آوین ویژه»

پروژه های راهسازی منتهی به مهران تا قبل از اربعین تکمیل شوند «ترک عمیق» از ۲۵ تیر اکران می‌شود تساوی ارزشمند بعثت کرمانشاه مقابل سایپا در لیگ دسته یک ۳۰۰ میلیون توکن OM دود شد تا مانترا زنده بماند واکنش دو نماینده پارلمان انگلیس به بازداشت از سوی رژیم صهیونیستی چهل‌ و سومین جشنواره فیلم فجر نخستین دورهمی زومیت با حضور بیش از هزار نفر برگزار شد افزایش ۲۱ درصدی صادرات ایران به اوراسیا بازرس کل لرستان از ستادهای نوروزی شهرداری خرم‌آباد بازدید کرد پایداری ۹۳ درصدی شرکت‌های فعال بورس در سودسازی ثبت نام وام ضروری ۲۰ میلیونی این گروه آغاز شد + شرایط دریافت عملیات ترکیبی نیروهای مسلح یمن علیه ناو هواپیمابر آمریکا در دریای سرخ مقصد بعدی مهدی قایدی کجاست؟ تصادف موتورسیکلت در تربت جام منجر به فوت یک نفر شد کندوان یکطرفه شد؛ ترافیک در هراز حمله تند و جنجالی حمید رسایی به نماینده کاشمر پیرهادی:متهمان آلودگی هوا مشخص شوند اکبر عبدی در بیمارستان بستری شد؛ خطر رفع شده است

2

کاهش کیفیت غذای دانشجویی در خوابگاه‌های سطح شهر تهران

  • کد خبر : 26667
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
کاهش کیفیت غذای دانشجویی در خوابگاه‌های سطح شهر تهران

طی بازدید شورای صنفی دانشجویان و ناظر این کمیته از فرآیند پخت غذا، مشخص شد که کیفیت غذا پس از انتقال به خوابگاه‌ها کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای صنفی دانشجویان اعلام کرد: طی بازدید دبیر کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان و ناظر این کمیته از فرآیند پخت غذا پیش از ارسال به خوابگاه‌ها، مشخص شد که کیفیت غذا در این مرحله قابل قبول است. با این حال، پس از انتقال غذا به خوابگاه‌ها و به دلیل سرد شدن آن در مسیر، کیفیت غذا کاهش می‌یابد.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران با اطلاع از این مسئله، در حال رایزنی و بررسی راهکارهایی برای حفظ کیفیت غذا تا زمان تحویل به دانشجویان در خوابگاه‌ها است که نتیجه آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=26667

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.