آوین ویژه»

مهلت نهایی بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده مشخص شد گالانت از نمایندگی کنست هم استعفا کرد احتمال لغو برگزاری ۲ کنکور در سال؛ تغییرات آزمون‌ها کِی تمام می‌شود ۶۵ تیم گشت پلیس راه آماده برقراری امنیت استان سمنان است تحمیل افزایش قیمت به جیب مردم | غم گرانی دارو به دل بازنشستگان نشست مناطق مسکونی جبالیا در حملات صهیونیست ها با خاک یکسان شدند ترکیه: ما در حمله به «حلب» سوریه هیچ نقشی نداریم/ آمریکا حامی اصلی تروریست‌هاست خبر مهم برای یارانه بگیران | دولت بالاخره خیال مردم را بابت یارانه ها راحت کرد دشمنان با «تهاجم تحریف» قصد تحت تاثیر قرار دادن جامعه را دارند ساختمان مرکزی انتقال خون بوشهر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تحلیل تکنیکال و بنیادی صنایع مس باهنر / «فباهنر» جذابیتی برای خرید دارد؟ تماشاخانه ایران‌شهر به «من هم …» می‌پیوندد!/ معرفی عوامل سوال روز سوم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در استان مرکزی؛ برنده روز دوم اوراق تسهیلات مسکن بانک توسعه تعاون در فرابورس پذیرش شد حمله دوباره جنگنده‌های آمریکایی به یمن خام فروشی محصولات کشاورزی یک معضل اساسی استان گلستان است ۱۸ سامانه جدید ثبت تخلف در محورهای ایلام نصب می‌شود شهرک‌نشینان معترض خیابان منتهی به وزارت جنگ صهیونیست‌ها را بستند

2

پروژه جاه‌طلبانه چین در زیر دریا / آیا بزرگترین منبع انرژی جهان پیدا شده است؟

  • کد خبر : 113757
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
پروژه جاه‌طلبانه چین در زیر دریا / آیا بزرگترین منبع انرژی جهان پیدا شده است؟

در دل تاریکی‌های مرموز دریای جنوبی چین، جایی که متان خاموش از بستر دریا نشت می‌کند، چین مشغول ساخت یکی از جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌های تاریخ بشر است؛ نخستین پایگاه دائمی زیرآبی جهان.

تینا مزدکی _ دانشمندان چینی در تلاش‌اند پرده از راز دنیایی بیگانه و ناشناخته در اعماق اقیانوس بردارند، دنیایی که می‌تواند کلید امنیت انرژی این کشور باشد. در ژرفای تاریک و سرد دریای جنوبی چین، جایی که متان از بستر دریا به بیرون نشت می‌کند، اکوسیستمی بیگانه از کرم‌های لوله‌ای شبح‌مانند، صدف‌ها و میکروب‌ها زندگی می‌کنند. در همین نقطه، ۲,۰۰۰ متر زیر سطح آب، چین در حال ساخت اولین پایگاه دائمی زیرآبی جهان است، پروژه‌ای که می‌تواند منابع انرژی جدیدی را آشکار کند؛ منبعی که شاید رکورد ذخایر نفت خلیج فارس را هم بزند.

پکن رسماً اعلام کرد که در حال ساخت یک زیستگاه اعماق دریا در این مناطق غنی از متان است. در این پایگاه، شش پژوهشگر به مدت یک ماه در اعماق اقیانوس اقامت خواهند داشت تا روی هیدرات‌های گازی مطالعه کنند، ساختارهای کریستالی که متان را در دل یخ حبس کرده‌اند.

با ۸۰ میلیارد تن ذخایر معادل نفت، یعنی بیش از ذخایر اثبات‌شده‌ی ۵۰ میلیارد تنی نفت خلیج فارس، این منابع عظیم می‌توانند آینده‌ی ژئوپلیتیک انرژی را متحول کنند. اما دانشمندان هشدار داده‌اند که استخراج بی‌ملاحظه می‌تواند باعث فروپاشی زیست‌محیطی و نشت‌های فاجعه‌بار متان شود، گازی که تأثیر آن بر گرمایش زمین ۲۵ برابر بیشتر از دی‌اکسید کربن است.

منبع: english.alarabiya

۵۸۳۲۳

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=113757

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.