیل باید تا پایان دولت چهاردهم به اتمام برسد اوکراین کاردار چین را احضار کرد انتخاب نخست وزیر آینده کانادا قیمت دلار هفته آینده به این عدد می رسد! | پیش بینی بازار ارز هشدار اتاق اصناف به گران فروشان شب یلدا  بحرالعلوم: هفتمین دوره شورای ارزیابی حافظان قرآن آغاز به کار کرد ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل ازبکستان فراخوان بخش عکس جشنواره «پنج» اعلام شد کشف بیش از ۱۵ کیلوگرم انواع موادمخدر در تویسرکان

0

آغاز فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه

  • کد خبر : 129713
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
آغاز فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه

مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، حسین امامعلی‌پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، در نشست جمع‌بندی مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی، ضمن تأکید بر اهمیت این طرح، گفت: در راستای اجرای مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه، خوشبختانه در اواخر این مرحله، جلسه‌ای با دانشگاه‌های منتخب و دبیران مناطق ده‌گانه برگزار کردیم تا به بررسی و جمع‌بندی اتفاقات رخ داده در این دانشگاه‌ها بپردازیم.

وی با اشاره به بررسی وضعیت رستوران‌های دولتی و مکمل در دانشگاه‌ها بیان کرد: طی سه ماه گذشته، با حضور در دانشگاه‌ها وضعیت رستوران‌ها بررسی شده و خوشبختانه دانشگاه‌های منتخب تمام تلاش خود را برای اجرای اهداف وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان به کار گرفته‌اند. به امید خدا، از اول مهر ماه، تمامی این دانشگاه‌ها به رستوران‌های مکمل مجهز خواهند شد.

امامعلی‌پور با اشاره به اینکه در مرحله آزمایشی، نزدیک به ۲۵ رستوران مکمل به برنامه اضافه خواهد شد، خاطرنشان کرد: این بدان معنا نیست که رستوران‌های دولتی فراموش شوند. قراردادها و تجهیزات آشپزخانه‌های دولتی با دقت آنالیز شده و وضعیت آنها نیز مورد بررسی قرار گرفته است. هدف ما این است که نتیجه تمامی تلاش‌ها، رضایت دانشجویان باشد و تنوع غذایی را برای آنان افزایش دهیم.

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان همچنین به اهمیت کاهش تصدی‌گری دانشگاه‌ها در حوزه تغذیه اشاره کرد و افزود: امیدواریم با انتقال بار وظایف تغذیه به بخش خصوصی، دانشگاه‌ها بتوانند به وظایف ذاتی خود، یعنی آموزش و پژوهش پرداخته و در این زمینه بهبود یابند.

وی در پایان از تمامی دست‌اندرکاران و دانشگاه‌ها خواست تا با همکاری و هم‌افزایی، تا آغاز سال تحصیلی جدید، آمادگی لازم برای اجرای موفق این طرح را پیدا کنند و با ارائه خدمات بهتر، تجربه‌ای لذت‌بخش را برای دانشجویان فراهم آورند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=129713

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.