آوین ویژه»

حضور فعال سیاسی مشهور آمریکایی در محل شهادت «سیدحسن نصرالله»+فیلم توئیت حجت‌الاسلام قمی به‌مناسبت «روز بزرگداشت رهبران شهید مقاومت» حباب قیمت طلا و ارز ترکید| دلاردر کانال 80 هزار، طلا درآستانه ورد به کانال 5 میلیون تومان اشتباهات شجاع خلیل‌زاده/ نقطه ضعف تراکتور برابر الوکره ۹ مصدوم در برخورد دو دستگاه خودرو در محور بوکان – مهاباد نصب ۴۶۰ انشعاب جدید آب در شهرستان لنده مسافران و گردشگران از رفتن به حاشیه رودخانه‌ها پرهیز کنند مسعود کیمیایی در حضور همکارانش تجلیل شد؛ هنرمندی که خودِخود سینماست کولاک شدید در گردنه آوج ممنوعیت صادرات خرما معیشت مردم مناطق محروم را به خطر می اندازد| وزیر به وعده خود عمل نکرد ابوزهری: راهی جز الگوی یمن علیه رژیم اشغالگر وجود ندارد اهدای «قلب» یک آهنگساز به اهداکنندگان اعضا زیرساخت‌های ورزش ساحلی در استان بوشهر تقویت می‌شود اولویت‌های حمایتی مرکز گسترش چیست؟ مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا و پس فردا تعطیل شد زمینه جذب سرمایه گذاری برای تحقق شعار سال در ارومیه فراهم شود سلامت جامعه عامل تحرک، پویایی و آینده‌نگری است مبلغ دقیق حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد

2

تحصیل ۵۰ هزار طلبه خواهر در ۵۰۰ حوزه علمیه

  • کد خبر : 84228
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
تحصیل ۵۰ هزار طلبه خواهر در ۵۰۰ حوزه علمیه

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: حدود ۵۰ هزار طلبه خواهر در ۵۰۰ مدرسه علمیه در سه سطح دو، سه و چهار مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل اظهار کرد: حوزه‌های علمیه امروز بیش از هر زمان دیگری غیر از قالب سنتی خود، در نقش‌های جدیدی مثل عرصه فضای مجازی، هوش مصنوعی، تبلیغ چهره به چهره و … موفق است که نشان می‌دهد حوزه همچنان زنده، بالنده و پویاست.

وی افزود: البته از حوزه توقع می‌رود که متناسب با تغییرات جامعه و پیشرفت‌های گوناگون در برنامه‌های تبلیغی و علمی خود رشد مناسب داشته باشد.

مدیر حوزه علمیه خواهران در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم پرورش بانوان مجتهده برای جامعه زنان کشور ابراز داشت: حوزه علمیه خواهران از سال‌ها قبل این امر مهم را آغاز کرده بود، سه میان برنامه در این راستا طراحی شد تا در افق ۱۴۱۴ که چشم‌انداز حوزه است فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی محقق شود و خواهران مستعدی که این توانایی را دارند در اموری که مربوط به خودشان است در قله که همان اجتهاد است قرار گیرند.

حجت‌الاسلام فاضل اظهار کرد: در حوزه خواهران در درختواره رشته‌های حوزوی بیش از ۳۰۰ رشته و گرایش تعریف کرده‌ایم. البته تحقق کامل این برنامه‌ها زمان‌بر است اما نوید خوبی است، باید این تحول را مدیریت کرد تا برسیم به جایی که کسی که استعداد دارد در قله اجتهاد قرار گیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در بخش بعدی سخنان خود با اشاره به لزوم توجه بیشتر به قرآن کریم و تبیین برنامه‌های این مرکز برای رفع مهجوریت از این کتاب آسمانی تاکید کرد: معاونت فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران در کنار همه برنامه‌هایی که دارد توجه به قرآن کریم و تربیت حافظان قرآن را نیز در دستور کار خود قرار داده است، همکاران ما در این معاونت تلاش کرده‌اند منویات رهبر معظم انقلاب در تربیت حافظان قرآن را محقق کنند.

وی افزود: امروزه رشته‌های تفسیر و قرآنی در حوزه‌های خواهران از رشته‌های پرتراکم است که نشان می‌دهد حوزه خواهران قرآن کریم و تفسیر را مورد اهتمام و توجه جدی خود قرار داده است.

حجت الاسلام فاضل با بیان اینکه باید رشته‌ها را مهندسی کرد تا به نتیجه مطلوب دست یافت تصریح کرد: در حوزه خواهران بخش قابل توجهی از رشته‌های سطح سه و سطح چهار رشته‌های تفسیر هستند، پایان نامه‌های قرآنی خوبی در طی این سال‌ها توسط طلاب و محققان خواهر نگارش شده است که همه این کارها و برنامه‌ها نشان از عزم جدی ما برای خدمت به این کتاب نورانی و الهی در حوزه خواهران دارد.

وی گفت: در حوزه‌های علمیه خواهران در ۲۸ استان کشور غیر از خراسان‌های رضوی، شمالی و جنوبی قریب به ۵۰ هزار طلبه در ۵۰۰ مدرسه علمیه در سه مقطع دو، سه و چهار مشغول به تحصیل هستند و بخشی از طلاب خواهر در کنار تحصیل خود حفظ قرآن را نیز مدنظر دارند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=84228

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.