آوین ویژه»

دستور رئیس جمهور به مرکز ملی فضای مجازی در خصوص فیلترینگ هشدار وزش بادهای شدید در تهران تا 2 روز آینده بازگشت یحیی یا مربی خارجی؟ گزینه‌های محدود درویش برای پرسپولیس وقتی همه تلفن‌های صداوسیما اشغال شد؛ چرا «عروس» مورد علاقه آوینی بود؟ خداحافظی شاخص بورس با رنگ قرمز از سال ۱۴۰۳ تربیت بیش از ۲۸۰ حافظ قرآن کریم در کازرون توجه به ایجاد امیدآفرینی در فضای مجازی ضروری است نشریه آمریکایی: جنگ با ایران به نفع منافع ملی آمریکا نیست/ ایران و آمریکا در حال بالا رفتن از نردبان تشدید تنش هستند محاکمه «سارکوزی» به دلیل دریافت رشوه از «قذافی» سه اسیر صهیونیست به نیروهای صلیب سرخ تحویل داده شدند دلایل وکیل شکات پرونده در اثبات تروریستی بودن گروهک منافقین زمزمه‌های اجرای قانون حجاب / ارسال پیامک حجاب در این استان شروع شد! درگذشت همسر و مادر شهیدان «احمد و محمود باباخانی» پروژه سی‌تی‌اسکن بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند افتتاح شد معرفی نامزدهای جشنواره «زیر چتر لبخند» امکان پژوهش عمیق‌ در آثار و اندیشه های آیت‌ الله طالقانی فراهم شد مکرون: از نتانیاهو خواستم حملات به غزه و لبنان را متوقف کند آخرین خبرها از تغییر واحد پول سوریه

0

امکان اعطای مدارک فوق تخصصی و فلوشیپ بدون آزمون به استادان علوم پزشکی

  • کد خبر : 85333
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
امکان اعطای مدارک فوق تخصصی و فلوشیپ بدون آزمون به استادان علوم پزشکی

جزئیات اجرایی اعطای مدرک بدون آزمون مقاطع فوق تخصصی پزشکی و تکمیلی تخصصی پزشکی (فلوشیپ) به اعضای هیئت علمی علوم پزشکی اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در یکصد و دومین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی ۵ اسفندماه ۱۴۰۳ تصمیم گرفته شد که آئین نامه بازنگری شده اعطای مدرک به فوق تخصصی و تکمیلی تخصصی فلوشیپ به اعضای هیأت علمی مصوب در یکصد و سومین جلسه کمیسیون دائمی معین در شورا مطرح و به تصویب رسید.

در همین راستا موضوع ۳ نود و هشتمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی مورخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ لغو شده است.

بر اساس جزئیات این آئین نامه، اعضای هیئت علمی متقاضی مدرک، از شرکت در آزمون گواهینامه / دانشنامه رشته فوق تخصصی مربوطه معاف و واجد شرایط دریافت مدرک دانشنامه فوق تخصصی و تکمیلی تخصصی رشته مرتبط خواهند بود.

از جمله شرایط عمومی که برای این گروه از اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده می‌توان به داشتن «حکم هیئت علمی با مرتبه حداقل دانشیاری برای مدرک تکمیلی تخصصی و استادی برای مدرک فوق تخصصی» و «تأیید صلاحیت اخلاقی، شئون استادی و رفتار حرفه‌ای بر اساس ارزیابی هیأت ممیزه مرکزی» اشاره کرد.

افرادی که دارای مدرک فوق تخصص هستند مجاز به دریافت مدرک فوق تخصص مجدد نخواهند بود.

علاوه بر شرایط عمومی، کسب شرایط اختصاصی اعلام شده در آئین نامه نیز الزامی است:

۱- مؤسس و بنیانگذار و یا راه‌انداز رشته فوق تخصصی و یا دوره تکمیلی تخصصی به تأیید دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی.

منظور از مؤسس و بنیانگذار: حداکثر دو عضو از اعضای هیئت علمی است که به عنوان عضوی از اعضای کمیته تدوین برنامه آموزشی رشته مورد نظر فعالیت داشته و بنیانگذار رشته در کشور و دانشگاه محل خدمت بوده است.

منظور از راه‌انداز: حداکثر سه نفر از اعضای هیئت علمی است که در تأسیس اولیه رشته مورد تقاضا در دانشگاه علوم پزشکی محل خدمت (که حداکثر تا ۵ سال پس از راه اندازی رشته در داخل کشور صورت پذیرفته) با ایفای نقش آموزشی کلیدی در رشته مورد تقاضا فعالیت داشته است.

۲- تأیید هیئت ممیزه دانشگاه

۳- احراز یکی از شرایط بندهای ذیل:

الف) ارائه گواهی طی دوره آموزشی در رشته مربوطه داخل کشور حداقل ۹ ماه با تأیید معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل و برای دوره‌های خارج از کشور حداقل ۶ ماه با تأیید کمسیون ارزشیابی مدارک خارج از کشور در مرکز خدمات آموزش و سه دوره سابقه تربیت دستیار فوق تخصصی / دوره تکمیلی تخصصی دانش آموخته در رشته راه اندازی شده با تأیید معاونت آموزشی دانشگاه محل خدمت

ب) حداقل ۶ دوره سابقه تربیت دستیار فوق تخصصی / دوره تکمیلی تخصصی دانش آموخته در رشته راه اندازی شده با تأیید معاونت آموزشی دانشگاه محل خدمت

تبصره: اساتید در شرف بازنشستگی و یا بازنشسته نیز مجاز به استفاده از این آئین نامه هستند.

ج) نحوه اجرای آئین نامه

پرونده‌هایی که بعد از بررسی هیئت ممیزه دانشگاه به هیئت ممیزه مرکزی ارسال شود و سپس به تشخیص هیئت ممیزه مرکزی به دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی ارائه شود، در کمیته سه نفره (به ریاست دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی و دو عضو منتخب به تشخیص وی) بررسی و پس از تأیید شرایط تعیین شده در این آئین نامه با تأیید وزیر قابل اقدام خواهند بود.

د) صدور مدرک

صدور مدرک این گروه از اعضای هیئت علمی بنا به مجوز دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی و طبق دستورالعمل موضوعه مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت صورت خواهد پذیرفت.

این آئین نامه پنجم اسفندماه ۱۴۰۳ به تصویب رسید و از زمان ابلاغ لازم‌الاجرا است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=85333

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.