آوین ویژه»

برپایی جشن ولادت امام جواد (ع) در آستانه اشرفیه ترکیب جدید هیات مدیره سازمان بورس مشخص شد دختر رئیسی: ملائکه به دیدار پدرم رفتند نمایشگاه پرتره‌های گنجینه موزه هنرهای معاصر باز هم تمدید شد شهید سلیمانی نمونه‌ای بی بدیل در تبعیت از ولایت بود جامعه کره متاثر از مرگ خودخواسته بازیگر جوان و بی‌رحمی رسانه‌ها مربی دروازه‌بانی ایرانی پس از تجربه در مقدونیه به پیکان برگشت فراخوان ثبت‌نام در سومین دوره جشنواره قرآنی – فرهنگی و هنری شهید آوینی منتشر شد تخلفات اجرای طرح کالابرگ در تنگستان گزارش شود راهی که هنر سقاخانه‌ای برای هنرمندان نو سنت‌گرا در بازار جهانی باز کرد قیمت اتریوم صعودی می‌شود؟/ حمایت ۲ هزار دلاری چه نتایجی را رقم می‌زند؟ نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، سخنران ویژه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در کرمانشاه لیگ برتر فوتبال- تراکتور و سپاهان بارش پراکنده در برخی مناطق اردبیل دور از انتظار نیست تصاویر اختصاصی مهر از حاشیه های بازی ملوان – پرسپولیس زندگی با آیه‌ها؛ تأکید آیه ۹۰ سوره «نحل» به «احسان» در کنار «عدل» تقاضای ۲۵ میلیونی برای ۱.۵ میلیون بلیت قطار تاریخ اصفهان زیر زمین نهفته است

1

۶ برنامه مجلس برای حمایت از بورس

  • کد خبر : 34155
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۹:۲۶
۶ برنامه مجلس برای حمایت از بورس

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس به تشریح برنامه‌های مجلس برای حمایت از بازار سرمایه پرداخت.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید شمس الدین حسینی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به برنامه‌های مجلس برای حمایت از بازار سرمایه گفت: یکی از اقدامات مجلس به طور ویژه در کمیسیون اقتصادی این است که از قانون بازار سرمایه که در نوع خود قانون خوبی بود و دهه 80 به تصویب رسید و مقدمات ایجاد فرابورس و بورس‌های کالایی را فراهم کرد، صیانت شود و حتی اگر لازم باشد، در مسیر توسعه و اصلاح قرار گیرد.

او، ایجاد مشوق‌های مالیاتی برای افزایش سرمایه از محل سود انباشته و به عبارتی پیشگیری از توزیع سودهای بعضا موهومی در قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها را اقدام دیگر مجلس ذکر کرد و افزود: همچنین، برای نقل و انتقال دارایی و ایجاد شرکت‌های سهامی عام و پروژه در این قانون، مشوق‌ها و نرخ صفر مالیاتی منظور شده است.

شمس‌الدین حسینی با اشاره به اقدام دیگر مجلس برای حمایت از بورس گفت: برای اینکه تامین مالی دولت مانع تامین مالی بخش غیردولتی نشود، برای حذف آن در قانون بودجه تلاش شده است. 

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید براینکه قانون بودجه 1404، پشتوانه مناسبی برای بازار سرمایه است، توضیح داد: همچنین در بودجه سال آینده، هیچ کمبودی از ناحیه تامین مالی دولت برای بازار سرمایه و بازارهای مالی مشاهده نشده، اما در مقابل مشوق‌هایی در نظر گرفته شده است. به طور مثال، شرایطی برای واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام فراهم شده است. البته، بحث افزایش سرمایه بانک‌ها نیز موضوع دیگری است که به آن توجه شده است.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: در ماده 3 قانون این برنامه نیز تاکید شده، تجهیز منابع مالی باید از ناحیه وزارت اقتصاد با محوریت بازار سرمایه صورت گیرد و از شرکت‌های سهامی عام برای اجرای طرح‌ها و همینطور ابزار بدهی بهره گرفته شود.

شمس‌الدین حسینی افزایش سهم بخش غیردولتی در تامین مالی از طریق ابزارهای بدهی را اقدام دیگری برشمرد و گفت: اکنون حدود 89 درصد تامین مالی توسط دولت، یک درصد توسط شهرداری و 10 درصد توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد، بنابراین، باید این رقم به نفع شرکت‌های بخش غیر دولتی تعدیل شود.

رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز

او در عین حال، با اشاره به راه‌اندازی بازارتوافقی ارز توضیح داد: در مجموع با اجرای این سیاست و خروج رانت از بازار ارز، شاهد رونق بازار سرمایه خواهیم بود، این درحالی است که هم‌اکنون بخشی از رشد بازار سرمایه به واسطه راه‌اندازی این بازار بوده است.

انتهای پیام/

 
لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=34155

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.