آوین ویژه»

ورود سردار رادان به یادواره شهدای فراجا مازندران فوری | قیمت سکه سقوط کرد (۲۳ دی ۱۴۰۳) انتشار اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله سازمان اموال تملیکی “لوازم خانگی بوش” را به مزایده می‌گذارد روسیه: مزدور انگلیسی در کورسک بازداشت شد بمب‌گذاری در خودروی یک مقام بلندپایه نظامی جنجال به پا کرد پشت پرده حملات به کاربران واتساپ چه کسی است؟ طوفان فرهنگی در نصف‌جهان؛ اجرای هزار برنامه در هفته فرهنگی اصفهان علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم اینفوگرافیک قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ مقام صهیونیست: حمله ترکیه به کردهای سوریه، باید زنگ خطری برای اسرائیل باشد کارگردان «جوجه رنگی»: فیلمسازی کوتاه باید به شکل ارزان قیمتش برگردد تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره فیلم مقاومت نامه به روسای دانشگاههای پزشکی درباره جلوگیری از افت کیفیت آموزشی فتح قله‌ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی در آخرین روز معاملاتی جاده بجنورد به آشخانه با تلاش رهداران بازگشایی شد چینی‌ها سیمانی ساختند که از گرما برق تولید می‌کند تظاهرات گسترده در اسپانیا علیه حضور تیم بسکتبال رژیم صهیونیستی+فیلم

0

پروژه جاه‌طلبانه چین در زیر دریا / آیا بزرگترین منبع انرژی جهان پیدا شده است؟

  • کد خبر : 113757
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
پروژه جاه‌طلبانه چین در زیر دریا / آیا بزرگترین منبع انرژی جهان پیدا شده است؟

در دل تاریکی‌های مرموز دریای جنوبی چین، جایی که متان خاموش از بستر دریا نشت می‌کند، چین مشغول ساخت یکی از جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌های تاریخ بشر است؛ نخستین پایگاه دائمی زیرآبی جهان.

تینا مزدکی _ دانشمندان چینی در تلاش‌اند پرده از راز دنیایی بیگانه و ناشناخته در اعماق اقیانوس بردارند، دنیایی که می‌تواند کلید امنیت انرژی این کشور باشد. در ژرفای تاریک و سرد دریای جنوبی چین، جایی که متان از بستر دریا به بیرون نشت می‌کند، اکوسیستمی بیگانه از کرم‌های لوله‌ای شبح‌مانند، صدف‌ها و میکروب‌ها زندگی می‌کنند. در همین نقطه، ۲,۰۰۰ متر زیر سطح آب، چین در حال ساخت اولین پایگاه دائمی زیرآبی جهان است، پروژه‌ای که می‌تواند منابع انرژی جدیدی را آشکار کند؛ منبعی که شاید رکورد ذخایر نفت خلیج فارس را هم بزند.

پکن رسماً اعلام کرد که در حال ساخت یک زیستگاه اعماق دریا در این مناطق غنی از متان است. در این پایگاه، شش پژوهشگر به مدت یک ماه در اعماق اقیانوس اقامت خواهند داشت تا روی هیدرات‌های گازی مطالعه کنند، ساختارهای کریستالی که متان را در دل یخ حبس کرده‌اند.

با ۸۰ میلیارد تن ذخایر معادل نفت، یعنی بیش از ذخایر اثبات‌شده‌ی ۵۰ میلیارد تنی نفت خلیج فارس، این منابع عظیم می‌توانند آینده‌ی ژئوپلیتیک انرژی را متحول کنند. اما دانشمندان هشدار داده‌اند که استخراج بی‌ملاحظه می‌تواند باعث فروپاشی زیست‌محیطی و نشت‌های فاجعه‌بار متان شود، گازی که تأثیر آن بر گرمایش زمین ۲۵ برابر بیشتر از دی‌اکسید کربن است.

منبع: english.alarabiya

۵۸۳۲۳

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=113757

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.