آوین ویژه»

معتمدیان: امسال ۲۵۰ هزار تبعه غیر مجاز در استان تهران دستگیر شدند بازگشت آلودگی هوا؛ دمای تهران هفت درجه گرم می‌شود آمادگی کامل بوستان‌های شاهرود برای پذیرای از مردم در روز طبیعت ضربات مهلک قسام و سرایاالقدس به نظامیان صهیونیست در غزه بازی با دلار؛ نتایج ناکارآمدی قانونگذاری ارزی چیست؟ «خدمتگزاری به دین» ویژگی بارز آیت الله نصیری بود دانشجوی تربیت مدرس، جوان برتر استان تهران معرفی شد فجر اصفهان؛ جشنواره‌ای که بیشتر شبیه یک تکلیف اداری بود محبوبیت سید حسن نصرالله در لبنان توقف ناپذیر است حمایت از ۶۳ کودک یتیم توسط گروه همخوانی محمد رسول الله(ص) مالیات از شرکت های تولیدی تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد اسکان بیش از ۱۹ هزار خانواده در پایگاه‌های نوروزی آموزش وپرورش خوزستان پیام استاندار تهران به مناسبت ۹ دی تقدیر از «مهناز فرید» در سومین رویداد بانوان بهشت لرستان عکسی از پزشکیان و سردار رادان در دانشگاه علوم انتظامی زمان صدور احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری اعلام شد موسیمانه: استقلال در حال اصلاح گذشته است قمی:ایستادگی زهرای مرضیه (س) به فرزندانش ارث رسیده است

0

جعفری: دانشگاه مالک اشتر زمینه‌ساز کارآفرینی و مقابله با تحریم‌ها است

  • کد خبر : 76459
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
جعفری: دانشگاه مالک اشتر زمینه‌ساز کارآفرینی و مقابله با تحریم‌ها است

مسئول دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: دانشگاه مالک اشتر در راستای ابداع، اختراع و تولید فناوری‌های نوین گام برمی‌دارد تا زمینه‌ساز کارآفرینی و مقابله با تحریم‌ها باشد.

مهدی جعفری رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سر ریز فن‌آوری‌های خاص انتقال یافته از حوزه امنیتی به بخش صنعت در نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی و ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، گفت: دانشگاه صنعتی مالک اشتر، همانند سایر دانشگاه‌ها، در حوزه آموزش و به‌طور خاص در زمینه پژوهش، تولید فناوری و علوم بدیع و نوظهور فعالیت دارد. محصولاتی که این دانشگاه ارائه می‌کند عمدتاً ناشی از فناوری‌های جدید و نوظهوری است که برای اولین بار معرفی می‌شوند.

وی افزود: ما در دانشگاه ۵۴ پژوهشکده و نزدیک به ۱۵۰ مرکز توسعه علوم و فناوری داریم که عمدتاً در حوزه‌های ملی و دفاعی فعالیت می‌کنند. سرریز این فناوری‌ها در حوزه‌های صنعتی و ملی نیز به کار گرفته می‌شود و خدمات مختلفی به صنایعی نظیر فولاد، نیروگاه‌ها و صنایع مرتبط با ساخت افزایشی ارائه می‌شود. این صنایع به موادی با استحکام بالا و تحمل دمای زیاد نیاز دارند.

جعفری در تشریح فعالیت‌های انجام شده در دانشگاه مالک اشتر، اظهار کرد: در نمایشگاهی که برگزار شده است، برخی از دستاوردهای دانشگاه ارائه شده‌اند، از جمله: دستگاه سوراخ‌کاری لیزری که قادر است سوراخ‌هایی به ابعاد ۳۰ میکرون را بر روی بلیدها و پره‌های توربین‌ها ایجاد کند. همچنین پرینترهای سه‌بعدی فلزی که در دانشگاه طراحی و ساخته شده‌اند و در سطح ملی نیز ارائه شده‌اند. برای مثال، شرکت مپنا و برخی دانشگاه‌های دیگر این فناوری را از ما دریافت کرده‌اند. در حوزه فن‌آوری‌های لیزری، حریم‌سنج‌های لیزری که می‌توانند فاصله خطوط انتقال و ساختمان‌های همجوار را برای اهداف ایمنی و امنیتی اندازه‌گیری کنند؛ سامانه‌های توزیع دمای لیزری که قادر به اندازه‌گیری دما در طول خطوط انتقال و ارتباطات مخابراتی هستند.

برنامه‌های دانشگاه مالک اشتر در راستای کمک به صنعت و اشتغال است

وی در خصوص چشم انداز آینده و برنامه‌های طراحی شده برای مقابله با تحریم‌ها، گفت: در زمینه آینده‌نگری و برنامه‌های توسعه‌ای، دانشگاه صنعتی مالک اشتر در راستای ابداع، اختراع و تولید فناوری‌های نوین گام برمی‌دارد تا علاوه بر کمک به صنعت و اشتغال کشور، زمینه‌ساز کارآفرینی و مقابله با تحریم‌ها باشد. در حوزه مقابله با تحریم‌ها، بسیاری از مواد و فناوری‌های مورد نیاز کشور را در داخل تولید کرده‌ایم. دانشگاه دارای دو مجتمع تخصصی در حوزه مواد است که در زمینه‌های مختلفی از جمله فناوری‌های ساخت فلزی، غیر فلزی، لاستیکی، کامپوزیتی، نانوکامپوزیتی و مواد مغناطیسی فعالیت می‌کنند. به‌عنوان نمونه، ما انواع و اقسام آهنرباهای صنعتی مورد استفاده در انواع ژنراتورها و موتورها را تولید کرده‌ایم. در آینده با توجه به نیاز روزافزون کشور به این فناوری‌ها، انتقال این دانش و فناوری به صنعت امری ضروری است.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر تاکید کرد: علاوه بر این، دانشگاه صنعتی مالک اشتر با تکیه بر تخصص‌ها و توانمندی‌های موجود، می‌تواند نقش مهمی در تربیت دانشجویان، مهندسان و متخصصان ایفا کند تا این افراد بتوانند دانش و فناوری‌های پیشرفته را به بخش‌های صنعتی و ملی انتقال دهند. این امر یکی از اهداف اصلی دانشگاه بوده و همچنان در دستور کار ما قرار دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=76459

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.