آوین ویژه»

متهمان جدید نوسان قیمت دلار تاب‌آوری و تحول دیجیتال؛ چشم‌انداز توسعه صنعت هوانوردی ایران مطالعات ۴۰ کیلومتر از محور سلماس به مرز کوزه رش اتمام یافت تحرکات مشکوک ترکیه در عراق؛ از نصب سیستم‌های ارتباطی تا افزایش ناگهانی نیروها عزاداری مردم در محل شهادت سید حسن نصرالله به روایت خبرنگار اعزامی مهر آغاز جشن‌های دهه کرامت از ۸ اردیبهشت هواشناسی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | رگبار و وزش باد در ۱۱ استان ترکیب استقلال مقابل آلومینیوم در آزادی؛ جباری سورپرایز کرد خبر بد به استقلالی‌ها پیش از دیدار با ذوب‌آهن ثبت‌نام در پنجاه و دومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی آغاز شد؛ اعلام شرایط داوطلبان اجتماع عزاداران فاطمی در میدان هفت تیر برگزار شد رهنمودی در جهت افق تحول رسانه ملی در «قرارگاه» امشب ضرورت توجه به بخش تعاون در مازندران حضور سفیر چین در کلاس زبان و ادبیات چینی دانشگاه شهید بهشتی ‌استقبال شهروندان از چهارمین رویداد «هم‌‏خانواده» بری جنکینز به دنیای علمی تخیلی می‌رود حادثه تصادف در جاده مغان به اردبیل ۶ مصدوم بر جای گذاشت یک فروند جت جنگنده ناپدید شد

0

ستار هاشمی: «پیام» باید الگوی ملی شود / «ایران دیجیتال»، ستون‌ تحول دیجیتال در کشور

  • کد خبر : 125385
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
ستار هاشمی: «پیام» باید الگوی ملی شود / «ایران دیجیتال»، ستون‌ تحول دیجیتال در کشور

در ادامه سلسله نشست‌های نظارتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی با حضور در جلسات ارزیابی عملکرد و کنترل پروژه منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام و معاونت فناوری و نوآوری، بر دو مأموریت کلیدی تأکید کرد: تبدیل منطقه پیام به یک الگوی ملی با تکیه بر ظرفیت‌های بخش خصوصی و ایفای نقشی فعال و هدفمند از سوی معاونت فناوری در تحقق پروژه‌های محتوایی و «ایران دیجیتال».

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط‌عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این نشست‌ها در قالب برنامه ابتکاری «پنجشنبه‌های نظارتی» با هدف ارتقای سطح حکمرانی داده‌محور، کنترل مستمر پروژه‌های کلیدی، ارزیابی میدانی عملکرد مجموعه‌ها و ایجاد هماهنگی میان معاونت‌ها و نهادهای وابسته برگزار می‌شود. 

طراحی این جلسات بر اساس نیاز به تصمیم‌سازی دقیق، نظارت در لحظه و انطباق عملکرد اجرایی با اهداف سند تحول دولت انجام شده است. هدف نهایی، تضمین اجرای مؤثر برنامه‌های اولویت‌دار، شفاف‌سازی فرایندها، پرهیز از انباشت مشکلات و ارتقای پاسخ‌گویی مدیریتی در سطوح مختلف وزارتخانه است. در این چارچوب، امروز (پنج‌شنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴) در دو نوبت ارزیابی عملکرد منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام و معاونت فناوری و نوآوری به‌عنوان دو محور راهبردی در دستورکار قرار گرفت.

پیام؛ بستر الگوسازی اقتصادی با محوریت بخش خصوصی

در نشست بررسی عملکرد منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، وزیر ارتباطات با اشاره به موقعیت راهبردی این منطقه در زنجیره اقتصاد دیجیتال، گفت: «باید تلاش شود منطقه ویژه اقتصادی، گمرک تخصصی و فرودگاه پیام به الگویی برای کشور تبدیل شود؛ الگویی که با نگاهی به استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی، بهره‌وری و بهره‌مندی از فرصت‌های ملی را افزایش دهد.»

وی ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در پیام، تأکید کرد: «زحمات ارزشمندی در این منطقه کشیده شده، اما آنچه امروز نیاز داریم، نگاهی رو به جلو و تمرکز بر برنامه‌های اولویت‌دار است. نباید در دستاوردهای گذشته متوقف شویم.»

او همچنین به ضرورت صداقت در گزارش‌دهی و اطلاع‌رسانی پرداخت و تصریح کرد: «هیچ‌یک از مدیران نباید آمار نادرست ارائه دهند یا وعده‌ای بدهند که توان اجرای آن را ندارند. آمار دولت باید دقیق و واقعی باشد؛ آماری که مردم آن را باور کنند و با زندگی روزمره‌شان تطابق داشته باشد. اعتماد عمومی تنها با صداقت، شفافیت و پرهیز از بزرگنمایی به دست می‌آید.»

در ابتدای این جلسه، محسن حسنلو، مشاور وزیر و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام؛ گزارشی از اقدامات، برنامه‌ها و نتایج به‌دست‌آمده پس از دور نخست نشست‌های نظارتی ارائه کرد.

ستار هاشمی: «پیام» باید الگوی ملی شود / معاونت نوآوری، پیشران «ایران دیجیتال»

معاونت فناوری و نوآوری؛ محور تحقق ایران دیجیتال

در نشست جداگانه‌ای که به بررسی عملکرد معاونت فناوری و نوآوری اختصاص داشت، دکتر هاشمی با تأکید بر اهمیت راهبردی این معاونت، اظهار کرد: «مجموعه بسیار خوبی از برنامه‌ها را در معاونت فناوری و نوآوری می‌بینیم. این برنامه‌ها اگر به‌درستی پیگیری و عملیاتی شوند، می‌توانند نقش مؤثری در تحقق اهداف کلان وزارتخانه ایفا کنند.»

وی  بر ضرورت تعامل فراسازمانی در حوزه نوآوری نیز تأکید کرد: «در حوزه نوآوری، نمی‌توان صرفاً به ظرفیت‌های درونی وزارتخانه تکیه کرد. باید ارتباط مستمر، مؤثر و مطالبه‌گر با بخش‌هایی نظیر پارک فاوا، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برقرار باشد. خروجی این تعامل باید پروژه‌های ملموس و اثرگذار ملی باشد.»

او همچنین پروژه «ایران دیجیتال» را از ستون‌های تحول دیجیتال در کشور دانست و خاطرنشان کرد: «معاونت فناوری و نوآوری باید با تمام توان در خدمت اجرای این پروژه باشد. ما تنها یک برنامه دولتی اجرا نمی‌کنیم، بلکه زیربنای یک زیست‌بوم پایدار در حوزه فناوری کشور را پی‌ریزی می‌کنیم.»

در این جلسه، میثم عابدی، معاون فناوری و نوآوری؛ نیز گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات صورت‌گرفته در این معاونت ارائه کرد.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125385

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.