آوین ویژه»

شوک ترامپ به تایوان/ خرید موشک پاتریوت و جنگنده‌های اف-۳۵ برای مقابله با چین سید حسین جایزه ویژه بازی با النصر را گرفت پروژه‌ای که هیچ‌کس باور نمی‌کند: چین در حال ساخت چه چیزی است؟ «شال سیاه» امشب در جشنواره حقوق بشر روی پرده می‌رود پیام تبریک بارزانی به مقامات ایران به مناسبت عید فطر برانکو: به زودی به ایران می‌آیم، اما نه برای تیمی خاص! پیش بینی قیمت دوج کوین بهمن ۱۴۰۳ تعهد اشتغال کردستان ۲۳ هزار و ۶۱۱ نفر است پایان سلطنت «دایناسور»؛ «بی سروصدا» وارد اکران شد مراسم افتتاحیه مسابقات بین‌المللی قرآن فردا برگزار می‌شود آثار شکنجه شدید روی بدن پیرمرد اسیر فلسطینی پس از آزادی شانس همکاری با حسن فتحی؛ میلا جاسوس سریال «ناریا» است سخنگوی وزارت آمریکا: قطع ارتباط مسکو و واشنگتن بی‌معناست ۳ هتل پنج ستاره در اصفهان افتتاح می‌شود؛ احداث ۱۴۸ پروژه گردشگری ستاره پرسپولیس ۳ بازی آینده را از دست داد جایزه ۶۰۰ میلیونی بنیاد البرز برای دانشمندان برتر مسابقه بیست و دوم «زندگی با آیه‌ها» در کردستان؛ پاسخ بیست و یکم دومین جشنواره بزرگ عرضه دست‌بافته‌های آستان قدس رضوی در تهران

0

استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه‌های علمیه ضروری است

  • کد خبر : 32588
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه‌های علمیه ضروری است

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه خود بر لزوم استفاده از فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی در حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا قاسمی در پیش نشست همایش بین‌المللی «هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی» به عنوان یکی از ارائه‌دهندگان، به بررسی راهبردها و الزامات کاربست هوش مصنوعی در علوم و معارف اسلامی پرداختند.

وی در ابتدای سخنرانی خود بر ظرفیت‌های حوزه علمیه در استفاده از فناوری‌های نوین، به ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد و گفت: حوزه‌های علمیه می‌توانند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، معارف اسلامی را به شیوه‌ای نوین و مؤثرتر به جامعه منتقل کنند. این فناوری می‌تواند در فرآیندهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی نقش بسزایی ایفا کند و به ارتقا کیفیت آموزش و پژوهش در این حوزه کمک کند.

وی همچنین بر ضرورت توجه به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و بیان داشت که هوش مصنوعی باید در راستای این آرمان‌ها بومی‌سازی و کاربست داشته باشد.

قاسمی اظهار کرد: بومی‌سازی فناوری‌ها نه تنها موجب استقلال کشور خواهد شد بلکه می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و توسعه اقتصادی کمک کند. با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های داخلی، توسعه هوش مصنوعی بومی می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های فناورانه کشور کمک کند.

قاسمی به الزامات کاربست هوش مصنوعی در علوم اسلامی نیز اشاره کرد و بیان داشت: برای بهره‌برداری مؤثر از هوش مصنوعی، نیاز به ایجاد زیرساخت‌های مناسب، تربیت نیروی انسانی متخصص و تدوین سیاست‌های کلان وجود دارد.

وی بر لزوم همکاری میان حوزه علمیه و مراکز علمی و فناوری تأکید کرد تا بتوان از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کرد.

قاسمی بر ضرورت افزایش سواد دیجیتال در حوزه‌های علمی تأکید کرد و افزود: با توجه به سرعت پیشرفت فناوری‌ها، لازم است که طلاب و دانشجویان با مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی آشنا شوند تا بتوانند از این فناوری در راستای گسترش معارف اسلامی بهره‌برداری کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32588

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.