آوین ویژه»

اعمال شب عید مبعث که اجر عمل ۶۰ سال را دارد ابلاغ فهرست اقلام مجاز ترخیص بدون دریافت کدرهگیری بانک مرکزی تامین ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی، نگرانی مجلس برای سال آتی است گروسی: ایران باید محدودیت‌هایی را بپذیرد! واحدهای کم دانشجوی پیام نور تغییر کاربری داده می‌شوند صنعت مس ایران در تنگنای تحریم‌ها و مشکلات داخلی/ چرا صنعت مس ایران زمین‌گیر شده است؟ قدس فریاد جهانی مسلمین و وحدت و مقاومت تنها راه نجات فلسطین است بودجه ورزش و جوانان شاهرود ۹.۵ میلیارد تومان است معاون زنان و خانواده رئیس جمهور؛ کنشگر یا سرگردان؟ تقدیر برادر امیرمحمد خالقی از دستور اژه‌ای برای دستگیری قاتلان برادرش ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد ابن الرضا (ع) در حرم امام رضا(ع) اعلام شد همایش اقتدار بسیجیان در بابلسر تصاویری از ورود نیروهای مسلح به کاخ ریاست جمهوری سوریه تامین ۱۷.۸ درصد گوشت دام سبک استان سمنان توسط بهره برداران شاهرودی آیین نکوداشت «داریوش مودبیان» در شیراز شرایط پاپ فرانسیس بحرانی است ایران تاریخ و مکان مذاکره را مشخص کرد فوری/ ناصر عظیمی درگذشت 

0

برگزاری رقابت استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت

  • کد خبر : 87201
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
برگزاری رقابت استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت

رویداد رقابت های استارتاپی دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف رونمایی از استارتاپ های دارای زمینه خلاقیت و نوآوری روز ۲۵ اسفند ماه توسط معاونت فناوری، نوآوری دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه علم و صنعت ایران، رقابت استارتاپی را با هدف معرفی و حمایت از استارتاپ‌های خلاق و نوآور، در روز ۲۵ اسفندماه برگزار کرد. امیرمحمود بخشایش عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران پیرامون برگزاری سلسله رویدادهای شناسایی شرکت‌های خلاق گفت: بحث تشخیص خلاقیت یک مساله با تعدادی پارامتر محدود و ثابت نیست و نمی‌توان گفت اگر کسب و کار آنلاینی این تعداد ثابت از فاکتورها را داشته باشد، حتماً خلاق است و چنانچه یک کسب و کار آنلاین یک و یا چند مورد از این فاکتورها را نداشت، هرگز قابلیت ایجاد خلاقیت را ندارد. بخشی از خلاقیت مبتنی بر علم و بخش دیگری از آن یک هنر است. از این رو برگزاری رویدادهای مبتنی بر علم داده و هوش مصنوعی یکی از مسیرهای شناسایی خلاق است که در رویداد رقابت‌های استارتاپی مرحله اول مبتنی بر جمع سپاری آنلاین و مرحله دوم بر اساس داوری با اساتید است.

در این رویداد استارتاپ هایی از دانشگاه‌های تهران، علم و صنعت، شریف و واحدهای مختلفی از دانشگاه آزاد اسلامی با برپایی غرفه و ایراد سخنرانی به معرفی کسب و کار آنلاین خود پرداختند. از سخنرانان این رویداد دکتر عزیز نجف پور رئیس شورای عالی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی بود. ایشان یکی از اهداف تأسیس شورای عالی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی را حمایت از کسب کارهای خلاق و استارتاپی بیان کردند و افزودند: فناوری و نوآوری به سرعت در حال پیشرفت است و دانشگاه‌ها باید نقش فعالی در این تحولات ایفا کنند. هدف دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد مشارکت بین دانشگاهی در مسیر رشد و توسعه ایده‌های نوآورانه است تا بتواند از ظرفیت‌های جوانان خلاق در سطح دانشگاه‌های کشور بهره‌برداری کند.

همچنین در این رویداد از سید حمیدرضا مصطفوی کاشانی و بنفشه نظارتی از استارتاپ ثمین پلاس از مرکز پرستاری در منزل ثمین فعال در حوزه سلامت به جهت کسب مقام اول در بیستمین رویداد رقابت‌های استارتاپی، آقای احمدرضا عطاردی از استارتاپ دکترفضا فعال حوزه خدمات هاستینگ و دیجیتال به جهت کسب مقام دوم در بیستمین رویداد رقابت‌های استارتاپی و خانم فائزه رنجبر پیربستی از استارتاپ همراه وی ام از شرکت میزبان پردازش فعال در حوزه مرکز داده و خدمات زیر ساختی کسب و کار به جهت کسب مقام سوم در بیستمین رویداد رقابت‌های استارتاپی تقدیر به عمل آمد.

جلد دوم کتاب دانشنامه استارتاپی ایران نیز در این رویداد با حضور اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران رونمایی شد.

محمد جعفرآباد مدیرمسئول مجله صدای زنده پیرامون مطالب این کتاب گفت: استارتاپ ها از بدو تشکیل تا رشد و توسعه و یا شکست داستان‌های پرچالشی دارند. استارتاپ ها در رفع موانع و غلبه بر چالش‌ها راهکارهای مختلفی را انتخاب می‌کنند. کتاب دانشنامه استارتاپی ایران با معرفی داستان زندگی ۵۰ بنیان گذار استارتاپی ایران گام دوم را در جهت معرفی اکوسیستم استارتاپی ایران برداشته است.

وی افزود: شناسایی دقیق اکوسیستم استارتاپی ایران می‌تواند نقشه راه مناسبی برای دانشجویان و کسب و کارهای نوپا باشد. علاقه مندان می‌توانند جلدهای اول و دوم کتاب دانشنامه استارتاپی ایران را به رایگان در سایت مجله صدای زنده مطالعه نمایند.

ناصر مزینی ریاست دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدرضا کنگاوری دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران، علیرضا رضایی کارگزار فن بازار البرز و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و دکتر طوسی رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی از دیگر سخنرانان این رویداد بودند. محمدرضا کنگاوری به استارتاپ ها یادآور شد که شرط رسیدن به موفقیت گذر از شکست‌های متوالی است و استارتاپ ها قطعاً روزی نتیجه تلاش‌های خود را دریافت خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=87201

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.