آوین ویژه»

سومین نکوداشت ثبت ملی قله شاهوار شاهرود جزئیات مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله تشریح شد نظرسنجی؛ فقط ۴ درصد صهیونیست‌ها معتقد به پیروزی در جنگ غزه هستند نظر فیلمساز عراقی درباره آثار «سینماحقیقت» اذعان روزنامه صهیونیستی به استفاده از مردم غزه به عنوان سپر انسانی پایان داوری و انتخاب آثار بخش نمایشنامه‌نویسی تئاتر فجر یحیی سریع: ارتش یمن فرودگاه «بن‌گوریون» را هدف قرار داد محور تربت حیدریه و مشهد کلات کولاک شد  موافقت با افزایش تعداد قطارهای عبوری از مسیر تهران به قم شنیدن عاشقانه «بچه مهندس»؛ این آهنگ بخشی از شناسنامه احسان است! تغییر دلیلی بر ناتوانی مدیران قبلی نیست/ تاکید بر گردش نخبگان علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی و تفنن نیست افزایش قیمت بی سر و صدای ۹۵۵ قلم کالا ۵ ارز دیجیتال که پایین‌ترین کارمزد انتقال را دارند آزادراه مراغه – هشترود بخشی از کریدور غرب به شرق کشور است بازگشت ۷ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل استان مرکزی به چرخه تولید قماطی: مقاومت می‌تواند با موشک‌های دوربرد و کوتاه‌برد به میدان نبرد بازگردد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منصوب شد

0

بخش قابل توجهی از تحقیقات دانشگاهی متاثر از هوش مصنوعی می شود

  • کد خبر : 38313
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
بخش قابل توجهی از تحقیقات دانشگاهی متاثر از هوش مصنوعی می شود

مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:بهتر است به جای نگرانی ازگسترش هوش مصنوعی در حوزه سلامت، به نحوه مدیریت آن و استفاده بهینه در بالین و نیز سیاستگذاری در حوزه سلامت پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مصطفی رضایی طاویرانی در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در حوزه پژوهش گفت: هوش مصنوعی مانند بسیاری از علوم و رشته‌های دیگر که در بخش سلامت به کار گرفته شدند، تقلیدی از توانمندی‌های زیستی است که با فناوری‌های دیگر ادغام شده است.

وی با بیان این که هوش مصنوعی یک روزه ایجاد نشده است ریشه‌های هوش مصنوعی را از دوران گذشته تاکنون در فعالیت‌های گسترده‌ای عنوان کرد.

دکتر طاویرانی خاطرنشان کرد: ثبت وقایع بر روی حافظه‌های خارج از مغز و به کارگیری ماشین‌های مختلف برای انجام محاسبات، بشر را آماده استفاده از فناوری پیشرفته‌ای کرده است که می‌تواند با سرعت بالا و دقت فراوان وقایع را دریابد و آنها را پردازش کند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به گسترده وسیع حوزه سلامت، پیشگیری از بیماری، تشخیص‌ زودرس، درمان موثر و ارتقای کیفی زندگی فردی و اجتماعی انسان را از مهمترین ارکان سلامت جامعه برشمرد.

به گفته وی؛ هوش مصنوعی می‌تواند در تمام موارد ذکر شده و ارکان‌ سلامت به کار گرفته شود و هزینه‌های مربوطه را کاهش دهد.

طاویرانی گفت: امروزه متخصصان حوزه هوش مصنوعی با دانشمندان حوزه سلامت ارتباط خوبی برقرار کرده‌اند و تشکیل تیم‌های پژوهشی و عملیاتی چشم‌انداز مثبتی را برای حل بسیاری از چالش‌های مشاغل حوزه سلامت فراهم کرده است.

به گفته مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده از هوش مصنوعی مانند سایر فناوری‌ها همزمان فرصت‌ها و تهدیداتی را ایجاد می‌کند و برخی افراد بر این باور هستند که استفاده نابه‌جا از هوش مصنوعی می تواند باعث ایجاد تلاطم در زندگی بشر شود حال آن که دیگر فناوری‌ها نیز چنین پتانسیلی را دارا هستند.

طاویرانی در ادامه گفت: آیا استفاده از ماشین‌آلات راه سازی که هر کدام به جای دهها نفر کار می‌کنند سبب محدودیت در استفاده از آنها شده است؟ آیا استفاده از هواپیماهای نظامی سبب شده است که انسان فناوری پرواز را تعطیل کند. یا برعکس با مدیریت صحیح می توان ضمن استفاده از فناوری‌های متداول و جدید کیفیت زندگی بشر را ارتقا داد و با مدیریت بهینه آنها تهدیدهای احتمالی را به حداقل رساند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه جایگاه مناسب و چشمگیری را به خود اختصاص داده است. این تحقیقات شامل بهینه سازی در روش‌های درمانی و تشخیصی در مراحل اولیه و تثبیت هستند.

به گفته وی با جریان روبه رو رشد استفاده از این ابزار قدرتمند انتظار می‌رود که در آینده نزدیک بخش قابل توجهی از تحقیقات دانشگاه متأثر از کاربرد هوش مصنوعی باشد.

طاویرانی افزود: به نظر می‌رسد به جای نگرانی از گسترش هوش مصنوعی در حوزه سلامت، به نحوه مدیریت آن و استفاده بهینه در بالین و نیز سیاستگذاری در حوزه سلامت پرداخته شود.

وی با اشاره به این که همیشه امکان استفاده نابجا از فناوری های مختلف وجود دارد گفت: تعریف ضوابط و نیز اعمال نظارت صحیح می‌تواند علاوه بر جلوگیری از به هدر رفتن امکانات و فرصت‌ها در این حوزه، بهره وری استفاده از هوش مصنوعی را افزایش دهد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=38313

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.