آوین ویژه»

بدون در نظر گرفتن جایگاه تیم مقابل بازی خودمان را انجام خواهیم داد رزمایش ترافیکی زمستان در اردبیل آغاز شد تحلیل زبان بدن مسعود پزشکیان در نشست سران سه قوه/ پیام‌های نهفته در میان بحران اقتصادی بندر اشغالی «حیفا» زیر آتش موشک‌های سنگین حزب‌الله+ فیلم کشف کالای پزشکی قاچاق در استان سمنان محموله ۱۰ تنی شکر انبار شده در سبزوار کشف شد با تایید وزیر کار ۱۰ درصد به حقوق آذرماه بازنشستگان اضافه شد «امشب به صرف بورش و خون» نمایشی که مدیون بازیگران خود است زاخارووا: تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است + فیلم عمان از ادامه مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد رسانه عبری: حماس تحویل فهرست اسرا به تل آویو را به دلایل فنی به تعویق انداخت قانون مهاجرت به سوئیس/ چگونه می‌توان شهروندی سوئیس را دریافت کرد؟ انصارالله یمن: ترور رهبران حماس تنها باعث قدرت محور مقاومت می شود چرا نباید نگران تشعشعات دکل‌های مخابراتی بود؟ جذب سرباز امریه در دبیرخانه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی منصور بیجار چگونه پزشکیان را برای اولین سفر استانی به سیستان و بلوچستان راضی کرد؟ سرلشکر صفوی: جوانان کشور، نه تلویزیون نگاه می‌کنند و نه به نماز جمعه می‌روند کریدور شمال- جنوب با جدیت بیشتری دنبال شود

1

اتصال ۱۲۱۱ روستا به اینترنت پرسرعت از ابتدای دولت چهاردهم

  • کد خبر : 102564
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
اتصال ۱۲۱۱ روستا به اینترنت پرسرعت از ابتدای دولت چهاردهم

در راستای گسترش «عدالت ارتباطی» و کاهش شکاف دیجیتال میان مناطق شهری و روستایی از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون ۱۲۱۱ روستای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر اساس تازه‌ترین گزارش توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات (USO) از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون با راه‌اندازی ۱۰۲۴ سایت ارتباطی جدید، ۱۲۱۱ روستای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شده‌اند.

این روستاها با سرمایه‌گذاری ۴۱ هزار میلیارد ریالی از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تحت پوشش شبکه ارتباطی قرار گرفته‌اند و به این ترتیب از ابتدای دولت چهاردهم ۴۳۰ هزار و ۱۳۵ نفر از روستاییان به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کرده‌اند.

اولویت‌دهی به مناطق کمتر برخوردار، گامی اساسی در تحقق «عدالت ارتباطی» و کاهش نابرابری‌های دیجیتالی است و بر همین اساس توسعه ارتباطات روستایی در استان‌های کمتر برخوردار در اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم قرار گرفته است و بر اساس آمار نیز استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان سهم بیشتری از اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی داشته‌اند.

توسعه «عدالت ارتباطی» و برقراری دسترسی عادلانه به خدمات دیجیتال در مناطق روستایی، نه تنها شکاف دیجیتالی را کاهش می دهد، بلکه می‌تواند به عنوان عاملی کلیدی در تحقق «مهاجرت معکوس» از شهرها به روستاها عمل کند.

با فراهم آوردن زیرساخت‌های ارتباطی پایدار، اینترنت پرسرعت و خدمات نوین فناوری اطلاعات، روستاها به محیطی جذاب برای زندگی، کار و سرمایه‌گذاری تبدیل می‌شوند. این امر به ویژه با گسترش «دورکاری»، «کسب‌وکارهای اینترنتی» و «اکوسیستم استارت‌آپی»در مناطق کمتربرخوردار، انگیزه شهرنشینان برای بازگشت به زادگاه خود یا اسکان در روستاها را افزایش می‌دهد.

همچنین عدالت ارتباطی، با تقویت زیرساخت‌های دیجیتال، زمینه‌ساز «توسعه متوازن منطقه‌ای»، «رونق اقتصاد محلی» و «بهبود کیفیت زندگی» می‌شود و در نهایت، توازن جمعیتی و کاهش فشار بر کلان‌شهرها را به همراه خواهد داشت.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=102564

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.