آوین ویژه»

توضیح روابط عمومی ساترا درباره توقف انتشار برنامه «اکنون» لغو تجمع حمایت از غزه در اهواز به دلیل شرایط نامساعد جوی ورنر هرتسوگ برای اولین بار انیمیشن می‌سازد سربازان در بوشهر مهارت آموزی می شوند هنرمندان «رو در رو» پرتره یکدیگر را می‌کشند اختراع عجیب دانشمندان ژاپنی: پلاستیکی که در آب غیب می‌شود! گرامیداشت روز همبستگی با مردم کشمیر کشتی آزاد جوانان لرستان در جایگاه سوم کشور ایستاد اخبار تکمیلی از واژگونی اتوبوس زائران کربلا در کرمانشاه لزوم بهره‌گیری ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات مرکزی از انرژی خورشیدی هشدار ابوالحسن داودی درباره زیرزمینی شدن آینده سینمای ایران! وابستگی تهرانی‌ها به خودروهای شخصی، چالش اصلی ترافیک و آلودگی هوا آیین افتتاحیه بخش «درخت زرین» هفدهمین جشنواره تجسمی فجر صفاشهر سردترین منطقه استان فارس اقدامات شهید رئیسی در رفع بحران آب سیستان و بلوچستان مربی معروف لیگ برتری در بیمارستان بستری شد نمایشگاه «نقش شهر» در بوشهر افتتاح شد تصادفات فوتی در گیلان ۳۸ درصد کاهش داشته است

2

پیشرفت مراکز حوزوی در تحقیق و پژوهش چشمگیر است

  • کد خبر : 39127
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
پیشرفت مراکز حوزوی در تحقیق و پژوهش چشمگیر است

رئیس جامعه‌المصطفی گفت: پیش از انقلاب اسلامی، در حوزه علمیه چیزی به عنوان نشریه علمی وجود نداشت اما امروز صدها نشریه علمی توسط مراکز حوزوی قم تولید می‌شود که بیانگر پیشرفت چشمگیر حوزه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی در دومین اجلاسیه نشریات علمی جامعه المصطفی العالمیه اظهار کرد: قالب نشریات شکل جدیدی است که در دهه‌های اخیر در فضای کار تحقیق و پژوهش دنیا رایج شده و فرصت مناسبی برای ارائه نوآوری‌ها و ابتکارات علمی است.

وی ارائه گزیده یک فکر به صورت مختصر و بدون حاشیه را از مزایای مقالات علمی دانست و افزود: پیش از انقلاب اسلامی، در حوزه علمیه چیزی به عنوان نشریه علمی وجود نداشت اما امروز صدها نشریه علمی توسط مراکز حوزوی قم تولید می‌شود که بیانگر پیشرفت چشمگیر حوزه علمیه قم در عرصه تحقیق و پژوهش طی چند دهه گذشته است. البته تا رسیدن به نقطه مطلوب و آرمان تمدن اسلامی، هنوز فاصله زیادی داریم اما راه زیادی نیز تاکنون پیموده شده است که باید از همه کسانی که در این پیشرفت علمی مشارکت داشته اند، صمیمانه تشکر کرد.

حجت الاسلام عباسی، جامعةالمصطفی را یکی از مراکز مهم اثرگذار در این پیشرفت علمی دانست و تصریح کرد: یکی از مزیت‌های علمی جامعةالمصطفی، برخورداری از ظرفیت زبانی متنوعی است که می‌تواند تولیدات علمی داخلی و سایر مراکز حوزوی را با توجه به نیاز مخاطبان، به زبان‌های مختلف ترجمه و در سراسر جهان منتشر کند.

وی با اشاره به جایگاه کانونی زبان فارسی در تولید آثار علمی، ابراز داشت: علاوه بر ترجمه آثار، برای یافتن جایگاه مناسب علمی در مجامع جهانی، موضوعات دیگری از جمله نمایه سازی مناسب تولیدات علمی، توجه به انتشار نسخ دیجیتال، معرفی و خبررسانی تولیدات در پایگاه‌های اطلاع رسانی علمی و… نیز از اهمیت برخوردار است.

رئیس جامعةالمصطفی تنوع بخشی به نشریات المصطفی را ضروری دانست و یادآور شد: در کنار نشریات علمی، ما به نشریات تخصصی و انواع دیگر مجلات برای ارتقای توان تولید آثار علمی محققان المصطفی نیز نیاز داریم که باید مورد توجه باشد. همچنین تولید نشریات مروری در المصطفی که در هر حوزه دانشی مهم‌ترین مقالات اثرگذار در آن حوزه را بازنشر می‌کند، از اهمیت برخوردار است.

وی با تاکید بر لزوم آمایش موضوعی برای نشریات المصطفی، ابراز داشت: شناسایی نقاط خلاء و پرکردن آنها نیاز به نقشه و برنامه ریزی دارد که باید مورد پیگیری قرار گیرد.

حجت‌الاسلام عباسی در پایان با تشکر از تلاش مدیران مسئول و سردبیران نشریات علمی و تخصصی جامعةالمصطفی اظهار کرد: نکات بسیار خوبی در این اجلاسیه بیان شد که معاونت پژوهش المصطفی باید این مطالب را بررسی و برای ادامه مسیر لحاظ کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=39127

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.