آوین ویژه»

نذر جالب هوادار النصر برای قهرمانی تیمش در آسیا + عکس افتتاح موزه آثار شهدای شاهرود رزمایش ۲ روزه ایران و ارمنستان برگزار شد اولین بروزرسانی تلگرام در سال ۲۰۲۵ با قابلیت‌های جدیدی منتشر شد صفر تا صد واریز سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۳ بارش برف در بجنورد ادامه دارد گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه لبنان پیرامون مشکلات پیش آمده در انجام پروازهای میان دو کشور سخنان نماینده مقام معظم رهبری در مراسم تشییع شهید سید هاشم صفی‌الدین لزوم بازتعریف نقش «روایت فتح» در تحولات تاریخ‌ساز انقلاب کاظمیان در آستانه پیوستن به پرسپولیس، آپدیت شد! + عکس پیروزی مس رفسنجان در دیدار تدارکاتی مقابل هوادار گلایه‌های اساتید علوم انسانی با وزیر علوم مطرح شد موج بی‌سابقه حملات مقاومت عراق به سرزمین‌های اشغالی از شب گذشته فیدان: نشانه هایی از پایان قریب الوقوع جنگ اوکراین وجود دارد نگاه مستند صور صعده به شکل‌گیری جنبش انصارالله یمن هشدار هواشناسی تهران: وزش باد شدید و خطرات احتمالی در پیش است ترامپ: تنها چند هفته به ایران فرصت می دهیم کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در تهران؛ طرح جدید آموزش و پرورش برای جبران

1

افزودن دروس مرتبط با هوش مصنوعی در رشته های دانشگاه ملی مهارت

  • کد خبر : 82410
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
افزودن دروس مرتبط با هوش مصنوعی در رشته های دانشگاه ملی مهارت

معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت گفت: دانشگاه ملی مهارت به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای گنجاندن دروس مرتبط با هوش مصنوعی در رشته‌ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه ملی مهارت، محسن جهانشاهی، معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت با تشریح اهداف و برنامه‌های دانشگاه در خصوص آموزش‌های مهارتی گفت: دانشگاه ملی مهارت دارای ماموریت مشخصی هست. این دانشگاه وظیفه تربیت تکنسین و مهندسین ماهر را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: دانشجویان این دانشگاه، مواردی را آموزش می‌بینند که مشابه آن در صنعت و جامعه وجود دارد. با توجه به اینکه در دانشگاه ملی مهارت بیش از ۷۰ درصد سرفصل دروس بصورت علمی و عملیاتی تدوین شده است، دانشجویان فرصت خوبی دارند تا بتوانند مهارت لازم برای جذب بازار کار را آموزش ببینند.

معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت افزود: در بهترین حالت، اکنون ۱۸-۲۰ درصد دانشجویان در حال تحصیل در آموزش‌های مهارتی هستند. در پایان برنامه هفتم توسعه این عدد ۴۰ درصد پیش‌بینی شده است. سهم این نوع آموزش‌ها در کشوری مانند آلمان به ۶۰ درصد نیز می‌رسد.

وی ادامه داد: آموزش‌های مهارتی، آموزش‌های گران‌قیمتی هستند و دستیابی به اهداف برنامه هفتم توسعه، مستلزم حمایت و برنامه‌ریزی در سطح کلان کشور و فراهم آوردن زیرساخت‌های مناسب است.

جهانشاهی افزود: نیاز به نیروی کار در صنایع مختلف کشور از جمله شهرک‌های صنعتی، بدلیل فعالیت در سطوح فناوری متوسط، به دانش‌آموختگان دانشگاه ملی مهارت بیشتر از سایر دانشگاه‌هاست، دانشگاه ملی مهارت با ایجاد کنسرسیوم‌های اشتغال، فرصت بسیار مناسبی را برای اشتغال دانش‌آموختگان خود و تأمین نیروی توانمند مهارتی صنایع مهیا ساخته است.

وی تاکید کرد: قریب به ۷۰ درصد دانش‌آموختگان دانشگاه ملی مهارت، در رشته تخصصی خود جذب بازار کار شده‌اند و مشغول به فعالیت هستند، تعداد قابل توجهی از دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در حین تحصیل، در ارتباط با رشته تحصیلی خود مشغول فعالیت در بازار کار بوده و بعضاً از تولیدکنندگان و فعالان قابلی در جامعه و صنعت هستند.

معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت افزود: دانشگاه ملی مهارت با توجه به پیشرفت هوش مصنوعی و تغییر مشاغل از این تغییر، با تشکیل کارگروه‌های تخصصی به سرعت در حال همگام‌سازی خود در بحث آموزش‌ها و تربیت نیروی ماهر است.

وی ادامه داد: دانشگاه ملی مهارت به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای گنجاندن دروس مرتبط با هوش مصنوعی در رشته‌ها است.

وی یادآور شد: هوش مصنوعی در بحث مشاغل، ابتدا وارد مشاغل ساده‌تر توسط یادگیری ماشین و رباتیک می‌شود، مانند عملیات جوشکاری. با این سرعت، این روش بزودی جایگزین مهارت اولیه دانش‌آموختگان دانشگاه ملی مهارت خواهد شد. لذا موضوع هوش مصنوعی در دانشگاه ملی مهارت در حال نهادینه شدن است و برای این امر برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=82410

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.