آوین ویژه»

ساخت یدک کش ۶۰۰۰ اسب بخاری در ایزوایکو ستاره بارسلونا امشب در زمین بازی افطار می‌کند میزان پرداخت حقوق معلمان یک بی عدالتی محض است! خرید مصنوعات طلا و جواهر از طریق فضای مجازی، صرفا از کسبه دارای مجوز معتبر انجام شود اندیمشک میزبان «ایران سرودی‌ها» شد گذر از چالش‌های معدنی جزئیات مهم درباره واریز سود سهام عدالت (۱۱ آبان) ترامپ: فردا دستور توقف ممنوعیت «تیک‌تاک» را صادر می‌کنم سه اسیر اسرائلی که امروز آزاد می شوند + عکس تبریک استاندار کرمانشاه به تیم بعثت برای صعود به یک هشتم جام حذفی برگ برنده حلقه هوشمند سامسونگ / انگار از فیلم‌های تخیلی بیرون آمده سهامداران بخوانند | واریز سود سهام عدالت در آبان ماه قطعی شد؟ جزییات بازگشایی زاینده‌رود؛ رهاسازی آب در ۲ مرحله انجام می‌شود سفر وزیر خارجه عمان به تهران کرمانی ها با جشن به پیشواز ماه رمضان رفتند آخرین وضعیت جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین تلفات تصادفات جاده ای در کردستان افزایش یافت|اتمام طرح های راهسازی آرزوی محال مردم استان حمله جنگنده‌های صهیونیست به سوریه

0

بازخوانی تجربه بورس در دوره قبلی ترامپ / رشد قبلی تکرار می‌شود؟

  • کد خبر : 7398
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، بهنام صمدی، کارشناس بازار سرمایه به حضور ترامپ در کاخ سفید پرداخت و گفت: از دوران ریاست جمهوری ترامپ شروع می‌کنیم. بیشترین رشد شاخص‌های بورسی در آن زمان اتقاق افتاد و به همین دلیل بورسی‌ها خاطرات خوبی از روی کار آمدن ترامپ دارند. البته که رشد آن زمان بازار ناشی […]

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، بهنام صمدی، کارشناس بازار سرمایه به حضور ترامپ در کاخ سفید پرداخت و گفت: از دوران ریاست جمهوری ترامپ شروع می‌کنیم. بیشترین رشد شاخص‌های بورسی در آن زمان اتقاق افتاد و به همین دلیل بورسی‌ها خاطرات خوبی از روی کار آمدن ترامپ دارند. البته که رشد آن زمان بازار ناشی از رشد دلار بود و ترامپ با خروج از برجام، آسیب‌های جبران ناپذیری به اقتصاد کلان کشور زد و عملا قشر متوسط را از بین برد.

وی ادامه داد: خروج ترامپ از برجام مصادف با ریاست همتی در بانک مرکزی بود. به محض خروج ترامپ از برجام، همتی، رئیس کل سابق بانک مرکزی، ارز ۴۲۰۰ تومانی را از بورس کالا کنار گذاشت و سامانه نیما را راه‌اندازی کرد و قمیت پایه بورس کالا بر اساس نرخ نیما قیمت‌گذاری شد. عواملی که سطح رفاه عمومی جامعه را کاهش می‌داد اما بازدهی بی‌نظیری را عاید سهامداران کرد.

بهنام صمدی به متغیرهای خارجی اثرگذار بر بورس نیز پرداخت و گفت: در دوره ۴ ساله بایدن، ۲ مبحث جنگ و تحریم‌ها، متغییرهای تاثیرگذار بر بازار سرمایه بودند. تحریم حتی با وجود آقای بایدن وجود داشته و با روی کار آمدن ترامپ فقط بخش درآمدهای نفتی به مشکل خواهد خورد. البته در این باره نیز در آستانه بستن قرارداد ۲۵ ساله با چین هستیم که اگر اتفاق بیفتد، متغیرهای تاثیرگذار خارجی ترامپ و بایدن بدون تغییر خواهند ماند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد روابط آمریکا و چین و بستن تعرفه ۵۰ درصدی روی کالاهای چینی، می‌تواند عامل اثرگذار دیگری بر بورس باشد. به هر حال وابستگی ما به چین غیر قابل انکار است به گونه‌ای که صادرات کامودیتی‌های ما به این کشور است. پس روابط آمریکا و چین نیز باید زیر ذره‌بین قرار گیرد.

صمدی در آخر گفت: متغیر آخر ریسک جنگ‌ها است. طبق شعار ترامپ در خصوص کاهش تنش‌ها در منطقه، چه جنگ لبنان و چه اوکراین، می‌توان گفت که سایه این ریسک نیز رفته رفته از بین خواهد رفت. اما باید دید که این شعار تا چه حد عملی می‌شود و حتی در ادامه می‌توانیم با ترامپ برای رفع تحریم‌ها به مذاکره بنشینیم یا خیر؟

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=7398

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.