آوین ویژه»

جریمه انضباطی کاپیتان های استقلال و تراکتور مقدرات شب قدر را از چه کسی بخواهیم؟ خالصانه می‌خواهیم مسائل اقتصادی و مشکلات مردم را حل کنیم وزیر ارتباطات: از کوتاهی هیچ‌ اپراتوری در ارائه فیبر نوری نمی‌گذریم تحریم‌های جدید آمریکا علیه روسیه زمان برگزاری هفته خوابگاه‌های دانشجویی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند نظامیان صهیونیست ممنوع الخروج شدند امیدوارم سیمرغ باعث دیده شدن‌ سوژه «شگرد» شود؛ بلاتکلیفی فجر نسبت به مستند! از نتایج مثبت بهبود روابط ایران-عربستان تا دلیل حیرت تل‌آویو چند دامنه فارسی در اینترنت به ثبت رسیده است؟ پوستر نمایش «گربه» منتشر شد نوید پورفرج: خوشحالم برای همه فیلم‌هایم در جشنواره کاندید شدم مهاجرانی: دولت از افزایش قیمت دلار سود نمی‌برد کاهش مصرف آب در کشاورزی با انتقال کشت به گلخانه‌ها شارلیز ترون هم بازیگر فیلم جدید نولان شد هفت استان کشور هشدار هواشناسی دریافت کردند عاطفه سعیدی‌نژاد:کارآفرینی به طور جدی از سوی بانوان دنبال شود

0

آمادگی دانشگاه علمی کاربردی برای طراحی و تدوین دوره های مهارتی شغل محور

  • کد خبر : 38315
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷
آمادگی دانشگاه علمی کاربردی برای طراحی و تدوین دوره های مهارتی شغل محور

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از آمادگی این دانشگاه برای طراحی و تدوین دوره های مهارتی شغل محور متناسب با نیاز جامعه و بازار کار خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با مشارکت ۳۳ دانشجو در قالب ۱۱ تیم از ۴ مرکز آموزش علمی کاربردی در دو بخش غذا و سفره آرایی و نان و شیرینی در تالار شهر رشت با حضور دکتر محمد علی اکبری سرپرست دانشگاه، دکتر فتحی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس اشرفی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه، دکتر کازرونی منفرد رئیس واحد استانی گیلان و جمعی از مسئولان استان و مهمانان داخلی و خارجی، برگزار شد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم افتتاحیه بزرگداشت روز رشت اظهار داشت: برگزاری برنامه هایی از این دست در کنار ایجاد نشاط و طراوت اجتماعی، سبب نشر میراث و ارزش هایی است که در عین حفظ اصالت و فرهنگ اقوام موجب در هم تنیده شدن بیش از پیش تار و پودی است که آن را ایران زمین می نامیم. وی افزود: غنای فرهنگ و میراث ملی مردم این سرزمین از غنای تمدن شهرها و روستاهایی نشات می گیرد که نمایش گوشه هایی از آن را امروز در روز رشت شاهد بودیم.

علی اکبری تصریح کرد: تاکید و سرمایه گذاری بر روی نقاط قوت و برندسازی یک راهبرد مدیریتی هوشمند برای تبدیل مزیت ها به ارزش و ثروت است.

وی گفت: رشت به عنوان اولین شهر خلاق خوراک ایران در جهان به وضوح در مسیر درستی حرکت می کند و دانشگاه جامع علمی کاربردی مفتخر است در بخش علمی این رویداد با برگزاری سه کارگاه تخصصی با موضوعات الگوی صحیح مصرف غذا، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و کارآفرینی در گردشگری خوراک مشارکت داشته است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: امروز چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت در دل این رویداد برگزار شد که فرصت مقتنمی به ویژه برای دانشجویان رشته آشپزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای عرضه توانمندی ها و ارائه دستاوردها فراهم کرد.

علی اکبری افزود: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس ماموریت ملی محول شده به دانشگاه این آمادگی را داریم تا متناسب با نیاز جامعه و بازار کار، ضمن تربیت نیروی متخصص با همکاری بخش های دولتی، عمومی و خصوصی نسبت به طراحی و تدوین دوره های مهارتی شغل محور مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متناسب با نیازهای استان به ویژه در حوزه خوراک اقدام کنیم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: جذب مهارت پذیر داخلی و خارجی، آموزش و برندسازی جهانی خوراک گیلانی می تواند یکی از زمینه های همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بخش خصوصی در این حوزه باشد تا فاصله علم و عمل را بیش از پیش کم و کمتر کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=38315

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.