آوین ویژه»

بایدن: ۸۰ هزار نیروی نظامی آمریکا برای مقابله با روسیه در اروپا حضور دارند قیمت طلا پرواز کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت دانشجویان الزهرا (س) برای ارزشیابی اساتید گلایه‌های آقای لعبت‌باز از بی‌مهری به هنرهای سنتی شفافیت و مبارزه با فساد ارمغان دولت هوشمند هواشناسی امروز؛ ۱ اسفند ماه| ورود سامانه پرفشار سرد به کشور دومین شناور کالای اساسی در بندر شهید رجایی پهلو گرفت جام حذفی فوتبال – ملوان و سپاهان بازگشت «کامکارها» به عرصه کنسرت؛ «آتش زنده» به پایتخت رسید رونمایی از کتاب «نسخه عطر» در حوزه هنری قزوین ترامپ «لیست سیاه» ندارد / چپ‌های دموکرات دروغ می‌گویند! ورزشگاه آزادی میزبان بازی پرسپولیس و تراکتور شد هشتاد و دومین جلسه‌ی حکمت سیاسی اسلام در قرآن سرنگونی ۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه مختلف روسیه شهاب‌الدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری شد وقتی حاج قاسم الهام بخش «گروه لندی» می‌شود سقوط آزاد دوباره در بورس | اخبار مهم بازار سرمایه اعلام شد مبلغ جدید وام های ازدواج و فرزندآوری اعلام شد

2

کاهش کیفیت غذای دانشجویی در خوابگاه‌های سطح شهر تهران

  • کد خبر : 26667
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
کاهش کیفیت غذای دانشجویی در خوابگاه‌های سطح شهر تهران

طی بازدید شورای صنفی دانشجویان و ناظر این کمیته از فرآیند پخت غذا، مشخص شد که کیفیت غذا پس از انتقال به خوابگاه‌ها کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای صنفی دانشجویان اعلام کرد: طی بازدید دبیر کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان و ناظر این کمیته از فرآیند پخت غذا پیش از ارسال به خوابگاه‌ها، مشخص شد که کیفیت غذا در این مرحله قابل قبول است. با این حال، پس از انتقال غذا به خوابگاه‌ها و به دلیل سرد شدن آن در مسیر، کیفیت غذا کاهش می‌یابد.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران با اطلاع از این مسئله، در حال رایزنی و بررسی راهکارهایی برای حفظ کیفیت غذا تا زمان تحویل به دانشجویان در خوابگاه‌ها است که نتیجه آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=26667

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.