آوین ویژه»

«ومعادن» در مسیر توسعه تولید انرژی سبز / آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی پویای ۲ در سمنان تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در بخش ارد گراش جعفر گودرزی دبیر پانزدهمین جشن منتقدان شد به احترام «بانو ژاله» موبایل‌ها خاموش؛ تماشاگرانی که افسون یک صدای پرقدرت می‌شوند واکنش به شایعات در مورد سرمربی و چند بازیکن پرسپولیس بارگیری محموله ۲۰۰ هزار تنی کنسانتره سنگ‌آهن آغاز شد پیشنهاد رییس اتاق مشترک برای تشکیل کمیته ای بین استان های هم مرز با ترکمنستان ماجرای تئاتری که با حضور بچه‌های مسجد و مردمی تولید شد نجات ۴ کوهنورد گرفتار در کوهستان رندوله اشنویه اسرائیل محموله بزرگ تسلیحات آمریکایی برای حمله به غزه دریافت می‌کند «مجلس غریب تنهایی» با خوانش رحمت امینی در شب هفتم «خیمه هنر» مسأله کودک همسری توسط فعالان اجتماعی استان‌ها قابل حل شدن است سریال «شهید چمران» به جریان افتاد؟/ قصه قهرمان ملی در تلویزیون دو آلت کوین پرسود زیر ذره‌بین سرمایه‌گذاران/ رشد انفجاری یا آغاز اصلاح؟ افزایش ممبر گروه در تلگرام: بهترین روش‌ها برای جذب اعضای جدید گری‌اسکیل صندوق جدید راه‌اندازی کرد/ امیدها برای ETF دوج ‌کوین افزایش یافت! اثر «انساب سادات» مبتنی بر تراث گذشتگان و پژوهش‌های متأخر است وحید نفر «نام همه مصلوبان عیسی است» را به صحنه می‌برد

1

تولید نرم‌افزار برای ۲۰۰ شخصیت علمی و مؤسسه حوزوی

  • کد خبر : 66652
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
تولید نرم‌افزار برای ۲۰۰ شخصیت علمی و مؤسسه حوزوی

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی کامپیوتری نور گفت: توانسته‌ایم برای ۲۰۰ شخصیت برجسته و مؤسسات پژوهشی نرم‌افزارهایی تولید کنیم که بیشتر آن‌ها به مراجع عظام تقلید اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدحسین بهرامی در آئین رونمایی از نرم‌افزار مجموعه آثار آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی که در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، به بیان خاطره‌ای از این شخصیت بزرگ پرداخت و اظهار کرد: آیت‌الله صافی گلپایگانی اهتمام ویژه‌ای به احادیث و روایات داشتند و همواره در پی ترویج معارف اسلامی بودند.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی کامپیوتری نور با اشاره به نسخه دیجیتال آثار آیت‌الله صافی گلپایگانی، آن را فرصتی مغتنم دانست و افزود: این توفیق بزرگی برای مجموعه محسوب می‌شود که توانسته‌ایم برای ۲۰۰ شخصیت برجسته و مؤسسات پژوهشی نرم‌افزارهایی تولید کنیم که بیشتر آن‌ها به مراجع عظام تقلید اختصاص دارد که این آثار به عنوان منبعی غنی برای پژوهشگران و علاقه‌مندان به علوم اسلامی به شمار می‌آیند.

وی تأکید کرد: آثاری که تولید می‌شود، اگر در قالب دیجیتال عرضه نشوند، دانشی محبوس به شمار می‌آیند، هرچند که در بازار موجود باشند و در واقع دیجیتال‌سازی آثار به ما این امکان را می‌دهد که به راحتی به دانش و اطلاعات دسترسی پیدا کنیم و آن را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی کامپیوتری نور گفت: نسخه قبلی این آثار شامل حدود ۹۰ جلد کتاب بود و اکنون با ۱۴۰ جلد کتاب جدید تولید شده است و امیدواریم در مراحل بعدی به تعداد آثار موجود بیفزاییم و این روند را ادامه دهیم.

وی افزود: جامعه به سوی هوش مصنوعی با شتاب پیش می‌رود و یکی از مهم‌ترین پایه‌های محتوا با هوش مصنوعی، اطلاعات است و امروز در حوزه علمیه، بی‌نظیرترین بانک اطلاعاتی علوم اسلامی را داریم که می‌تواند به عنوان منبعی معتبر برای پژوهشگران و دانشجویان عمل کند.

حجت الاسلام بهرامی اظهار کرد: به زودی سامانه و سازمان آموزش و پژوهش در حوزه علمیه تحت تأثیر ابزارهای هوش مصنوعی قرار خواهد گرفت و نیاز به فرهنگ‌سازی و آماده‌سازی نظام برای فضای جدید احساس می‌شود.

وی اظهار کرد: این تغییرات می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در حوزه علمیه کمک شایانی کند و ما را به سمت آینده‌ای روشن‌تر هدایت کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=66652

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.