آوین ویژه»

«قلب تصادفی» صداگذاری می‌شود انتشار فیلم نصب ضریح حضرت رقیه (س) برای نخستین بار بازداشت گسترده کودکان در کرانه باختری/ اسرائیل به سرکوب حقوق بشر ادامه می‌دهد پویش ملی «ولیمه مهربانی حجاج» در کردستان آغاز شد پاسخ «مدیر» به حواشی «دبیر»؛ دوره هفدهم جشنواره موسیقی نواحی برگزار می‌شود؟ کنایه منتجب‌نیا به مخالفان ظریف؛ او را با دیپلمات‌هایی مقایسه می‌کنند که نمی‌توانند دو کلمه انگلیسی بخوانند بارش باران شدید در اراک شهید طهرانی مقدم سوژه مستند «فراز» شد/ بررسی توان موشکی ایران دغدغه‌های یک آهنگساز برای توسعه خلاقیت در موسیقی اکران ویژه فیلم‌های جشنواره فجر برای توانخواهان جهت مهار بحران گردوغبار سراجه ۲هزار و۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است کارتال از پرسپولیس جدا می شود؟ تدوین طرح جامع آب چهارمحال و بختیاری در مراحل پایانی است سرلشکر باقری: دفاع مقدس پایه‌گذار قدرت ایران در منطقه و جهان است چهارمین گردهمایی فعالان بین المللی اربعین برگزار می شود پاسخ قاطع به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام ضروری است واکنش سیدحسن خمینی به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره پرسپولیس به الریان ببازد حذف می‌شود؟ / ترکیب پرسپولیس مقابل الریان در لیگ نخبگان آسیا

0

ایمیدور در پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان کمک کند

  • کد خبر : 76691
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶
ایمیدور در پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان کمک کند

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه شهر کرمان به شدت دچار خشکسالی است و در تابستان آینده بحران آب خواهیم داشت، گفت: از ایمیدرو می خواهیم به عنوان معین استان کرمان کمک کند تا پروژه حیاتی انتقال آب خلیج فارس به کرمان تا تابستان به این شهر برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمان، سیدمهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، در نشست جمعی از فعالان حوزه صنعت و معدن استان کرمان با معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو،  با بیان اینکه شهر کرمان به شدت دچار خشکسالی است و در تابستان آینده بحران آب خواهیم داشت، گفت: پروژه انتقال آب خلیج فارس به کرمان با کمک شرکت های بزرگ در حال پیشرفت است و از ایمیدرو می خواهیم به عنوان معین استان کرمان کمک کند تا این پروژه حیاتی تا تابستان به کرمان برسد.

وی برگزاری این نشست را فرصت مناسبی برای مطرح شدن انتظارات فعالان اقتصادی استان دانست و افزود: با توجه به وسعت اختیارات ایمیدرو می توان مباحث کاربردی را در این نشست مطرح کرد که منشاء اثر در استان باشد.  

او مهمترین بخش اقتصادی استان را در حوزه صنعت و معدن عنوان کرد و خطاب به رئیس هیات عامل ایمیدرو، گفت: از شما می خواهیم آینده ای را برای استان کرمان ترسیم کنید زیرا در حال حاضر مهمترین عامل توسعه استان بخش معدن است که تجدیدناپذیر بوده و روزی تمام می شود.  

طبیب زاده اعلام کرد : بنابراین اعلام کنید پس از اتمام معادن کرمان و در آینده چه تصویری برای استان وجود دارد؟ همه هستی استان (معادن) در طبق اخلاص، قرار دارد و باید برای آینده فکر کرد.

کرمان یک استان صادرکننده ارزش افزوده است 

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان،  معادن استان کرمان را منابعی بین نسلی خواند و با تأکید بر اینکه باید دین خود را به آیندگان ادا کنیم، اظهار کرد: یکی از موضوعات دیگر در کرمان ایجاد زیرساخت هاست، در حال حاضر در بخش صنعت و معدن در مس، کرومیت، زغال سنگ، فولاد و تیتانیوم بخش کوچکی از زنجیره ارزش ایجاد شده و بخش ارزش افزوده در صنایع معدنی استان وجود ندارد.  

طبیب زاده ادامه داد: از قول برخی اقتصاد دانان، کرمان یک استان صادرکننده ارزش افزوده است نه صادرکننده دانش و تکنولوژی.  

رئیس اتاق کرمان با طرح این سؤال که شرکت هایی که با مشارکت ایمیدرو ایجاد شده اند، چگونه می خواهند زنجیره ارزش افزوده را در کرمان ایجاد کنند؟، تصریح کرد: در توسعه بازار همواره این انتظار به حق وجود دارد که منابع سرمایه گذاری شرکت ها و صنایع بزرگ چه سهمی از بازار کالا، خدمات، قطعات، دانش و تکنولوژی تولید شده در کرمان را می توانند پوشش دهند؟

تأمین مالی پاشنه آشیل توسعه در کرمان

وی تأمین مالی را به عنوان پاشنه آشیل توسعه در اقتصاد استان کرمان عنوان کرد و گفت: تأمین مالی به دلایل متعدد از بانک ها امکان پذیر نیست؛ تأمین از بازار سرمایه نیز پیچیدگی های خاص خود را دارد بنابراین ما درخواست داریم منابع و صندوق هایی که از استان کرمان در کشور وجود دارد در مسیر توسعه کرمان قرار بگیرد.  

او خاطرنشان کرد: اگر برای هر شهرستان استان یک شرکت سهامی عام پروژه تشکیل دهیم و با سرمایه گذاری های بالا تأمین مالی کنیم، می تواند خدمت بزرگی برای استان باشد.  

طبیب زاده، در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: اتاق کرمان به دلیل دارا بودن کمیسیون های حوزه صنعت و معدن و مراکز تحقیقاتی و اندیشکده ها می تواند به عنوان مشاور مطلع وزارت صمت و ایمیدورعمل کند و امیدواریم هم افزایی بخش دولتی و خصوصی بتواند تحرک جدی و جدیدی در صنعت و معدن استان ایجاد کند.

وی در پایان بیان کرد: مباحث مطرح شده در این نشست می تواند با مطالعه کامل در قالب طرح و پروژه تهیه شده و به سند تبدیل شود و ایمیدرو طی برنامه ای خاص، مدت زمانی مشخص، مجریان و تأمین مالی این طرح را اجرایی کرده و منشاء اثر برای استان باشد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=76691

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.