آوین ویژه»

معاون اجرایی رییس جمهور: موسیقی ایران روح و جان ماست کارگران برای دستمزد ۱۴۰۴ بیشتر از ۳۰ میلیون تومان می خواهند ترامپ فرمان کاهش کلاهبرداری در وزارت خزانه داری را امضا کرد مجلس و دولت در چُرت پاییزی | حقوق دریافتی این افراد ۱ میلیون تومان است! فرصتی در دل بحران: آبخیزداری، کلید تاب‌آوری دربرابر خشکسالی ایران‌شناسی در روسیه پیشینه ۲۰۰ ساله دارد تاکید بر توسعه معدنی و رفع چالش‌های سرمایه‌گذاری افزایش ۱۲ درصدی صادرات کالا از گمرک استان زنجان حضرت معصومه (س)؛ تجسم زنانه‌ تمدن‌سازی شیعه جشن تجلیل از حافظان قرآن کریم در سنندج برگزار شد افزایش نگران‌کننده تصادفات نوروزی؛ ۱۸۵ کشته و ۵۴۲۴ مجروح در ۷ روز طنین زنگ «سپاس معلم» در مدارس استان سمنان؛ دانش‌آموزان قدردان معلمان واکنش معاون پزشکیان به ماجرای شایع کودک همسری افزایش تولید ۱۶۶ برابری کاتالیست ایرانیان طی پنج سال جنایت جدید رژیم صهیونیستی در غزه با ۱۰ شهید ۳۸۰ طرح نیمه تمام در سطح استان زنجان وجود دارد ناو هواپیمابر آمریکا با تعدادی موشک و پهپاد هدف قرار گرفته شد لزوم بهره‌گری از فرصت بازار افریقا با دید منافع ملی | از عملکرد فردی بپرهیزیم

1

آمادگی دانشگاه خوارزمی برای راه اندازی رستوران دانشجویی مکمل

  • کد خبر : 53477
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۱۱
آمادگی دانشگاه خوارزمی برای راه اندازی رستوران دانشجویی مکمل

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی از آمادگی این دانشگاه برای راه اندازی رستوران دانشجویی مکمل خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر جهانبخش دانشیان عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی و معاون امور دانشجویان داخل، دکتر حسین امامعلی پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه ریزی و دکتر ابوالفضل دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان به همراه دکتر سید حسین حسینی لواسانی معاون دانشجویی دانشگاه و هیئت همراه از بخش های مختلف حوزه دانشجویی از جمله سلف سرویس های دانشجویی، آشپزخانه، انبارهای مواد غذایی و رستوران های دانشگاه بازدید کردند.

دکتر لواسانی معاون دانشجویی دانشگاه گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه در حوزه رفاهی از جمله موضوع تنوع غذایی، راه اندازی سیستم تشخیص چهره سلف سرویس دانشجویی، تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی، تعمیر و بازسازی خوابگاهای رودسر، بلوک ۱۲ خواهران، دکتر مصاحب و… را به مسئولان سازمان امور دانشجویی ارائه کردند.

سپس دکتر حسین امامعلی پور مدیر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان دانشجویی در خصوص طرح های مختلف مدیریت رستوران های دانشجویی از جمله فواید رستوران های مکمل برای دانشجویان و دانشگاه ها از جمله طرح تاک گزارش جامع ای ارائه کردند و فضاهای موجود در دانشگاه خوارزمی برای راه اندازی رستوران مکمل را مناسب دیدند

در این جلسه دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویی سازمان امور دانشجویان در خصوص دانشجویان سرآمد، موارد مربوط به کمیسیون موارد خاص، کیفیت غذاهای دانشجویی، توجه به سلامت جسم و روان گزارشی ارائه کردند و بر استفاده از ظرفیت همیاران تاکید کردند.

در جمع بندی این جلسه جهانبخش دانشیان معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، توجه دانشگاه ها به ورزش های فناورانه،توجه به حرمت و عزت دانشجویان بی بضاعت، اهمیت اوقات فراغت دانشجویان، حضور میدانی و خدمت خالصانه به دانشجویان ، کیفیت خدمات رفاهی، صنعتی کردن اشپرخانه ها و تهیه آیین نامه های جامع در خصوص تغذیه و خوابگاه را مورد تاکید قرار دادند و از بازدید میدانی و جلسه با هیئت رئیسه دانشگاه ابراز خرسندی کردند و بر تعامل و همکاری دانشگاه و سازمان جهت ارتقا زیر ساخت های رفاهی تاکید کردند. در پایان سید حسین حسینی لواسانی معاون دانشجویی دانشگاه خواستار کمک سازمان امور دانشجویان به دانشگاه خوارزمی جهت ارتقای خدمات رفاهی شد و از آمادگی برای راه اندازی رستوران مکمل خبر داد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=53477

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.