آوین ویژه»

ایلان ماسک در مرز مکزیک برای خودش شهر می‌سازد! درگذشت یک عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و همسر و فرزندش در سانحه رانندگی هواشناسی جمعه ۱۲ اردیبهشت؛ رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان خدمات ویژه آموزشی برای دانش آموزان استان بوشهر ارائه می شود توصیه‌ مقام سابق امنیتی آمریکا به ترامپ: عربستان باید حریم هوایی خود را برای حمله به ایران باز کند مسلمان واقعی امیدوار است و امید در بطن «انتظار موعود» نهفته است مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد ۲هزار و ۵۰۰ تن اقلام غیرنقدی برای مردم لبنان و غزه ارسال شد قطب لجستیک شرق کشور با شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران کلید خورد واکنش سخنگوی دولت به توقف قانون حجاب + فیلم بهارستان توان تامین ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه مترو دارد توئیت مهم پزشکیان/ رهبر انقلاب درباره فیلترینگ به رئیس‌جمهور چه گفتند؟ قطع یارانه ۱۰ میلیون نفر توسط دولت | یارانه نقدی افراد مشمول چقدر زیاد می شود؟ صفحه اول روزنامه های کرمانشاه پنجشنبه ۲۰ دی ماه مردمی کردن هنر از اهداف دستگاه‌های فرهنگی است مارک روته: اروپا به‌جای گله و شکایت، برنامه‌های مشخصی درباره اوکراین ارائه کند موافقت اصولی ساخت ۹ مجتمع‌ خدماتی-رفاهی بین راهی در زنجان صادر شد عیادت رئیس‌جمهور از جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس

2

مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود

  • کد خبر : 18265
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود

کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی از سوی مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی «جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی» امروز (چهارشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۳) با تدریس حمیدرضا رحمانی دهکردی عضو هیئت علمی دانشگاه، از سوی مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

مرتضی طاهری، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در این کارگاه با اشاره به اهمیت مهارت‌افزایی در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، گفت: جستجوی مؤثر در منابع علمی و استفاده از منابع مرتبط، یک مهارت تخصصی و حیاتی است و دانشجویان باید توانایی تلخیص و نقد منابع را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می‌تواند کارها را تسهیل کند، افزود: البته استفاده از این امکان، نیاز به کنترل و نظارت دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم دوره‌های بیشتری برای آموزش مهارت‌های جستجو و پژوهش با تمرکز بر کاربردهای هوش مصنوعی برگزار شود.

طاهری اظهار کرد: مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود چرا که این مهارت‌ به دانشجویان کمک می‌کند تا در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی کارآمدتر عمل کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=18265

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.