آوین ویژه»

مستند «رئیس» منتشر شد؛ نگاهی به سیاست‌های منطقه‌ای اردوغان انتشار دفترچه سوالات آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ لایحه ارتقای امنیت زنان به کجا رسید؟ مراسم اختتامیه چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن در مشهد آغاز شد دستگاه‌های اجرایی کردستان روز شنبه با یک ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند سیگنال‌های صعود از دل اصلاح بازار/ نهنگ‌های بیت‌کوین در کف قیمت می‌خرند! دولت و نهادهای امنیتی پاکستان از خون شیعیان مظلوم صیانت کنند قوانین همسان سازی حقوق بازنشستگان | جداول جدید منتشر شد بهارستان توان تامین ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه مترو دارد فروش و استفاده از آیفون اپل در این کشور ممنوع شد آئین رونمایی از کتاب «سه خواهرون» در مشهد جایگزین بنزین پیدا شد وزیر ورزش: رئیس‌جمهور پشتیبان بازگشت فردوسی‌پور به تلویزیون است میراث فرهنگی در عرصه زندگی‌ مردم‌ جاری است تظاهرات اعتراضی صهیونیست‌ها در حیفای اشغالی حواشی پرسپولیس و تراکتور همچنان ادامه دارد/ حمایت از علیرضا بیرانوند در لیگ والیبال! احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در گرگان راه‌اندازی پرواز مستقیم یزد – رشت

1

رشد ۲۲ درصدی شاخص صکوک فرابورس در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر : 106768
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴
رشد ۲۲ درصدی شاخص صکوک فرابورس در سال ۱۴۰۳

اقتصادآنلاین-فرزاد حسن‌زاده؛ بر اساس آمار منتشرشده از سوی مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامیِ سازمان بورس و اوراق بهادار، شاخص صکوک فرابورس از ۷۸۴ واحد در اسفند ۱۴۰۲ به ۹۶۰ واحد در اسفند ۱۴۰۳ رسید که نشان‌دهنده رشد ۲۲ درصدی این شاخص در طی یک سال است. این شاخص در سال گذشته روندی صعودی داشته […]

اقتصادآنلاین-فرزاد حسن‌زاده؛ بر اساس آمار منتشرشده از سوی مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامیِ سازمان بورس و اوراق بهادار، شاخص صکوک فرابورس از ۷۸۴ واحد در اسفند ۱۴۰۲ به ۹۶۰ واحد در اسفند ۱۴۰۳ رسید که نشان‌دهنده رشد ۲۲ درصدی این شاخص در طی یک سال است. این شاخص در سال گذشته روندی صعودی داشته است.

رشد ۲۲ درصدی شاخص صکوک فرابورس در سال ۱۴۰۳

شاخص صکوک، نماگری است که میزان بازدهی اوراق بدهی را نشان می‌دهد. رشد این نماگر بیانگر آن است که به‌دلیل ریسک بالای بازار سرمایه در سال ۱۴۰۳، مردم برای سرمایه‌گذاری به سمت اوراق بدهی گرایش پیدا کرده‌اند.

این اوراق بدهی به دو نوع تقسیم می‌شوند.

نوع اول، کوپن‌دار نامیده می‌شود که هم توسط دولت و هم توسط بخش خصوصی منتشر می‌گردد و شامل اوراقی همچون مرابحه، جعاله، سلف و … است.

نوع دوم، بدون کوپن هستند که فقط توسط دولت منتشر می‌شوند؛ مانند اوراق خزانه اسلامی که با نام «اخزا» نیز شناخته می‌شوند.

اصلی‌ترین هدف از انتشار این اوراق، تأمین مالی پروژه‌های دولتی و بخش خصوصی است. یکی از مهم‌ترین مزایای این اوراق شفافیت بالا و نقدشوندگی بالای آن‌ها به دلیل پذیرش در فرابورس می‌باشد. رشد بالای شاخص صکوک نشان‌دهنده تمایل سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری کم ریسک‌ می‌باشد.

 

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106768

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.