آوین ویژه»

بازدید مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه استان کرمانشاه از پایگاه‌های مرزی امروز؛ باران و رعد و برق در کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان واکنش مشاور امنیت ملی کاخ سفید به آزادی ۳ اسیر صهیونیست خطر منفی شدن نرخ رشد جمعیت آینده ایران را تهدید می‌کند ازدحام جمعیت و ترافیک سنگین در ساحل سرخ جزیره هرمز اردوغان: از مردم سوریه حمایت خواهیم کرد! یورش صهیونیست‌ها به مقام یوسف نبی(ع) در «نابلس»+فیلم حزب الله کرمئیل را به آتش کشید+فیلم گرمای زودهنگام مصرف آب تهرانی ها را بالا برد عدم تولید شیر یارانه‌ای در یک کارخانه بزرگ لبنی ۹ دستور اجرایی ترامپ در نخستین روز از دولتش «پایانه» سیروس همتی بهترین فیلم جشنواره هند شد مسافران وادی عشق راهی کربلای معلی شدند پرتغال خواستار اجرای قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت درباره سوریه شد دانش آموزان سیرجانی در پویش ایران همدل به مردم لبنان کمک کردند حادثه هوایی مرگبار در آمریکا؛ احتمال جان باختن همه مسافران+ فیلم واکنش عراق به مذاکرات میان ایران و آمریکا بخش خصوصی خواستار بازگشت قانون تغییر ساعت کشور شد

0

ساخت ربات‌ با کاغذ برنج؛ فناوری امیدبخش در کشاورزی و احیای جنگل

  • کد خبر : 123712
  • ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
ساخت ربات‌ با کاغذ برنج؛ فناوری امیدبخش در کشاورزی و احیای جنگل

دانشمندان کشف کرده‌اند که چگونه می‌توان ربات‌هایی را از کاغذ برنج ساخت؛ کشفی که افق‌های کاملا جدیدی را برای کاربردهای رباتیک گشوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سیتنا، تیمی از دانشگاه بریستول کشف کرد که همان ماده‌ای که در اسپرینگ رول‌های (spring roll) ویتنامی استفاده می‌شود، می‌تواند از نظر استحکام و نرمی با سیلیکون‌ – ماده‌ای که معمولا در ربات‌های نرم به کار می‌رود – رقابت کند.

کاغذ برنج همچنین این مزیت افزوده را دارد که زیست‌تخریب‌پذیر، غیرسمی و حتی خوراکی است.

کریستین براگانزا، از دانشکده علوم و مهندسی دانشگاه بریستول، گفت: «پژوهش ما این امکان را برای همه فراهم می‌کند که در زمینه رباتیک نرم، بتواند به‌صورت پایدار و حتی در خانه خود، آزمایش، ابداع و نوآوری کنند.»

«این پژوهش همچنین رویکردی تازه برای طراحی پیش‌نمونه در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد و برای کاربردهایی در کشاورزی و احیای جنگل‌ها مانند بذرپاشی در مناطقی که دسترسی به‌ آن‌ها دشوار است، یک فناوری امیدبخش است.»

از دیگر کاربردهای اولیه‌ای که این تیم به آن اشاره کرد، استفاده‌های آشپزی است و اکنون این تیم امیدوار است بتواند رباتی از این ماده بسازد که بتواند خودبه‌خود حرکت کند.

حوزه نوظهور رباتیک نرم در ماه‌های اخیر چند پیشرفت مهم را شاهد بوده است، از جمله ساخت ماشینی چهارپا که بلافاصله پس از چاپ سه‌بعدی، قادر به راه رفتن بود.

پژوهشگرانی که متولی این پیشرفت [معرفی‌شده] در ماه گذشته بودند و در دانشگاه ادینبرو مستقرند، گفتند این طراحی بر محدودیت‌های تولید در مقیاس وسیع غلبه کرده است؛ محدودیت‌هایی که مانع از گسترش استفاده از رباتیک نرم شده بودند.

فناوری‌های رباتیک نرم ظرفیت دگرگون کردن حوزه‌های مختلفی را دارند، از جمله زیست‌پزشکی، برچیدن نیروگاه‌های هسته‌ای و اکتشاف‌های فضایی.

مواد به‌کاررفته در ساخت این ربات‌ها آن‌ها را برای تطبیق با محیط‌های گوناگون سازگارتر می‌کند و در برخی موارد، حتی قابلیت ترمیم خودبه‌خودی نیز دارند.

جدیدترین ربات‌های ساخته‌شده از کاغذ برنجی در مقاله‌ای با عنوان «ساخت پایدار محرک‌های نرم رباتیک زیست‌تخریب‌پذیر» که در مجموعه مقالات هفتمین کنفرانس بین‌المللی «آی‌ئی‌ئی‌ئی» (IEEE) در زمینه رباتیک نرم در سال ۲۰۲۴ منتشر شد، شرح داده شده‌اند.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=123712

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.