آوین ویژه»

کشف بیش از ۱۰ هزار لیتر روغن صنعتی تقلبی در کرمانشاه تکثیر عشق با «جان بی‌قرار»؛ وقتی یک ایران دل‌نگران یک ایران است آیین سنتی «یلدا» با اسلام در تضاد نیست حمله موشکی انصارالله به جنگنده اف -۱۶ آمریکا توانمندسازی مددجویان بهزیستی در اولویت قرار بگیرد توضیح وزارت علوم در مورد تصمیمات راهبردی جدید در تبعیت از فرمان رهبری مسکو: بایدن به دنبال تشدید تنش ها در اوکراین است قسام ۷ نظامی اسرائیلی را از فاصله صفر هدف قرار داد اسقاط ۲۳۷ هزار دستگاه خودرو در ۸ ماهه ابتدایی امسال / ۱۰ میلیون دستگاه خودروی فرسوده داریم نتانیاهو دادگاهی شد + فیلم سرمایه‌گذاران از پیچ‌وخم ادارات خسته‌ هستند اعلام جزییات ویژه برنامه «شب موسیقی و سرود ایثار» فصل جدید فعالیت واسپاری سپهرصادرات در حوزه اقتصاد سلامت/ حمایت از شرکت های دانش بنیان، کلید حل مشکلات سه بمب درویش برای پرسپولیس رونمایی شد آغاز فعالیت ارکستر سازهای موسیقی ایرانی؛ اعضا معرفی شدند ۵ کیلومتر دیگر از محور هراز تا پایان سال تکمیل می‌شود نامه نعیم قاسم به مجروحان حزب‌الله: شما آرزوهای آمریکا و اسرائیل را نقش بر آب کردید واکنش مشاور وزیر خارجه به یک خبر کذب + عکس

1

ایلان ماسک جا ماند؛ چین گره مرگ‌ هایپرلوپ را برای همیشه باز کرد

  • کد خبر : 117224
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
ایلان ماسک جا ماند؛ چین گره مرگ‌ هایپرلوپ را برای همیشه باز کرد

دانشمندان چینی در یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌های حمل‌ونقل قرن، موفق شدند یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های قطارهای مگلو (قطارهای شناور مغناطیسی در تونل‌های خلأ) را برطرف کنند.

نگار علی- دانشمندان چینی موفق شدند یکی از مهم‌ترین موانع فنی در مسیر توسعه قطارهای مگلو در تونل‌های خلأ را از میان بردارند؛ مشکلی که در گذشته باعث توقف پروژه‌هایی مانند هایپرلوپ ایلان ماسک شده بود. این نقص فنی مربوط به لرزش‌های شدید در سرعت‌های بالا بود که بر اثر ناهماهنگی‌های بسیار جزئی در مسیر حرکت به وجود می‌آمد.

تیم تحقیقاتی به رهبری «ژائو مینگ» با طراحی یک سیستم تعلیق هوشمند که ترکیبی از محرک‌های الکترومغناطیسی و فنرهای بادی است، توانست با کمک هوش مصنوعی میزان لرزش‌ها را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. آزمایش‌ها روی مدل مقیاس کوچک نشان داده‌اند که حتی در سرعت‌های بیش از ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت نیز کیفیت سواری همچنان قابل قبول باقی می‌ماند.

چین این فناوری را فقط برای حمل‌ونقل نمی‌خواهد. مهندسان در حال طراحی زیرساخت‌هایی هستند که از همین تکنولوژی برای پرتاب‌های فضایی با هزینه کمتر استفاده کنند. با توقف پروژه‌های غربی مانند هایپرلوپ، حالا چین در موقعیتی قرار گرفته که ممکن است آینده حمل‌ونقل فوق‌سریع را به نام خود ثبت کند.

منبع: sustainability-times

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=117224

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.