آوین ویژه»

چگونه استارتاپ خود را بدون جذب سرمایه‌گذاری راه‌اندازی کنیم؟ تغییر بزرگ در نرم‌افزار محبوب ویندوز/ پینت به هوش مصنوعی مجهز شد گام بلند ورزش استان سمنان؛ پیگیری‌های استاندار برای جذب اعتبارات ملی آخرین روز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم آژیر خطر برای خودروهای لوکس | امکان دریافت مالیات فراهم شد زمان ثبت‌نام‌ نوبت اول آزمون‌ سراسری‌ ‌سال‌ ۱۴۰۴ تغییر کرد معتادین متجاهر در سطح شهر خرم‌آباد جمع‌آوری شدند این ایستگاه های مترو آخر هفته تعطیل است فوری | طلا وارد کانال جدید شد + جدول قیمت ۹ آبان اعلام خبر شهادت حجت‌الاسلام صادق محمودی به خانواده اش آغاز طرح توسعه میدان میوه و تره بار شهید رجایی قم توسعه ریلی راه پیروزی در جنگ کرویدورها؛ ظرفیت حمل و نقل ریلی هرمزگان دو برابر می‌شود جزئیات مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله تشریح شد نبرد سنگین نیروهای جولانی با گروه تحت فرماندهی «الهیمد» در درعا+ فیلم فصل جدید مجله تصویری قرارگاه روی آنتن شبکه قرآن می‌رود بالاخره چه‌کسی وزیر اقتصاد می‌شود؟ تیراندازی در لوئیزیانا آمریکا/ ۸ نفر زخمی شدند «سگ دست» در راه پاکستان

1

دانشگاه علم و صنعت رتبه اول ارتباط با صنعت را به دست آورد

  • کد خبر : 9898
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
دانشگاه علم و صنعت رتبه اول ارتباط با صنعت را به دست آورد

دانشگاه علم و صنعت در سال گذشته از نظر حجم قراردادها و وصولی‌ها، رتبه اول را در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور کسب کرد.

روح‌الله طالبی توتی، معاون پژوهشی و مطالعات صنعتی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با این که دانشگاه علم و صنعت برای توانمندسازی دانشجویان و حمایت از فرصت‌های مطالعاتی چه اقداماتی انجام داده است، اظهار کرد: فرصت‌های مطالعاتی هم برای دانشجویان و هم برای اساتید در نظر گرفته شده است. البته در این زمینه قوانین بالادستی خاصی وجود دارد که باید رعایت شوند و مسئولیت این برنامه‌ها زیر نظر معاونت آموزشی دانشگاه است.

وی بیان کرد: دانشگاه علم و صنعت در حوزه پژوهش و مرجعیت علمی تلاش‌های قابل توجهی داشته است. به عنوان مثال، ما ۱۰نوع گرنت متنوع برای اساتید و دانشجویان تعریف کرده‌ایم. این گرنت‌ها شامل مواردی مانند گرنت مقالات پراستناد، مقالات داغ، و پروژه‌های کیفی است که هدف آن تقویت کیفیت تحقیقات و ارتقای مرجعیت علمی است.

طالبی توتی ادامه داد: برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز گرنت‌هایی در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مثال، برای دانشجویان کارشناسی ارشد ۵ میلیون تومان و برای دانشجویان دکتری ۱۰میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی مطرح کرد: این مبالغ به تجهیز و انجام پژوهش‌های کاربردی و تجربی دانشجویان کمک خواهد کرد. همچنین، برای محققین پسادکتری نیز حمایت‌های مالی اختصاص داده‌ایم. اگر این پژوهش‌ها به نتایج عملیاتی برسند (مثلاً محصولات با سطح آمادگی فناوری TRL ۴ تا ۶)، حمایت‌های بیشتری ارائه خواهد شد.

طالبی توتی با اشاره به هزینه‌های فرصت‌های مطالعاتی خاطرنشان کرد: هزینه فرصت‌های مطالعاتی بسیار بالاست؛ به‌طور مثال، حضور یک استاد به همراه خانواده در یک دوره ۹ماهه در یک کشور پیشرفته ممکن است ۳ تا ۴ میلیارد تومان هزینه داشته باشد. این موضوع دانشگاه‌ها را با محدودیت‌های بودجه‌ای مواجه کرده است. ما در حال بازنگری آیین‌نامه‌ها و بهبود شرایط مالی برای تسهیل این امر هستیم.

معاون پژوهشی و مطالعات صنعتی دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه علم و صنعت برنامه‌ای برای حمایت از سربازان نخبه دارد یا خیر، عنوان کرد: بله، حمایت از سربازان نخبه یکی از اولویت‌های ما است. برای این افراد امکان وجود دارد همچنان در دانشگاه باشند و در حوزه‌های پژوهشی و صنعتی فعالیت کنند. علاوه بر این، گرنت‌هایی برای تجهیز آزمایشگاه‌های مرکزی و دانشکده‌ها نیز در نظر گرفته شده است.

وی درباره وضعیت قراردادهای دانشگاه علم و صنعت با صنایع گفت: دانشگاه علم و صنعت در سال گذشته از نظر حجم قراردادها و وصولی‌ها، رتبه اول را در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور کسب کرد. ما با صنایع مختلف قراردادهای متنوعی امضا و یک سیستم مدیریت چابک برای این قراردادها ایجاد کرده‌ایم. این ساختار شامل واحدهای حقوقی، مالی، و بیمه است که فرآیندهای اجرایی را تسریع خواهد کرد.

طالبی توتی در رابطه با عملیاتی کردن فرمایشات رهبری درباره «خیز جدید علمی» در دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: ما در راستای تحقق جهش علمی مورد تأکید رهبری، برنامه‌هایی مانند گرنت‌های پژوهشی، تقویت فرصت‌های مطالعاتی، و حمایت از دانشجویان و اساتید نخبه را اجرا کرده‌ایم. این اقدامات با هدف هدایت جامعه علمی کشور به سوی پژوهش‌های کیفی و کاربردی صورت گرفته است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=9898

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.