آوین ویژه»

شب بیست و یکم؛ شب رحمت الهی و آمرزش گناهان بازار زنجان با بی ثباتی قیمت و افزایش تخلفات مواجه است برگزاری ۱۳ دوره توانمندسازی برای طلاب خواهر استعداد برتر ترامپ: «اسرائیل» پس از پایان جنگ نوار غزه را به آمریکا خواهد سپرد! زمینه بهره‌مندی مردم از خدمات اورژانس اجتماعی فراهم شود مشکلات معیشتی نباید انگیزه‌های طلاب در مسیر علم آموزی را کاهش دهد رقم عدم‌النفع پالایشگاه‌ها از محل قیمت‌گذاری به ۲۹ همت رسید زدودن انگ‌های عجیب از هنرمندان انقلاب؛ مخاطب «مشت در نمای درشت» کیست؟ حساب سرپرستان خانوار شارژ شد تبیین بنیان‌های قرآنی تدبیر رهبر انقلاب در مورد تهدیدات آمریکا؛ فلسفه سیاسی اسلام با چه ایدئولوژی مخالف است؟ ۳۵۰ میلیارد تومان برای احداث تونل دوم حیران هزینه شده است خبر مهم درباره سکه های مرکز مبادله (۱۱ آبان) وزیر راه هشدار داد: افزایش خودسرانه قیمت بلیط هواپیما مجوز ایرلاین‌ها را باطل می‌کند پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری آذرماه آغاز شد «نژا ۲» پرفروش‌ترین فیلم تاریخ چین شد مقاله استاد دانشگاه شریف در مجله معتبر انجمن شیمی آلمان منتشر شد استقلال به دنبال شکار عثمان اندونگ برای خط دفاع آزادی کودک ۵ ساله فهرجی از چنگال آدم‌ربایان

0

ایجاد سازمان توسعه و سرمایه گذاری در ۲۰ دانشگاه

  • کد خبر : 39137
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵
ایجاد سازمان توسعه و سرمایه گذاری در ۲۰ دانشگاه

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از انجام مکاتبات با ۲۰ دانشگاه کاندیدا شده برای ایجاد سازمان توسعه و سرمایه گذاری در دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مهدی قاسمی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه اقتصاد آموزش عالی با اشاره به بودجه کم وزارت علوم گفت: حدود پنج درصد بودجه سهم حوزه پژوهش و فناوری و حدود ۱۸ درصد به بحث دانشجویی، رفاهی، تغذیه و خوابگاه ها تعلق می گیرد. این ترکیب، ترکیبی نامطلوبی است و در واقع چیزی برای کارهای زیربنایی و زیرساختی باقی نمی ماند. خوشبختانه وزیر علوم به بحث اقتصاد آموزش عالی بسیار توجه دارند.

وی اضافه کرد: این ناترازی درنظام آموزش عالی از عدم توازن و عدم تعادل در عرضه و تقاضا ناشی شده است. مدل اداره دانشگاه ها نیاز به آمایش دارد. همچنین یکپارچگی در نظام آموزش عالی وجود ندارد و مسئولیت ها با امکانات و اختیارات هیچ توازنی ندارند.

قاسمی از تغییر گفتمان به عنوان یکی از راه حل های رفع این ناترازی نام برد و گفت: یکی از کارهای اصلی که باید در دانشگاه ها انجام شود، تغییر گفتمان است. گفتمان مورد نظر وزارت علوم برای حل این ناترازی، تقویت ارتباط بین دانشگاه و جامعه است. این نکته ای است که باید به آن بپردازیم. در این حوزه باید دانشگاه و پژوهشکده به کمک وزارت علوم بیایند. امیدواریم با تغییر گفتمان بخشی از مسائل اقتصاد آموزش عالی را حل کنیم.

وی در ادامه برنامه های کوتاه مدتی که پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس می تواند از طریق آن به وزارت علوم کمک کند را پیشنهاد داد و گفت: استفاده از ظرفیت های قانونی (قانون جهش تولید دانش بنیان)، استفاده از ظرفیت های بزرگ برنامه هفتم و همچنین ورود دانشگاه به عرصه حل چالش های بزرگ کشور می تواند هم به اقتصاد دانشگاه و هم به اقتصاد آموزش عالی کمک کند.

قاسمی از انجام مکاتبات با ۲۰ دانشگاه کاندیدا شده برای ایجاد سازمان توسعه و سرمایه گذاری در دانشگاه خبر داد و از پژوهشکده اقتصاد خواستار ارائه مدل اقتصادی برای کارکرد مفید سازمان مذکور شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=39137

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.