آوین ویژه»

سرنوشت طرح ساماندهی کارکنان دولت مشخص شد مرمت‌های گسترده بنای مسجد ایاصوفیه وارد مرحله جدیدی شد ۱۷ پروژه منابع طبیعی استان سمنان بهره‌برداری می‌شود امیدآفرینی نیاز مهم جامعه است بیل گیتس هم با ترامپ در افتاد تقلای «نتانیاهو» در جهت دستاوردسازی برای «ترامپ» جواد ظریف سمت جدید گرفت مدیر حوزه‌های علمیه با مراجع تقلید قم دیدار کرد توسعه ساخت خطوط و خدمات ریلی را در کشورهای همسایه دنبال می‌کنیم ردیف های استخدامی اعضای هیئت علمی تا آخر هفته توزیع می شود بررسی وضعیت سهام بورس و صندوق‌های سهامی در ایران! رقم پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در خراسان شمالی قابل قبول نیست مردمی بودن در مراسمات تشییع شهدای گمنام را تقویت کنیم اهدای سجاده رهبر انقلاب به خانواده شهید حاج عبدالقادر ترامپ حفاظت سرویس مخفی از پسر و دختر بایدن را لغو کرد برگزاری بیش از ۲۰۰۰ یادواره شهدا طی یک سال گذشته در گلستان آیه ۴ سوره صف؛ داشتن اراده پولادین در راه پیکار با دشمنان خدا اکنون خون‌بس / صهیونیست‌های افراطی نسل‌کشی در غزه را متوقف خواهند کرد؟

0

مایکروسافت پس از ۲۵ سال فعالیت، پاکستان را ترک کرد

  • کد خبر : 124469
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
مایکروسافت پس از ۲۵ سال فعالیت، پاکستان را ترک کرد

مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یک‌چهارم قرن فعالیت در پاکستان، به‌طور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت مایکروسافت، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری جهان، اعلام کرد که پس از ۲۵ سال فعالیت رسمی در پاکستان، به حضور خود در این کشور پایان می‌دهد. به گزارش رسانه‌های محلی، این تصمیم در حالی گرفته شده که طی سال‌های گذشته تعداد کارکنان این شرکت در اسلام‌آباد به‌تدریج کاهش یافته بود.

جاوید رحمان، مدیر سابق مایکروسافت پاکستان، با انتشار پستی در لینکدین این اتفاق را «پایان یک دوران» توصیف کرد و نوشت: «این فقط یک خروج تجاری نیست؛ بلکه هشداری است برای شرایطی که کشور ما به‌وجود آورده؛ شرایطی که حتی غول‌هایی مثل مایکروسافت را به ترک وامی‌دارد.»

مایکروسافت در پاسخ به رسانه Dawn اعلام کرده است که مشتریان پاکستانی از این پس از طریق شبکه‌ی نمایندگان رسمی و دفاتر منطقه‌ای پشتیبانی خواهند شد؛ مدلی که در بسیاری کشورهای دیگر نیز اجرا می‌شود.

واکنش‌ها به این تصمیم در پاکستان ادامه دارد. عارف علوی، رئیس‌جمهور پیشین این کشور، در واکنش به این خبر، آن را «نشانه‌ای نگران‌کننده برای آینده اقتصادی پاکستان» توصیف کرد. او یادآور شد که در فوریه ۲۰۲۲، بیل گیتس به پاکستان سفر کرده و بالاترین نشان دولتی این کشور را دریافت کرده بود. 

علوی با اشاره به افزایش بیکاری، مهاجرت استعدادها و کاهش قدرت خرید مردم در پاکستان، افزود: «رویاهای بهبود اقتصادی، برای مردم عادی، حالا بیش از هر زمان دیگری دور و دست‌نیافتنی شده‌اند.»

منبع: hindustantimes

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=124469

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.