آوین ویژه»

قصه پرغصه ساخت یک نماهنگ برنده؛ لطفا به هیئت‌ها اعتماد کنید آیا آقایی‌پور به دیدار حساس سپاهان و استقلال خواهد رسید؟ مشکل فیلم کوتاه و مستند با تشکیل دبیرخانه دائمی «فیلم فجر» حل می‌شود؟ محمود واعظی: رفع فیلترینگ خواسته مردم و کسب‌وکارهای اینترنتی بود لزوم صرفه‌جویی انرژی در فصل سرما؛ استاندار خوزستان از مردم قدردانی کرد روز قدس فریادی که جهان را خواهد لرزاند کارگران برای دستمزد ۱۴۰۴ روی این مبلغ تاکید کردند اولین پل شبدری کامل بندرعباس افتتاح شد پیام تسلیت مسئولان دستگاه قضا در پی شهادت قضات دیوان عالی ایران در یک قدمی ارزانی شدید | پایان خوش fatf فرا رسید؟ سوال بیست و هشتم «زندگی با آیه‌ها» در سمنان ثبت بیش از ۱۱ هزار تماس و ۲۱۲۵ مأموریت از آغاز تعطیلات نوروزی آلمان دو مظنون حادثه انفجار نورد استریم را شناسایی کرد دلیل لغو قانون حجاب اعلام شد + فیلم سرمربی پرسپولیس در بازی برابر ذوب آهن کیست؟ مسعود فروتن در دوازدهمین شماره «هیچ‌یک» آقای کریمی امشب «ای ایران» بخوان معامله ۵۳ همت کالا و محصول در بورس کالا

0

برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت علوم پایه با الگو از یک دانشگاه روسی

  • کد خبر : 130328
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت علوم پایه با الگو از یک دانشگاه روسی

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه این دانشگاه برای ارتقای رشته‌های علوم پایه با الگو از دانشگاه روسی خبر داد.

محمد علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم بازتعریف ارتباط رشته‌های علوم پایه و کشاورزی با صنعت، از تلاش‌های اخیر در این حوزه خبر داد و گفت: شخصاً در حوزه معاونت خود، پیگیری‌های جدی برای تقویت این ارتباط به‌ویژه در رشته‌های علوم کشاورزی و علوم پایه آغاز کرده‌ام.

وی با بیان تجربه سفر اخیر هیئت دانشگاه آزاد به کشور روسیه و بازدید از دانشگاه کازان افزود: در این سفر از دانشکده‌ اینو پلیس بازدید کردیم که با اجرای یک مدل آموزشی جذاب، موفق شده بود دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان را به رشته‌های علوم پایه، فیزیک و کامپیوتر جذب کند. شیوه کار به‌گونه‌ای بود که آموزش مفاهیم فیزیک و ریاضی با کاربردهای عملی مانند “هوش مصنوعی” تلفیق شده بود.

علی اکبری ادامه داد: نکته جالب این مدل آموزشی، نظام شهریه‌گذاری وابسته به معدل آن بود؛ به‌گونه‌ای که دانشجویان با معدل بالا شهریه پرداخت نمی‌کردند و با کاهش معدل، میزان شهریه افزایش می‌یافت. این سیستم موجب جذب بهترین استعدادها به دانشگاه شده بود.

وی همچنین به یک ابتکار مهم دیگر اشاره کرد و گفت: در کنار این دانشگاه، یک شرکت خصوصی فعالیت داشت که پروژه‌های صنعتی را از بیرون دریافت کرده و میان دانشجویان تقسیم می‌کرد. این تعامل مؤثر بین صنعت و دانشگاه باعث افزایش مهارت و اشتغال‌پذیری دانشجویان شده بود.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این مدل که با عنوان «اینوپلیس» شناخته می‌شود، الگویی موفق برای اتصال آموزش عالی به بازار کار است. ما نیز در دانشگاه آزاد پیش‌تر به دنبال چنین طرحی بودیم، اما با آن دقت و ظرافت اجرایی که در کازان مشاهده کردیم، هنوز عملیاتی نشده است.

وی کرد: اگر بتوانیم الگویی مشابه را با بومی‌سازی مناسب در دانشگاه آزاد پیاده‌سازی کنیم، می‌توانیم وضعیت آموزش علوم پایه را متحول کرده و انگیزه و آینده‌ روشن‌تری برای دانشجویان این حوزه فراهم آوریم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=130328

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.