آوین ویژه»

بروز نشانه‌های مثبت از روند مذاکرات صلح غزه آخرین وضعیت تمرینات پرسپولیس برای دیدار با سپاهان سرشماری حیات وحش مناطق حفاظت شده اردبیل آغاز شد رئیس هیئت جانبازان و توان یابان مازندران مشخص شد توسعه گردشگری رویداد محور در یزد خدمت رسانی درمانی به بیش از ۱۰هزار نفر در شهرستان دالاهو گرامیداشت ۹۰ سالگی جلال شباهنگی برگزار شد بایدن: در بین اسرایی که آزاد می‌شوند، چند شهروند آمریکایی حضور دارند جهانگیر: ۹۳۵ شهید حمله اخیر شناسایی شدند/ ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن میان شهدا امام صادق(ع)بزرگ‌ترین مقابله تمدنی باجهل سازمان‌یافته آن دوران را داشت ورود جدی دستگاه قضایی البرز به فعالیت چاه‌های غیرمجاز آغاز با تأخیر فعالیت ادارات کرمان به دلیل آلودگی شدید هوا واریز سود به حساب ۵۱ میلیون سهام‌دار  ترامپ: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد پرتاب ماهواره‌های جدید استارلینک برای اتصال مستقیم به موبایل سوال روز نوزدهم پویش «زندگی با آیه‌ها» در سمنان استقبال از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ نشان از ظرفیت بالای صادراتی ایران دارد میزبانی ۳۳۰ بقعه متبرکه از مسافران مازندران؛ ۴۵۰ پروژه اجرا شد

1

رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد

  • کد خبر : 38307
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵
رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد

رسول جعفریان به عنوان رییس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه تهران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه هشتم دی ماه مراسم تودیع و معارفه دکتر رسول جعفریان با حضور دکتر منوچهر مرادی معاون پژوهشی دانشگاه تهران برگزار شد.

جعفریان استاد گروه تاریخ دانشگاه تهران و بنیان‌گذار کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران است. او ریاست کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد. جعفریان همچنین از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران را بر عهده داشت.

در آذرماه ۱۴۰۰ محمد مقیمی؛ رئیس سابق دانشگاه تهران دکتر فاطمه ثقفی را به ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران منصوب کرده بود.

رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران بزرگترین کتابخانه دانشگاهی ایران است و مجموعه‌ای غنی و گسترده از منابع گوناگون در زمینه‌های مختلف علوم و فنون و ادب را در برمی‌گیرد . این کتابخانه در کنار کتابخانه‌های تخصصی دانشکده‌ها که هر یک برحسب نیازهای علمی و آموزشی ویژه خود به وجود آمده‌اند، بیشتر به امر پژوهش اختصاص دارد و به گردآوری آثار مربوط به مطالعات اسلام‌شناسی، ایران‌شناسی و شرق شناسی می‌پردازد .

هسته اصلی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران در سال ۱۳۲۸ تشکیل شد و بنای فعلی کتابخانه، در یکم مهرماه سال ۱۳۵۰ گشایش یافت. در طول این مدت، امور فنی کتابخانه، ایجاد ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی جهان، انتخاب و به کار گماردن کتابداران متخصص، در زیرزمین سازمان مرکزی، و زیرزمین دانشکده علوم و اتاق‌های مسجد دانشگاه انجام می‌شد .در سال ۱۳۵۳ ، به منظور گردآوری و نگهداری و سازمان‌دهی انتشارات غیرکتابی که از سازمان‌ها ، وزراتخانه‌ها ، دانشگاه‌ها و انجمن‌های فرهنگی و مؤسسات و مراکز داخل و خارج از کشور به کتابخانه مرکزی اهدا می‌شد ، «مرکز اسناد» کتابخانه دایر گشت و نام آن به کتابخانه مرکزی افزوده شد.

ساختمان کتابخانه با مساحت بیش از ۲۲۰۰۰ متر مربع دارای نه طبقه است که شامل دو طبقه زیرزمین، همکف، طبقه اول و ۵ طبقه مخزن کتاب و مطبوعات و اسناد است .کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد در حال حاضر حدود ۵۰۰۰۰ عضو ثابت دارد و روزانه پاسخگوی بیش از ۴۵۰۰ نفر مراجعه‌کننده از دانشجویان دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و محققان و پژوهشگران داخل و خارج از کشور است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=38307

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.