آوین ویژه»

ارز ترجیحی دارو سال آینده حذف می شود | گرانی در راه است؟ تغییرات تازه در وزارت خارجه آمریکا؛ چرا منصب نماینده ویژه ایران از لیست حذف شد؟ شب حساس مهدی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا کاروان عشاق الحسین(ع) رامشیر در دیوانیه عراق اعلام قیمت طلا و دلار در شروع دور جدید مذاکرات (۶ اردیبهشت) جزئیات عرضه اولیه ومپنا + زمان ثبت سفارش و میزان نقدینگی  گام‌های بلند فولاد سنگان در توسعه زیرساخت‌ها و مسئولیت‌ اجتماعی شهرهای جهانی صنایع‌دستی، زنجیره تاثیرگذار گردشگری همدان «جزیزه لؤلو» یادآور یک تئاتری فقید؛ نمایش ناتمامی که به صحنه رسید حداکثر مدت زمان رسیدگی به شکایات مسافران در پروازهای داخلی و خارجی اعلام شد در ۲ ماه ۱۰۰ محتوای مجرمانه را حذف و اصلاح کردیم!/ ۲۰ سکو مسدود شدند زخمی‌شدن ۲ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه صلیب سرخ: شرایط انسانی در غزه “غیرقابل تحمل” و به دسترسی فوری کمک نیاز دارد بلیت لیگ برتر انگلیس برای هواداران ایرانی چقدر آب می‌خورد؟+ جدول موضع گیری جدید قطر درباره سوریه امام صادق(ع) احیاگر معارف اهل‌بیت و بنیان‌گذار نهضت علمی در جهان اسلام تبدیل وضعیت اساتید پیمانی به رسمی آزمایشی به دانشگاه‌ها واگذار شد شهر خلاق خوراک به اقتصاد کرمانشاه کمک می‌کند

0

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود

  • کد خبر : 14882
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از عقد تفاهم‌نامه بررسی غذای دانشجویان با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی این دانشگاه به منظور بهبود وضعیت و کیفیت غذای دانشجویان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین پورغریب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بهبود کیفیت غذای دانشجویان، تفاهم‌نامه‌ای با دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران امضا کرد.

پورغریب، در این خصوص اعلام کرد: دانشگاه باید خانه‌ای برای دانشجویان باشد و بهترین شرایط را برای آن‌ها فراهم کند. افزایش کیفیت غذای دانشجویی از اولویت‌های اصلی معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

طبق این تفاهم‌نامه، ابتدا وضعیت فعلی غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. سپس بر اساس رژیم غذایی متناسب با نسل جوان، مواد غذایی لازم تهیه و در شرایط مطلوب پخته و توزیع خواهد شد.

همچنین، محمود علیزاده ثانی، استادیار دانشگاه با دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی و فردین جوانمردی، استادیار دانشگاه با دکترای علوم و صنایع غذایی، به عنوان اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی پزشکی در این طرح، وضعیت غذای دانشجویان را بررسی کرده و رژیم و مواد غذایی مناسب را به مدیریت امور دانشجویی اعلام خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=14882

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.