آوین ویژه»

«سایه سرو» به انگلیس می‌رود پیش بینی هوش مصنوعی از قیمت سولانا و کاردانو/ کدام ارز ثروت ساز است؟ شورا سقف درآمدشهرسازی را کوتاه کند؛ غیب شدن یک ردیف درآمدی هفته‌ای یک‌بار موبایل خود را خاموش کنید! بازسازی چهره قوی‌ترین فرعون مصر /عکس شجاعت «سید حسن نصرالله» کم نظیر بود خانه هنرمندان میزبان یاقوت سیاه تئاتر ایران می‌شود توسعه فرهنگی در کردستان با توسعه زیرساخت‌ها محقق می شود استقبال گرم همراه با «رقص شمشیر» کویتی‌ها از رئیس جمهور مصر+ فیلم توفیق در مذاکرات زمینه‌ساز ثبات اقتصادی است توزیع عادلانه خدمات در تمام نقاط شهر همدان زندگی با آیه‌ها در خراسان شمالی؛ سوال روز سیزدهم و برندگان روز دوازدهم آمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۹۳۳ نفر رسید معاون استاندار لرستان: از جوانان در برگزاری برنامه‌های دهه فجر استفاده شود همایش پیاده‌روی خانوادگی روستایی در تالش برگزار شد ظرفیت تولید ماهیان سردابی در لرستان به ۵۰ هزار تن می‌رسد وقوع ۲ فقره تصادف در آذربایجان غربی ۶ مصدوم برجای گذاشت دومین روز از چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰

0

همکاری علمی دانشگاه تهران و بغداد برای حل مشکل ریزگردها

  • کد خبر : 73203
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
همکاری علمی دانشگاه تهران و بغداد برای حل مشکل ریزگردها

هیئتی از مدیران دانشگاه بغداد با حضور در دفتر ریاست دانشگاه تهران با سرپرست و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران و دکتر سهیل، معاون علمی دانشگاه بغداد در نشستی به ظرفیت‌های همکاری و راهکارهای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه دو دانشگاه پرداختند.

در این نشست دکتر حسینی، ضمن خوشامدگویی به هیئت عراقی در معرفی دانشگاه تهران و جایگاه آن گفت: دانشگاه تهران، بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین دانشگاه مدرن در ایران با ۹۰ سال پیشینه است، هرچند آموزش عالی در ایران بیش از این قدمت دارد. این دانشگاه همچنین، به استثنای رشته‌های علوم پزشکی، تقریباً تمام رشته‌های دانشگاهی را دربرمی‌گیرد و در زمینه علوم نوین همچون زیست‌فناوری، نانوفناوری، زیست‌مواد و هوش مصنوعی نیز متخصصین بسیاری دارد.

سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به نشست‌های پیشین بین مسئولان دو دانشگاه گفت: پیش از این تفاهم‌نامه‌ای میان دو دانشگاه به امضا رسیده است که البته نیازمند بازنگری است. محورهایی همچون خواهرخواندگی دو دانشگاه، تبادل استاد و دانشجو، فرصت‌های مطالعاتی، دوره‌های مشترک و همکاری در تربیت متخصصان می‌تواند برای تحقق اهداف این تفاهم‌نامه مدنظر قرار گیرد. اما کلید عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌ها و پیشبرد رابطه بین دو دانشگاه، ارتباط مستقیم دانشکده‌ها با یکدیگر و آگاهی اساتید از ظرفیت‌های موجود در این همکاری است.

حسینی همچنین با تأکید بر مسائل مشترک دو کشور که ناشی از همسایگی است، گفت: حل مسائل مشترکی همچون ریزگردها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، نیازمند بررسی علمی و دانشگاهی است و از طریق همکاری دانشگاهی دو کشور قابل حل است.

در ادامه دکتر سهیل، معاون علمی دانشگاه بغداد، با تمجید از دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران نیازی به معرفی ندارد، چرا که در منطقه کاملاً شناخته شده است.

وی همچنین از برنامه وزارت علوم عراق برای جذب دانشجوی بین‌المللی سخن گفت: در راستای این برنامه، در سال تحصیلی گذشته ۷۰۰ دانشجو از کشورهای مختلف جذب کرده‌ایم و تمایل داریم دانشجویان ایرانی را نیز، به ویژه در دوره‌های دکتری و پسادکتری، جذب کنیم. این دوره‌ها به زبان انگلیسی و عربی برگزار می‌شوند و برخی از آنها فاقد شهریه هستند.

معاون علمی دانشگاه بغداد در پاسخ به پیشنهاد دکتر حسینی مبنی بر بازنگری و عملیاتی کردن تفاهم‌نامه دو دانشگاه، گفت: «دانشگاه بغداد از به‌روزرسانی این تفاهم‌نامه استقبال می‌کند و آماده تنظیم متن جدید و اجرای آن است.

در ادامه این نشست، دکتر محمود کمره‌ای، معاون آموزشی، دکتر منوچهر مرادی سبزوار، سرپرست معاون پژوهشی و دکتر الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، همچنین رؤسای دانشکده حقوق و دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد، درباره ظرفیت‌های همکاری دو دانشگاه تبادل نظر کردند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=73203

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.