آوین ویژه»

«موسی کلیم‌الله (ع)» با تکنولوژی تولید مجازی آماده می‌شود نامزدهای انتخابات آمریکا ۲۰۲۴ چه کسانی هستند؟ + عکس حزب الله سپر دفاعی ایران است راه‌اندازی دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت با هدف رفع نیازهای صنعت نتانیاهو: بایدن و ترامپ حق بازگشت کامل به جنگ را به اسرائیل داده‌اند ترامپ: نیروی هوایی آمریکا در توسعه اولین جنگنده نسل ششم پیشرفت خواهد کرد وزیر دفاع کره جنوبی استعفا کرد دیدار وزیر خارجه رژیم جولانی و «اردوغان» حمله قریب‌الوقوع ترکیه به کردهای سوریه مقابله با گرگ درنده صهیونیستی/ فریب دست ‌چدنی مخملی را نخوریم گرفتار شدن خودروها زیر پل در پی وقوع سیل در پرندک زرندیه مبلغ عیدی ۱۴۰۴ کارگران بالاخره مشخص شد مبانی معرفتی سایبرنتیک از منظر شیوه‌شناسی حکمرانی بررسی می شود زمان‌بندی مراحل نقل و انتقالات دانشجویی وزارت بهداشت اعلام شد فیلم رقص نرگس محمدی جنجالی شد / واکنش تند روزنامه‌های اصولگرا صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای چهارمحال وبختیاری سامانه بارشی فردا وارد استان بوشهر می شود مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در استان سمنان ۱۰ نفر شدند

0

جریمه و قطع همکاری با برخی پیمانکاران به دلیل کاهش کیفیت غذای دانشجویان

  • کد خبر : 58007
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۳۸
جریمه و قطع همکاری با برخی پیمانکاران به دلیل کاهش کیفیت غذای دانشجویان

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از جریمه و قطع همکاری با برخی پیمانکاران با هدف افزایش کیفیت تغذیه دانشجویان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی حسین رضایان با اشاره به اعتراض دانشجویان این دانشگاه به کیفیت غذای دانشجویی گفت: امروز دانشجویان در برخی خوابگاه‌های سطح شهر تهران نسبت به کیفیت غذا اعتراض داشتند ما بارها در میان دانشجویان حضور داشتیم و گفتیم که حل کردن یک سری مسائل زمان بر است و از دانشجویان دانشگاه تهران انتظار داریم که به ما در این زمینه کمک کنند.

وی اظهار کرد: انتظار از دانشجویان این است که اگر جایی هم به مشکلی بر خوردند با مدیران کل دانشجویی و امور خوابگاه‌ها در میان بگذارند، اینکه در صورت برخورد با مشکلی به عنوان مثال کیفیت غذا، فضا را متشنج کنند راه درستی نیست.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: در همین زمینه ما با پیمانکاران غذا صحبت کردیم، برخی را جریمه و با برخی دیگر قطع همکاری کردیم.

وی گفت: مدیران دانشگاه تهران برای ارائه غذای گرم به دانشجویان، نوسازی آشپزخانه‌ها و بررسی پیمانکار برای سال بعد تلاش می‌کنند تا مشکل کیفیت غذا حل شود.

رضایان افزود: همچنین توسعه رستوران‌های مکمل یکی دیگر از راه‌ها است تلاش می‌شود تا دانشجویان تنوع غذا داشته باشند، سامانه‌ای نیز راه اندازی شده که به طور مداوم رضایتمندی دانشجویان را از تغذیه مورد پیگیری و بررسی قرار دهیم.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران اظهار کرد: موارد انتقادی در فضای دوستانه منتقل شود ما نیز پیگیری می‌کنیم تا رضایت دانشجویان حاصل شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=58007

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.