آوین ویژه»

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منصوب شد ناتو برای همکاری با ترامپ اعلام آمادگی کرد ماجرای پخش غیرمجاز «روایت ناتمام سیما» چه بود؛ گفتند اشتباه شده! کشف بیش از ۴ تن چوب قاچاق در شهرستان اسلام آباد غرب آخرین جشن تولد جیمی کارتر در ۱۰۰ سالگی + عکس گل اول تراکتور توسط مهدی ترابی+فیلم مشارکت بخش خصوصی و صنعت راهکاری اساسی برای رفع مشکلات ورزشی البرز تخت‌روانچی: در چارچوب برجام حاضر به گفت‌وگو هستیم سارقان موزه هنرهای تزئینی اصفهان دستگیر شدند نمایش مجسمه‌هایی با نقش‌هایی از غار تنهایی در باغ‌موزه هنر ایرانی نسل جدید کارت ملی هوشمند در راه است شایعات درباره زندان اوین رد شدند/ تیر دشمن به سنگ خورد! بمب خبری استقلال / باشگاه استقلال با این بازیکن توافق کرد قیمت دلار در بازار آزاد با سر سقوط کرد ( ۲۷ فروردین) برون رفت از مشکلات جامعه با توسعه آموزش های مهارتی دیدار با امام زمان در مکاشفه عکس | دفتر کار متفاوت ایلان ماسک در کاخ سفید پیام تسلیت فرهنگستان هنر در پی درگذشت صادق بریرانی

0

شناخت مخاطب شرط موفقیت فعالیت فرهنگی است

  • کد خبر : 79683
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱:۱۵
شناخت مخاطب شرط موفقیت فعالیت فرهنگی است

وزیر علوم گفت: برای موفقیت فعالیت فرهنگی باید علایق و طرز فکر دانشجویان که مخاطب ما هستند را بشناسیم و در این راستا، شناخت جریان‌های فکری داخل دانشگاه بر عهده معاونان فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین سیمایی در شصت و چهارمین اجلاس معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور و اولین دوره این اجلاس در دولت چهاردهم گفت: در فرمایشات مقام معظم رهبری به مقوله فرهنگ توجه ویژه ای شده است و فرهنگ مانند اکسیژن حیاتی است، لذا ما هم در آموزش عالی، مقوله فرهنگ را بسیار مهم می‌دانیم.

وی تاکید کرد: به عنوان دانشگاه که یک نهاد آموزشی با وجه فرهنگی است باید مراقبت کنیم در برنامه‌های فرهنگی به درون مایه تربیتی و اخلاقی توجه شود و فقط وجه مناسکی و شعائر مدنظر نباشد.

سیمایی افزود: توجه به فرهنگ از ضروریات نظام‌های دانشگاهی است و حتی در دانشگاه‌های غربی هم به تعامل اساتید با دانشجویان و توجه به دغدغه‌های آنان توجه می‌شود و ارتباط خوب استاد با دانشجو یک امتیاز است.

وزیر علوم گفت: اگر دانش آموختگان ما فقط در یک رشته علمی متخصص باشند و بینش فرهنگی نداشته باشند؛ به راحتی نمی‌توانیم از آنان به عنوان فرهیختگان جامعه یاد کنیم. چرا که فرهیختگی از جمع دانش و ویژگی‌های ممتاز فرهنگی حاصل می‌شود.

وی اظهار کرد: در انجام فعالیت‌های فرهنگی به ویژگی‌ها و سبک زندگی دانشجویان که یک شیوه زیست دارای پیوند عمیق با فضای مجازی است توجه شود، و اگر این ویژگی‌ها شناخته نشود امکان تعامل و همدلی نیز کم می‌شود.

سیمایی تاکید: معاونان فرهنگی و اجتماعی باید جریان‌های فکری اعضای هیت علمی، دانشجویان و کارکنان را بشناسند و مطابق آن برنامه ریزی کنند.

وی توصیه کرد: معاونان فرهنگی و اجتماعی در انجام وظایف خود با صاحبنظران حوزه فرهنگ و افراد با تجربه مشورت نمایند و با گروه‌های آموزشی مرتبط با فرهنگ و جامعه در دانشگاه خود، برای پیشبرد فعالیت‌های فرهنگی اتاق فکر تشکیل دهند.

وزیر علوم بر جلب مشارکت حداکثری اساتید، کارکنان و دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: هر میزان م شارکت بدنه دانشگاه در اجرای برنامه‌ها بیشتر باشد میزان موفقیت برنامه‌ها نیز بیشتر می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=79683

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.