آوین ویژه»

دستاوردهای چشمگیر معادن خراسان جنوبی در سالی که گذشت قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند جامعه‌شناختی مفهوم والدگری رسانه‌ای تبیین می‌شود مصوبات شورا در مورد نمایشگاه سئول رد شد رشد نامتوازن بودجه شهرداری؛ هزینه‌ای‌ها جلوتر از عمرانی‌ها! دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به شبکه بین‌المللی سینوو پیوست احتمال آغاز مذاکرات اوکراین در زمستان سال جاری عوامل نمایش «مرگ در ساعت سگ» معرفی شدند آخرین خبر درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری | دولت بالاخره موافقت کرد تقویت رایزن‌های اقتصادی راهگشای دیپلماسی اقتصادی است یادواره سنجرخان وزیری در روستای نران کردستان برنامه‌های شب ۲۱ ماه رمضان در آستان جمکران آغاز شد واکنش«اولیانوف»به چراغ سبز فرانسه و انگلیس برای حمله به خاک روسیه فرو ریختن یک ساختمان بر سر نیروهای تیپ «گفعاتی» در جنوب غزه جدول قیمت رهن کامل در نارمک تهران؛ خانه‌های اقتصادی و لوکس در یک محله لزوم فراهم آوردن اسباب آسایش مسافران نوروزی در لرستان جمهوری آذربایجان کاردار ایران را احضار کرد عارف: برای حل مسائل کشور به مذاکره دل نبسته‌ایم

1

سرقت تنها عامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران بوده است

  • کد خبر : 69213
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
سرقت تنها عامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران بوده است

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، از بررسی ابعاد قتل دانشجوی دانشگاه تهران با حضور مسئولان مربوطه در کمیسیون متبوعش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان عظیمی‌راد در تشریح جزئیات نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، گفت: در این جلسه، ابعاد مختلف قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران با حضور جمعی از مسئولان مربوطه از جمله وزیر علوم، معاونان وزارتخانه مربوطه، مسئولانی از قوه قضائیه، دادسرای جنایی، نیروی انتظامی و فراجا، سرپرست دانشگاه تهران و نمایندگانی از بسیج دانشجویی و شورای صنفی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق گزارش‌های ارائه شده در این نشست، سرقت تنها عامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران بوده است. موضوعات سیاسی و دامن زدن به مسائل سیاسی مترتب این ماجرا نیست و مسئولان تلاش کردند صحنه و محیط دانشگاه امن باشد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعضای کمیسیون تاکید به شکل گیری شورای تأمین در کنار قوه قضائیه، فراجا و وزارت علوم داشتند که برای این موضوع نه تنها در وزارت علوم، بلکه در شهرستان‌ها و استان‌ها نیز تدبیری اتخاذ شود تا شاهد این اتفاقات و حوادث مشابه این چنینی نباشیم.

وی تاکید کرد: در مجموع نظر اعضای کمیسیون این بود که سه مرجع فراجا، قوه قضائیه و مجموعه وزارت علوم که درگیر شدند به صورت مشترک درخواستی را خدمت رئیس جمهور ارائه کنند تا نقشه حمایتی تأمین امنیت دانشگاه‌ها و مراکز آسیب پذیر توسط سه مرجع یاد شده برای کل کشور عملیاتی شود.

عظیمی‌راد گفت: معمولاً سارقانی که دستگیر و به سرعت رها می‌شوند، نشان از مشکلاتی در جرم نگاری و بازدارندگی‌ها در قوانین می‌دهد، اگر خلأ قانونی در این راستا وجود دارد، قوه قضائیه آن را به مجلس ارجاع دهد تا نمایندگان به عنوان قانون‌گذار در دستور قرار دهند و با همکاری دو قوه مقننه و قضائیه بازدارندگی در جرم‌ها بیشتر باشد و از وقوع جرایم جلوگیری کرده یا به حداقل ممکن برسند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=69213

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.