آوین ویژه»

«گربه» روی صحنه‌ خانه‌نمایش دا می‌رود ایلان ماسک : رادیو فردا و صدای آمریکا تعطیل شوند تصادف مرگبار در فیروزآباد تهران ۳ کشته برجای گذاشت ورود «صیاد» به اکران؛ این «عینک قرمز» خریدار ندارد خریدار سکه و دلار غافلگیر شدند؟ «بورل» از آماده‌سازی پانزدهمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه خبر داد تامین اعتبار اَبَرپروژه‌های آبرسانی خوزستان در جریان سفر رییس‌جمهور سرپرست جدید ایسنا منصوب شد لغو مرحله پنجم مسابقات آزاد بانوان به دلیل قطعی برق مجموعه آزادی آمادگی عربستان برای میزبانی از جام جهانی ۶۴ تیمی در ۹۵ سالگی ستاره فضای مجازی شد راهکارهای شهرداری برای حل چالش پسماند؛ از زباله‌سوز چینی تا شهرک بازیافت اجازه برگزاری کنسرت در گچساران را ندادم/پایان هر معارفه تودیع است افتتاح مدرسه ترافیک توسط سردار رادان در استان کرمانشاه  حرف‌های مهم در یک نکوداشت؛ اهالی خانه موسیقی از فریدون شهبازیان گفتند پادشاه خلق در سالگرد درگذشت حسین بختیاری منتشر شد حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی انسان‌ها در عصر غیبت است جولان «فینگال» در هند و سریلانکا/ دست‌کم ۱۹ نفر کشته شدند+ فیلم

0

افزایش نرخ غذای دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال تحصیلی جدید

  • کد خبر : 133763
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
افزایش نرخ غذای دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال تحصیلی جدید

در نشست شورای تخصصی تغذیه وزارت بهداشت مقرر شد در سال جدید تحصیلی جدید ارتقای کیفیت غذای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تغییر نرخ غذای دانشجویی همراه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، نشست شورای تخصصی تغذیه با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر عبدالرضا دیانی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و دیگر اعضای شورا و تعدادی از دانشجویان و همچنین نمایندگان شورای صنفی با هدف افزایش کیفیت غذای دانشجویان و رفع مشکلات و معضلات حوزه تغذیه دانشجویی برگزار شد.

در این نشست دلایل پایین بودن کیفیت غذای دانشجویان بررسی و پیشنهاداتی برای رفع این مشکل ارائه شد.

مشارکت دانشجویان در حوزه تغذیه، اصلاحات در حوزه تغذیه بر اساس نظرات دانشجویان و دانشگاه و بررسی تغذیه دانشجویان بین‌الملل و متاهل ساکن در خوابگاه از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

یکی از عمده موضوعات مورد توجه در این نشست بررسی چگونگی رفع اسراف غذای دانشجویی بود.

همچنین در این نشست عنوان شد که با توجه به تناسب دیده شده در قیمت نهایی غذا بنا شده است تا ۱۰ درصد قیمت تمام شده غذا بر عهده دانشجو باشد، این درحالی است که در سال تحصیلی گذشته افزایش قیمت کار دانشجویی در دو مرحله اتفاق افتاد و هیچ افزایش قیمتی در حوزه غذای دانشجویی اعمال نشد که در سال جاری افزایش بسیار کمی در نرخ غذای دانشجویی داده خواهد شد.

در نتیجه این نشست بنا شد تا ارتقای کیفیت غذای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال جدید تحصیلی، با تغییر نرخ غذای دانشجویی همراه باشد و نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکاران به منظور حفظ کیفیت غذا صورت گیرد. این امر به گفته کارشناسان حاضر در این نشست می‌تواند بر کاهش هدر رفت غذای دانشجویی نیز تاثیرگذار باشد.

گفتنی است این جلسات به صورت مستمر در طول سال برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=133763

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.