آوین ویژه»

بازیگر یهودی رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه را از هیتلر بدتر خواند آغاز نخستین همکاری مشترک «کماکان» و «ایستگاه» پای قطر به درگیری سوریه باز شد سوال روز سیزدهم پویش «زندگی با آیه‌ها» در استان سمنان بن سلمان: تجاوز اسرائیل به لبنان و ایران را محکوم می‌کنیم آماده باش تیم‌های هلال احمر در پی وقوع زلزله بیرجند صفحه اول روزنامه‌های خراسان رضوی شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ضرورت مکان‌یابی مناسب و اصولی دفن پسماندها در اراک هزینه کرد ۴۴ میلیارد تومانی برای پروژه آبرسانی پایدار مناطق عشایری نهبندان اجتماع بزرگ مردمی در حمایت غزه در مسجد جمکران مدارس استان اردبیل تعطیل شد جزئیات قرارداد ماتزاری با استقلال و تعیین زمان امضای الکترونیکی دور دوم اجرای نمایش «این زندگی مال کیه؟» در تماشاخانه هما فیلترزداییِ گام به گام فرصتی برای ایجاد بسترهای حضور مسئولانه در فضای مجازی نخست‌وزیر آلبانی: خبر پذیرش ۱۰۰ هزار آواره از غزه کذب است نماینده ورزقان آخرین وضعیت پروژه تقاطع غیرهمسطح ورزقان را تشریح کرد نبیه بری: تل‌آویو بیش از همه از تحولات سوریه بهره می‌برد؛ انتخاب رئیس جمهور در ماه ژانویه ترکیب برنده مریلا زارعی و حاتمی‌کیا این بار در «موسی کلیم‌الله (ع)»؛ معجزه موسی رقم خورد

1

پرواز مافوق صوت با کمک اینترنت ماهواره‌ای استارلینک / عکس

  • کد خبر : 13837
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴
پرواز مافوق صوت با کمک اینترنت ماهواره‌ای استارلینک / عکس

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک(Starlink) به هواپیماهای مافوق صوت کمک می‌کند تا پرواز کنند،‌ اما چگونه؟

به گزارش خبرآنلاین، مدیران شرکت‌های هواپیماسازی هرمیوس(Hermeus) و بوم(Boom) تایید کرده‌اند که نمونه‌های اولیه هواپیماهای مافوق صوت آنها از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک استفاده می‌کنند.

استارلینک اسپیس‌ایکس از ناوگان عظیمی از بیش از ۳۵۰۰ ماهواره در مدار پایین زمین(LEO) برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت به مشتریان در بخش‌های عمده جهان استفاده می‌کند.

به نقل از ایسنا، این ناوگان کنونی تنها یک دهم از آن چیزی است که اسپیس‌ایکس قصد دارد بسازد و هم اکنون با ارائه خدمات در بیش از ۴۰ کشور و همکاری با شرکت‌های دریایی و هوافضایی، گسترش خدمات خود را در خارج از مرزهای آمریکا آغاز کرده است.

در حال حاضر چندین شرکت هواپیمایی با استفاده از شبکه استارلینک به مسافران خود خدمات اینترنتی می‌دهند. با این حال، شرکت‌های سازنده هواپیماهای مافوق صوت از استارلینک به عنوان یک جزء مهم در توسعه هواپیمای خود استفاده می‌کنند و در حال حاضر بخشی از نمونه‌های اولیه پروازی آنها است.

شرکت «هرمیوس» در حال ساخت یک هواپیمای مافوق صوت تجاری به نام هالسیون(Halcyon) و یک جت بدون سرنشین برای کاربردهای نظامی موسوم به دارک‌هورس(Darkhorse) است.

این شرکت در حال حاضر به عنوان بخشی از برنامه توسعه خود، در حال ساخت نمونه اولیه‌ای به نام کوارتر هورس ام‌کی۱(Quarterhorse Mk1) برای آزمایش‌های پروازی خود است.

در گام اول، Mk1 پرواز و فرود با سرعت بالا را آزمایش می‌کند، اما از آنجایی که این هواپیما بدون سرنشین است، هرمیوس باید آن را از راه دور کنترل کند. این همان جایی است که هرمیوس به استارلینک روی آورد.

به گفته مدیر عامل این شرکت، هرمیوس به یک سیستم ارتباطی نیاز داشت که فراتر از خط دید بصری هواپیمای خود باشد و بنابراین استارلینک را انتخاب کرد.

پرواز مافوق صوت با کمک اینترنت ماهواره‌ای استارلینک / عکس

به گفته وی، پس از اتخاذ این تصمیم، پایانه‌های استارلینک به سرعت به ما تحویل داده شد و شبیه‌سازی و ادغام دستگاه در Mk1 طی ۱۷ روز تکمیل شد، روندی که با استفاده از رویکردهای مرسوم سال‌ها طول می‌کشید.

هرمیوس پس از یک آزمایش کوتاه در تونل باد، در استفاده از استارلینک موفق بود و قرار است اولین پرواز این هواپیما را در سال ۲۰۲۵ انجام دهد.

پرواز با استارلینک

از سوی دیگر، شرکت «بوم» قبلاً نمونه اولیه هواپیمای خود را با استارلینک یکپارچه‌شده به پرواز درآورده است.

به گفته مدیرعامل این شرکت، یک پایانه استارلینک مینی روی هواپیمای T-38 نصب شده است.

فرآیند نصب استارلینک تا آزمایش هواپیمای بوم نیز ساده و روان و سریع بوده و این فرآیند تنها ظرف ۱۵ روز تکمیل شده است.

هواپیمای T-38 یک هواپیمای تعقیب و گریز است که «بوم» از آن برای دنبال کردن هواپیمای XB-1 که نمونه اولیه هواپیمای آزمایشی مافوق صوت خود است، استفاده می‌کند.

«بوم» از یک پایه سفارشی چاپ سه بعدی شده برای ادغام پایانه استارلینک در T-3 استفاده کرد. چیزی که این یکپارچه‌سازی را خاص می‌کند این است که پایانه استارلینک در طول پرواز نمایشی با سرعت ۰.۹۵ ماخ پرواز کرد که احتمالا اولین بار برای یک پایانه استارلینک بود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=13837

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.