آوین ویژه»

رهبر انصارالله هشدار داد: نقشه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای لبنان آشنایی با اولین وب‌سایت دنیا قیمت نوه 206 در اروپا وزیر هوش مصنوعی ترامپ کیست؟ بازگشایی جاده کلاردشت به عباس آباد موقتی است ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی از نیازهای مهم چابهار است پیشنهاد همکاری با مناطق آزاد کشورهای عضو اوراسیا توضیح صندوق رفاه دانشجویان علوم پزشکی درباره وام ودیعه مسکن حمله پهپادی مقاومت اسلامی به هدفی دیگر در سرزمین‌های اشغالی قاب 13 ساله از قیمت مسکن؛ تورم پایین آمده اما همچنان بالاست خبر بد برای پرسپولیس برای مقابله با دو غول عربستانی! تنیس مازندران رو به رشد است؛ اقبال سلبریتی ها و بازیگران سینما داوران بخش مسابقه ملی جشنواره «سینماحقیقت» مشخص شدند عرضه سکه قند در دل بازار آب کرد | افسار افزایش قیمت طلا کشیده شد؟ گروسی ملاقات‌ها در ایران را سازنده خواند وزارت علوم بازداشت دانشجویان در تجمعات دانشجویی را تکذیب کرد «سرای هنر» به صورت رایگان میزبان دانش‌آموزان است شهاب‌سنگ‌های جدید موزه نراق؛ نمونه‌هایی از سومالی و شمال غرب آفریقا

0

مبنای رتبه‌بندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد

  • کد خبر : 18962
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
مبنای رتبه‌بندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی گفت: در ارزیابی‌ها و نظارت کاملا جدی هستیم و نتایج ارزیابی‌ها از  دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مبنای رتبه‌بندی و سطح‌بندی آنها خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، نسیم نهاوندی در جمع دبیران هیئت نظارت استانی که امروز در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، اظهار داشت: برنامه ما این است که همه زیر نظام‌ها به قانون تمکین کنند و به نظارت و ارزیابی وزارت علوم تن دهند و تا رسیدن به این نقطه، می توانیم بر اساس داده‌ها و خروجی‌های علمی، نظارت و ارزیابی را انجام دهیم.

وی افزود: نظارت در آموزش عالی یک بحث فرهنگی است و اگر به امری درونی و فرهنگی تبدیل نشود، موقتی و بی‌نتیجه خواهد بود و اگر هنوز بحث نظارت نزد برخی مدیران به عنوان یک فرهنگ و ارزش نهادینه نشده است، باید فرآیندهای موجود را بازبینی و اصلاح کنیم.

نهاوندی تاکید کرد: هدف ما از بازدیدها و تهیه گزارش‌های نظارتی، ارتقای بهره وری و کیفیت آموزش عالی است و نه مچ‌گیری. تلاش این است که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی فاصله خود را با اهداف از پیش تعیین شده کم و در راستای رسیدن به اهداف تلاش کنند و سپس اهداف جدیدتری را جایگزین اهداف قبلی کنند و از این طریق زنجیره ارتقا شکل بگیرد.

وی بررسی نسبت دستاوردهای آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی را که خروجی دانشگاه و موسسات آموزش عالی هستند با امکانات و هزینه‌های مادی و غیرمادی صرف شده از سویی و میزان اثربخشی و کارآمدی فعالیت‌ها را دو اصل مهم ارزیابی و نظارت در آموزش عالی اعلام کرد.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی گفت: در ارزیابی‌ها و نظارت کاملا جدی هستیم و نتایج ارزیابی‌ها از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مبنای رتبه‌بندی و سطح‌بندی آنها خواهد بود.

گفتنی است؛ در این نشست که به مدت دو روز برگزار شد، دبیران هیئت نظارت به بحث و تبادل نظر درخصوص نحوه نظارت و مسائل مربوط به این حوزه پرداختند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=18962

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.