آوین ویژه»

دربی در کلاسیکر برنده نداشت روایت تلاش خستگی ناپذیر روحانیون برای تبلیغ دین در «یکی از ما» تصاویری زیبا از گله کل وبز کوهی در البرز مرکزی – چالوس الکترونیکی شدن فرآیند رفع تعهد ارزی در مناطق ویژه اقتصادی کشور سقوط بالگرد آب‌پاش حین عملیات اطفای حریق در کره جنوبی؛ خلبان کشته شد ترامپ: پوتین با استقرار صلح بانان اروپایی در اوکراین موافقت خواهد کرد جشن «روزه اولی‌ها» در اراک خداحافظی باشگاه سپاهان با دستیاران مورایس بهره‌برداری از ۱۰۳۱ طرح محرومیت زدایی در خوزستان گرامیداشت شهدای اقتدار در حرم عبدالعظیم(ع) نمایش «فصل آلوچه‌های سبز» در جشنواره سانتو دومینگو حمص سقوط کرد؟ دولتمردان تحریم‌های ظالمانه علیه کشتیرانی ایران را جدی بگیرند / مقابله دولت با تحریم از طریق همکاری با بخش خصوصی هواشناسی امروز ۲۰ بهمن؛ طوفان، باران و سرمای شدید در انتظار ۲۱ استان دعای روز پانزدهم ماه رمضان و اوقات شرعی + صوت و شرح دعا ۲۵۰۰ متر از جنگل‌های آستارا طعمه حریق شد سومین روز «سینماحقیقت» با یک بزرگداشت آغاز می‌شود مهمترین نقاط استراتژیک اسرائیل در تیررس ایران

0

ایجاد کسب‌وکارهای جدید با استفاده از فناوریهای پیشرفته در دانشگاه آزاد

  • کد خبر : 96717
  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
ایجاد کسب‌وکارهای جدید با استفاده از فناوریهای پیشرفته در دانشگاه آزاد

صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، با سرمایه‌ای بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان، در حال توسعه فناوری و تجاری‌سازی نوآوری‌هاست.

عسکری غلامزاده، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر از تاسیس این صندوق غیر دولتی در تاریخ ۲۲ دی ۱۳۹۹ و دریافت مجوز فعالیت در ۱۳ بهمن همان سال خبر داد. صندوق با سرمایه اولیه ۳۰ میلیارد تومان تاسیس شد و سرمایه آن در سال ۱۴۰۱ به ۳۷۴ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به ۸۰۱ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی افزود: این صندوق در حوزه‌های مختلفی از جمله هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته، صنعت آب، غذا و فراورده‌های کشاورزی، مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی، ملزومات پزشکی، گردشگری، دریا و حمل و نقل فعالیت می‌کند.ماموریت اصلی صندوق، ایجاد کسب‌وکارهای جدید با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و شتاب بخشیدن به تجاری‌سازی ایده‌ها و نوآوری‌هاست. این صندوق به شرکت‌ها، فناوران و صاحبان ایده در این زمینه کمک شایانی خواهد کرد.

غلامزاده، اهمیت این صندوق را در تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی از یک نهاد آموزشی و پژوهشی به یک دانشگاه کارآفرین و حل مسئله‌محور، عنوان کرد. این صندوق به عنوان یک نهاد مالی تخصصی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی، می‌تواند به عنوان یک حامی قدرتمند برای دانشگاه عمل کند. همچنین، این صندوق تسهیلات پژوهشی را زیر نظر دانشگاه ارائه می‌دهد و در زمینه‌های مشارکت در سرمایه‌گذاری‌های مدنی و حقوقی نیز فعال است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین وجه تمایزهای این صندوق با سایر نهادهای فناوری، توجه ویژه به جنبه‌های آموزشی و پژوهشی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری است. به عنوان مثال، اگر صندوق در حوزه شیلات در شمال کشور سرمایه‌گذاری کند، باید به تقویت تعداد دانشجو، احیای دانشجویان و هیئت علمی، تقویت ارتباط استاد و شاگرد و افزایش مهارت‌ها در این منطقه و رشته‌های تحصیلی مرتبط بپردازد. این رویکرد، نیازمند درگیر بودن بیش از ۱۰ رشته تحصیلی است که بتوانند ازظرفیت های رشته در آن پروژه استفاده کنند و این موضوع یکی از مهم ترین مسائل و وجه تمایز ما در تامین منابع و کارکرد خدمات صندوق نسبت به سایر نهادهای فناوری است که در کشور وجود دارد.

غلامزاده، از برنامه‌های صندوق برای سال آینده، افزایش ظرفیت منابع صندوق پژوهش و نوآوری از ۸۰۰ میلیارد تومان به ۱.۳ میلیارد تومان و توسعه نمایندگی‌های آن در زیست‌بوم دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

وی افزود: همچنین، احیای ظرفیت‌های کشاورزی، دامداری، باغداری، شیلات و زنبور عسل در دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر برنامه‌های مهم است. قابل توجه انکه در گذشته یا این ظرفیت ها استفاده خاصی نمی شده و یا بصورت حداقلی استفاده می شد، که با دستور مستقیم رئیس دانشکاه ازاد اسلامی بحث اجاره این ظرفیت ها به غیر ممنوع شده است و تمامی واحدها ملزم به احیای این ظرفیت ها در حوزه های چندگانه ذکر شد هستند. با توجه به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اجاره این ظرفیت‌ها به غیر از دانشگاه ممنوع شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=96717

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.