آوین ویژه»

۹۵ درصد آتش سوزی در جنگل‌ها عامل انسانی دارد آغاز ثبت نام اعتکاف دانشجویی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز کشف ۱.۲ تن چوب تاغ قاچاق در سرخه واکنش ترامپ به تصویر ایلان ماسک روی جلد مجله تایم + فیلم نامزدهای دریافت جایزه «کامبیز درم‌بخش» و «مرتضی ممیز» مشخص شدند فولاد خوزستان، گل‌محمدی را رو سفید کرد اصرار رونالدو برای نیامدن به ایران / استقلال – النصر در کشور ثالث برگزار می شود؟ سقوط آزاد قیمت دلار در بازار آزاد | نرخ جدید انواع ارز اعلام شد (۲۷ فروردین) نخست وزیر عراق خبر داد: هلاکت نفر دوم داعش در عراق استعفای ظریف و استیضاح همتی برنامه ریزی شده بود یا تصادفی؟ ماجرای برگشت خوردن محموله‌های پسته صادراتی به کجا رسید؟ هشدار نارنجی بارش برای نوار شمالی کشور میزان ثبت‌نام در آزمون دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۴ به ۱۷۳ هزار نفر رسید مساجد چهارمحال و بختیاری مهیای ماه میهمانی خدا می‌شوند فوری/ ترامپ خواستار مذاکره با پزشکیان شد ۱۷۰ هزار سهامدار صندوق پالایش یکم، سود دریافت نمی‌کنند سازمان بهداشت جهانی: اسرائیل مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است چهار نفر در تصادف مرگبار جاده بندرلنگه به پارسیان جان باختند

0

دو وزیر و یک معاون فرهنگی!

  • کد خبر : 3326
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۴۴
دو وزیر و یک معاون فرهنگی!

وضعیت معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با گذشت بیش از دو هفته از انتصاب وی به عنوان معاون فرهنگی وزارت ارشاد همچنان مشخص نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف در آخرین روز مرداد ۱۴۰۳ با کسب رای اعتماد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت چهاردهم انتخاب شد و از سوم شهریور ۱۴۰۳ به صورت رسمی مدیریت وزارت علوم را بر عهده گرفت.

وزیر علوم دو روز بعد از استقرار در وزارت علوم، یعنی ۵ شهریور ۱۴۰۳ در اولین انتصاب خود، دکتر سید احمدرضا خضری استاد دانشگاه تهران را به عنوان مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی خود منصوب کرده و فرایند تغییر معاونان و مدیران وزارت علوم را آغاز کرد.

وی طی مدت ۷۲ روز از زمان فعالیت خود، محمد روشن را به عنوان مشاور، سعید حبیبا را به عنوان رئیس سازمان امور دانشجویان، حسینعلی قبادی را به عنوان رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی، محمد نبی شهیکی را به عنوان معاون فناوری و نوآوری، علی خاکی صدیق را به عنوان رئیس مرکز هیئت‌های امنا و ممیزه وزارت علوم منصوب کرد.

همچنین در این دوره حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم ابراهیمی به عنوان سرپرست اداره‌کل هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیئت علمی، افشین سفاهن به عنوان رییس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم، نسیم نهاوندی به عنوان رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، مهدی پندار به عنوان معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، حسن فرطوسی به عنوان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، و اصغر بیات به عنوان سرپرست مرکز حراست وزارت علوم منصوب شدند.

درحال حاضر سه معاونت مهم آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی و برخی از مراکز و اداره کل‌های وزارت علوم تعیین تکلیف نشده و با توجه به صحبتهای وزیر علوم در شروع به کار خود مبنی بر اینکه «ما بر این باوریم که انتصابات باید بر اساس توانمندی و قدرت وفاق افراد باشد، نه وابستگی‌های سیاسی»، شاید اصلاً تصمیمی بر تغییر این معاونت‌ها گرفته نشود اما در این میان وضعیت معاونت فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه نسبت به سایر معاونت‌ها متفاوت و مشخص کردن وضعیت این جایگاه و معاون آن ضروری است چرا که بیش از دو هفته است که عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم که از دوره قبل در این معاونت تصدی داشته با حکم وزیر ارشاد به عنوان معاون فرهنگی وزارت ارشاد منصوب شده است.

وی همچنان علاوه بر وزارت ارشاد معاون فرهنگی وزارت علوم نیز هست و در برنامه‌های مربوط به این وزارتخانه نیز حضور می‌یابد به عنوان مثال ۹ آبان در جلسه شورای سیاستگذاری پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی که با حضور سیمایی صراف وزیر علوم برگزار شد حاضر بود. در حالی که چند روز قبل از آن در نشستی با حضور چاپخانه داران شرکت کرده بود!

نشست در وزارت علوم

دو وزیر و یک معاون فرهنگی!

نشست در وزارت ارشاد

دو وزیر و یک معاون فرهنگی!

به گزارش مهر، با توجه به اصل ۱۴۱ قانون اساسی، قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، هر شخص می‌تواند تنها یک شغل دولتی را عهده‌دار شود.

پیگیری‌های مهر از وزارت علوم حاکی از این است که تا این لحظه وزیر علوم گزینه‌ای را به عنوان معاون فرهنگی این وزارتخانه معرفی نکرده است. این در حالی است که تعلل وزیر علوم در انتصاب افراد جدید و یا صدور حکم ابقاء برای مسئولین فعلی می‌تواند پیشبرد ماموریت‌های آموزش عالی را دچار اختلال کند به طوری که در اولین همایش روسای دانشگاه‌ها در دولت چهاردهم که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و همچنین همایش معاونان دانشجویی در دانشگاه تهران برخی از روسای دانشگاه‌ها و معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها خواستار این بودند که هرچه سریع‌تر وضعیت انتصاب فرد جدید و یا ابقاء آنها مشخص شود تا با انگیزه و برنامه ریزی به فعالیت‌های آموزشی بپردازند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=3326

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.