آوین ویژه»

دیپلماسی خارجی ایران مبتنی بر احترام و منافع است پیش بینی بارش باران در خوزستان دستمزد ۱۴۰۴ کارگران به دلار | ۵ سال جلسه برای هیچ ! رهبر انقلاب اسلامی: آبادانی و امنیت عراق به نفع ایران است ریزش پی‌ در پی در بازار طلا | چه بر سر قیمت سکه آمده است؟ کمیسیون اقتصادی مجلس مطالبات فعالان اقتصادی شهرهای آبادان و خرمشهر را پیگیری کند طرح کالابرگ الکترونیک در ۲۳۰ فروشگاه بزرگ مازندران اجرا می‌شود مستند «کاست‌ها» تاریخ روابط ایران و جمهوری آذربایجان را روایت می کند علم الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای مردم پسر ترامپ دل آمریکایی‌ها را برد نیمه پنهان جنگ اسرائیل؛ باند تبهکاران چه جایگاهی در «جنگ سایه‌ها» دارد؟ / از همکاری زن افغانستانی در خرابکاری تا پرداخت دستمزد با بیت کوین آسمان خراشان تبریز حریف اراکی‌ها نشدند تخصیص ۳۷۵ واحد زمین برای ساخت مسکن ملی در سامان تعلیق فرمان ترامپ برای محدودیت شهروندی با حکم قاضی فدرال امکان رشد مبادلات تجاری، صنعتی و فناوری ایران و چین تبانی تروریست‌ها و صهیونیست‌ها برای غارت سلاح‌های ارتش سوریه بیانیه پایانی نشست مشترک سازمان همکاری اسلامی و گروه تماس غزه ابومحمد جولانی کیست؟

1

سود سهام عدالت متوفیان واریز می‌شود / این مدارک را کامل کنید

  • کد خبر : 20302
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان اظهار داشت: بالغ بر ٣ میلیون و ٧٠٠ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان ماه سال گذشته سامانه میراث را راه اندازی کردیم که […]

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان اظهار داشت: بالغ بر ٣ میلیون و ٧٠٠ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان ماه سال گذشته سامانه میراث را راه اندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و عموم این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمی‌داد. اما در حال حاضر این سامانه کلیه سهامداران بازار سرمایه تعمیم داده شد که متوفیانی دارند که به دنبال تقسیم سهم الارث هستند.

وی تاکید کرد: البته انتقال سهام عدالت همچنان همان فرایند گذشته را با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها صورت می‌گیرد.

مدیر عامل شرکت سمات گفت: این روش الکترونیکی شدن سهام عدالت مشغول آن دسته از متوفیان سهامدار می‌شود که دارایی غیر از سهام عدالت دارند. ورثه‌ای که می‌خواهند سهام عدالت متوفی را تقسیم کنند همچنان باید برای تشکیل پرونده به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها مراجعه حضوری داشته باشند.

باغستانی درباره روند انتقال سهام الکترونیکی از متوفی به وراث گفت: تعداد متوفیان سهامدار بسیار زیاد و پروسه انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است، در درگاه یکپارچه ذینفعان به نحوی فرایند را به صورت الکترونیکی انجام دادیم که تمامی مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این فرایند پروسه ٣٠ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: نیازی به اقدام تمام وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود و نیازی به وکالت‌نامه نیست و جزییات مدارک در درگاه یکپارچه ذینفعان و سامانه سامت ثبت شده‌است، اما نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و از منزل می‌توانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد سریعا نقص مدرک را اطلاع داد.

وی درباره تقسیم سهام متوفی بین وراث ادامه داد: تقسیم سهام هم مبتنی بر انحصار وراثت رسمی کشور است که یا توسط داده یا شورای اختلاف صادر می‌شود و طبق آن تقسیم سهام صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سمات همچنین درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل داده‌اند در اولین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز می‌شود که این سود مشمول سود سال ٩٨ تا به امروز می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=20302

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.