آوین ویژه»

وعده «بازوند» برای تکمیل چهارخطه خرم‌آباد – کوهدشت واگذاری املاک مازاد دولت تسهیل شد؛ موافقت با فروش 16 ملک در 7 استان افتتاح مجتمع خدماتی_رفاهی در چهارمحال و بختیاری سی‌ان‌ان: دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا در اروپا برگزار شود یکی از نشانه‌های جامعه مهدوی پاسداری از ارزش‌های دینی است هاآرتص: شعار «بازگرداندن عظمت آمریکا» موجب تضعیف اسرائیل می‌شود قیمت دلار در بازار آزاد پرواز کرد (۳۰ بهمن ۱۴۰۳) «روایت ناتمام سیما» برنده یک جایزه بین‌المللی از هند شد توضیح کمیسیون موبایل اتاق اصناف درباره برگشت آنتن آیفون‌ها سرمایه‌گذاری در فرانچایز: راهی مطمئن برای راه اندازی شغل درآمدزا درخواست تازه ظریف از مردم! اسلحه سازمانی ارتش ایران تغییر کرد سیارتو: عرضه نفت روسیه به مجارستان پس از حملات پهپادی اوکراین متوقف شد انتخابات سازمان نظام مهندسی ساختمان زنجان آغاز شد ظفرقندی: سالانه ۵۰ هزار نفر را به دلیل آلودگی هوا از دست می‌دهیم رهایی ۷۷۷ نفر از قصاص با بخشش اولیای دم دستور پزشکیان برای لغو ساخت پتروشیمی میانکاله / ماجرا چیست؟ مخالفت عراق با طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری ساکنان غزه

1

قابلیت امنیتی جدید و بسیار مهم اندروید ۱۶

  • کد خبر : 111150
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
قابلیت امنیتی جدید و بسیار مهم اندروید ۱۶

با قابلیت جدید اندروید گوشی‌های مجهز به این سیستم‌عامل در آینده می‌توانند مثل نگهبان پنهان عمل کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ظاهراً گوگل تمرکز ویژه‌ای بر امنیت در نسخه‌ی بعدی سیستم‌عامل موبایل خود دارد. بررسی بتای اپلیکیشن Google Play Services (با شماره نسخه‌ی ۲۵٫۱۸٫۳۱) نشان می‌دهد گوگل درحال توسعه‌ی قابلیتی تحت عنوان سیستم تشخیص نفوذ (Intrusion Detection) است که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای امنیت گوشی‌های اندرویدی ایفا کند.

به نقل از زومیت، قبلاً نشانه‌هایی از قابلیت Intrusion Detection دیده شده بود و اکنون جزئیات بیشتری از آن دردسترس قرار گرفته است. سیستم تشخیص نفوذ، به‌طور محرمانه و رمزنگاری‌شده گزارشی از فعالیت‌های سیستمی و شبکه‌ای دستگاه را ثبت می‌کند؛ گزارشی که در صورت بروز فعالیت مشکوک، کاربر می‌تواند آن را بررسی کند.

به‌نوشته‌ی Androidauthority، اطلاعاتی که در گزارش‌های Intrusion Detection ثبت می‌شوند شامل رویدادهای USB، نصب اپلیکیشن‌ها، اتصال‌های بلوتوث، وضعیت صفحه‌ی قفل، شبکه‌های وای‌فای و تاریخچه‌ی مرورگر می‌شوند. قطعاً بخشی از این اطلاعات بسیار حساس هستند، اما گوگل در ویژگی مذکور از رمزنگاری سرتاسری استفاده کرده است و فایل گزارش را در فضای خصوصی و رمزنگاری‌شده‌ی گوگل درایو ذخیره می‌کند.

نکته‌ی قابل‌توجه اینکه فقط کاربر می‌تواند گزارش Intrusion Detection را با رمز حساب گوگل و قفل صفحه‌نمایش دستگاه رمزگشایی کند. این قابلیت احتمالاً به اندروید ۱۶ محدود خواهد بود و بخشی از حالت حفاظت پیشرفته‌ی (Advanced Protection Mode) این نسخه محسوب می‌شود.

در مجموع، چنین سیستمی می‌تواند برای کاربران حرفه‌ای یا افرادی که نگران امنیت دستگاه خود هستند، ابزار کاربردی و ارزشمندی باشد؛ ابزاری که حتی می‌تواند در آینده به بخشی از استانداردهای امنیتی گوشی‌های اندرویدی تبدیل شود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=111150

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.