آوین ویژه»

امید ایران به دو باشگاه برای باقی ماندن سهمیه‌ها در فوتبال آسیا تمدید مهلت پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه جزیره میلیارد دلاری بن‌سلمان /عکس حریق تانکر تریلر حمل روغن در بزرگراه بسیج مشهد مهار شد آینده یارانه‌ ها در دستان مردم | آیا ۱۰ میلیون تومان به هر ایرانی می‌رسد؟ اولین مجمع اکو در مورد توسعه پایدار در ترکمنستان برگزار خواهد شد مدارس استان زنجان در همه مقاطع تحصیلی تعطیل شد دستاوردهای هیئت اعزامی دانشگاه تهران به پکن گوشی پرچمدار جدید سامسونگ برای رقابت با آیفون ۱۷ صفحه اول روزنامه های کرمانشاه پنجشنبه ۲۰ دی ماه قطعنامه راهپیمایی ۱۳ آبان: راه مقاومت ادامه دارد تلاقی نمایشگاه ایران کلین و کنگره کنترل عفونت؛ گامی بزرگ به سوی بیمارستان ‌های ایمن تر «مرگ یک باور» رقم خورد؛ روبه‎‌رو شدن با افکار ترسناک یک نویسنده ناکام راه‌های مواصلاتی و روستایی گرمسار ایمن‌سازی شوند جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ به وایولا دیویس اهدا می‌شود سرمربی موقت استقلال مشخص شد پرواز جت اختصاصی منچسترسیتی به سمت ایران! در نشستی «مسائل آموزش زبان عربی در ایران» تحلیل می‌شود

0

لنوو، دل و اچ‌پی در عربستان کارخانه تولید کامپیوتر می‌سازند

  • کد خبر : 106196
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷
لنوو، دل و اچ‌پی در عربستان کارخانه تولید کامپیوتر می‌سازند

لنوو، اچ‌پی و دل، سه غول بزرگ صنعت کامپیوتر، در حال بررسی گزینه‌هایی برای راه‌اندازی تأسیسات تولیدی در عربستان سعودی هستند.

به گزارش خبرآنلاین، عربستان با هدف جذب شرکت‌های فعال در چین، تلاش دارد تولیدکنندگان فناوری را به انتقال خطوط تولید به شبه‌جزیره‌ی خود ترغیب کند؛ اقدامی که با افزایش نگرانی‌ها درباره‌ی تعرفه‌های تجاری ترامپ سرعت گرفته است.

لنوو با حمایت یک سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری از سوی زیرمجموعه‌ای از صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF)، تصمیم خود را برای ساخت کارخانه‌ی مونتاژ کامپیوتر و سرور در ریاض اعلام کرده است. اچ‌پی و دل نیز پس از دعوت مقامات محلی، تیم‌هایی را برای بررسی و شناسایی مکان‌های احتمالی ساخت اعزام کرده‌اند.

به نقل از زومیت، عربستان چند تولیدکننده‌ی قراردادی (ODM) از جمله فاکسکان، کوانتا، ویسترون، کامپال و اینونتک را به انتقال خطوط تولید به منطقه دعوت کرده است؛ اما این شرکت‌ها هنوز مردد هستند. شرکت‌های مذکور موفقیت احتمالی در عربستان را وابسته به آمادگی مشتریان و عوامل زیرساختی و لجستیکی می‌دانند.

برای جذب سرمایه‌گذاران، دولت عربستان وعده‌هایی مثل دسترسی ترجیحی به قراردادهای دولتی داخلی و آفریقایی و ساخت رایگان کارخانه را مطرح کرده است. در کنار آن، تولیدکنندگان از تعرفه‌ی ۱۰ درصدی متقابل در تجارت با آمریکا بهره‌مند می‌شوند؛ عددی که در مقایسه با تعرفه‌ی ۲۴۵ درصدی علیه واردات از چین، بسیار پایین‌تر است.

لنوو دلیل اصلی ورود به پروژه را ظرفیت بالای بازار عربستان و نفوذ به بازارهای آفریقایی عنوان کرده است. یانگ یوان‌چینگ، مدیرعامل لنوو، می‌گوید این همکاری استراتژیک، منابع و انعطاف‌پذیری مالی قابل‌ توجهی برای رشد لنوو فراهم می‌کند. کارخانه‌ی لنوو تا سال ۲۰۲۶ به‌طور کامل راه‌اندازی می‌شود.

تولیدکنندگان قراردادی همچنان ترجیح می‌دهند در ویتنام، تایلند و مکزیک باقی بمانند؛ کشورهایی که زیرساخت‌های تأییدشده و دسترسی به توافق‌های تجاری با آمریکا را در اختیار دارند؛ چراکه بیشتر به زنجیره‌ی تأمین موجود و زیرساخت‌های توسعه‌ی محصول وابسته‌اند.

اقدامات عربستان بخشی از برنامه‌ی کلان «چشم‌انداز ۲۰۳۰» این کشور است که هدفش کاهش وابستگی اقتصادی به نفت و تبدیل به یک قدرت تجاری چندبُعدی محسوب می‌شود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=106196

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.