آوین ویژه»

۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار لیگ برتر والیبال- فولادسیرجان ایرانیان و مهرگان نور معرفی برگزیدگان ششمین دوسالانه سراسری عکس نور تکلیف روز دوم تعطیلات بالاخره مشخص می‌شود؟ توقف پروژه پتروشیمی میانکاله؛ بازپس‌گیری زمین طبق دستور رئیس‌جمهوری دستور فوری برای اخراج اتباع افغان / ضرب‌الاجل صادر شد حجت‌الاسلام والمسلمین نیری درگذشت/جزئیات مراسم تشییع پیکر استان خوزستان پلاتوی استاندارد تئاتر ندارد؛ انفعال انجمن‌های هنرهای نمایشی! تهیه و ارسال طرح‌های توجیهی برای بهره‌مندی استان از محل کمک‌های بلاعوض بین‌المللی تیم مذاکره کننده ایران و آمریکا در دور سوم چه کسانی هستند؟ درهای کتابخانه های عمومی بر روی عموم اقشار مردم باز است زبان «بیونگ» غربی ولی روح کلامش شرقی است؛ جامعه سرمایه‌داری با پنبه سر می‌برد اعلام زمان‌بندی بورس کالا برای عرضه انواع محصول نخستین حادثه پس از اعزام نیرو به مرز مکزیک؛ ۲ نظامی آمریکایی کشته شدند دولت و نهادهای امنیتی پاکستان از خون شیعیان مظلوم صیانت کنند برای کسب سود در بورس این‌ گزارش از دست ندهید بخشی از فرودگاه «گاتویک» انگلیس تخلیه شد نشست سه جانبه رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رئیس مجلس لبنان

0

نشست الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان برگزار شد

  • کد خبر : 17626
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
نشست الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان برگزار شد

نشست الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده از سلسله نشست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به میزبانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهرا(س)، این نشست با موضوع محوری جایگاه اطلاعات و داده‌های آماری در الگوی حکمرانی تمدنی حوزه زنان و خانواده با حضور ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا(س) و فرهمندپور دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان، مدیران و اعضای دانشگاه در سالن سپیده کاشانی مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.

ناظم بکائی، رئیس دانشگاه الزهرا(س)، ضمن تشکر از سخنان صاحب‌نظران و حضور مسئولین شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه الزهرا(س) نکاتی را در حوزه داده‌ها و الزام وجود آن‌ها در الگوی تمدنی و به ویژه ناظر به حیطه هویتی زنان، به منظور برنامه‌ریزی برای آینده بیان نمود. وی گفت: در این حوزه نیازمند رسیدن به تعاریف مشترک هستیم. برای مثال در برنامه‌ریزی آینده نیازمند بازتعریف حضور فیزیکی بانوان هستیم.

رئیس دانشگاه به انتخاب درست عوامل موثر در برنامه‌ریزی و تدوین الگوی تمدنی دنیای آینده اشاره کرد. و اینکه ناهماهنگی و یا مغفول ماندن هر عامل می‌تواند انسجام الگو یا کارایی آن را بر هم بزند.

ناظم بکائی در بخش دیگر سخنان خود، یکی از اهداف کلان دانشگاه الزهرا(س)، به عنوان تنها دانشگاه جامع بانوان در جمهوری اسلامی را رسیدن به مرجعیت علمی در حوزه زنان و خانواده ذکر کرد و تاکید نمود که دانشگاه در مسیر تحقق این امر مهم نیازمند حمایت‌های مادی، معنوی و فکری است.

بکائی گفت: دانشگاه الزهرا(س) با در نظر گرفتن ساز و کارها و حمایت‌های لازم آماده است به عنوان یک پایگاه اجرائی، سیاست‌های تدوین شده در الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه آموزش عالی بانوان در کشور را به اجرا در آورد و در این راستا با دریافت حمایت‌های لازم، برای معرفی الگوی سوم زن در جهان، آماده برقراری ارتباط و زمینه‌سازی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی جهان است.

فرهمندپور با اشاره به سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و اهتمام این شورای عالی برای تدوین، تنظیم و طراحی الگوی حکمرانی در حوزه زنان و خانواده، از احصاء و جمع آوری حدود ۵۰ عنوان مسئله و پرسش در مسیر طراحی خبر داد. وی گفت این مسائل به چهار دسته مسائل کاملا نظری (پایه)، نظری معطوف به اجرا، کاملا اجرائی و لوازم طراحی الگو یا لوازم ارزیابی الگوی تراز تقسیم خواهند شد. مسائلی که ناظر به حوزه اجرا هستند، نیازمند امکان‌سنجی برای بسته قانون جامع و دسترسی و استخراج اطلاعات و آمار در حوزه سیاستگذاری معطوف به خانواده هستند. به عنوان مثال در حوزه اعضای هیئت‌علمی برای بازنگری آئین نامه‌های ارتقا، استخدام و جذب در مراکز علمی متناسب با «الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده» نیازمند استخراج اطلاعات و آماری هستیم که در حال حاضر در دسترس نیستند.

فرهمندپور گفت حدود ده عنوان مسئله در سلسله رویدادهایی در مجموعه‌های مختلف علمی و اجرائی، مورد بحث و بررسی قرار گرفته و این محتواها منتشر و در جای مناسب خود مرجع اجرائی قرار خواهند گرفت.

وی عنوان کرد در حال حاضر ما با یک فرایند حکمرانی فاقد انسجام معنا بخش و اثرگذار درونی مواجهیم، فرآیندی که از سیاست‌گذاری تا میدان را یکپارچه‌سازی کند؛ و ما دچار ضعف فرآیندی هستیم.

همچنین در این نشست بتول مشکین فام، رئیس پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س)، ضمن خوشامدگویی و ارائه دستاوردهای پژوهشکده زنان در حوزه زن و خانواده پرداخت.

ملوک‌السادات حسینی بهشتی دانشیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداک) به موضوع هستان‌شناسی مطالعات زنان در ایران پرداخت.

عصمت مومنی، دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی به موضوع مدیریت داده و اطلاعات آماری و محتوایی پژوهش‌ها در حوزه زنان را طرح نمود.

ناهید اعظم رام پناهی، دبیر میز تخصصی مهاجرت و معاون اسبق آمار و اطلاعات شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع پیشینه راه اندازی پایگاه‌های اطلاعاتی زنان و خانواده در ایران را توضیح داد.

مریم پاکدامن مسئله مدیریت اطلاعات پژوهشی در حوزه زنان و خانواده را مطرح نمود.

مجید صادقیان، معاون سابق رصد، تحلیل راهبردی مرکز رصد شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوع آینده‌نگری و نیازسنجی اطلاعاتی حوزه زن و خانواده پرداخت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=17626

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.