آوین ویژه»

کشف تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی برای ردیابی اسرا در غزه فرود سخت هواپیمای کانادایی پس از تجربه‌ مشابه سانحه مرگبار کره جنوبی!+ فیلم یونهاپ: احتمالا تنها ۲ نفر از ۱۸۱ سرنشین هواپیمای سانحه‌دیده در کره جنوبی زنده مانده‌اند شیخ نعیم قاسم: نقشه «ترامپ» علیه غزه نسل‌کشی سیاسی است چهارشنبه آخر سال در دماوند بی خطر سپری شد وزیر خارجه انگلیس: گزینه نظامی برای ایران روی میز است ایلان ماسک چطور مغز را دستکاری می‌کند؟ امداد هوایی اورژانس برای انتقال سه مصدوم تصادف از میمه به اصفهان پزشکیان این وزیران را عزل کند زندگی با آیه ها، سوال خداوند از انبیا و امتها در قیامت ربیعی: بازی‌های پیش روی ذوب‌آهن بسیار دشوار است اسرائیل هم از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد ترامپ: وضعیت اوکراین وخیم است؛ زلنسکی می‌تواند صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد عوامل نمایش «مرگ در ساعت سگ» معرفی شدند شما نظر دهید / مطالبه شما از خروجی جلسه مهم امروز شورای‌عالی فضای‌مجازی درباره «رفع فیلترینگ» چیست؟ سرپرست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل منصوب شد «بیست‌ویک هفته بعد» از اسپانیا جایزه گرفت اولین مدیر بانوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان ‌غربی در مهاباد معرفی شد

2

گردن‌زنی پلتفرم‌های لجستیک با تبر فیلترینگ

  • کد خبر : 13839
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴
گردن‌زنی پلتفرم‌های لجستیک با تبر فیلترینگ

کاهش فروش آنلاین زیر سایه فیلترینگ، بدنه صنعت لجستیک را هدف قرار داده است و برای پلتفرم‌های فعال در این حوزه به تهدیدی جدی بدل شده است.

نگار علی- تجربه زیست مجازی کاربران ایرانی زیر سایه فیلترینگ گسترده و کلنجار هر روزه آنها با انواع وی‌پی‌ان‌ها و ابزارهای فیلترشکن، از سومین سال خود گذر کرده است؛ تجربه‌ای که برای کسب‌وکارها ضررهای هنگفت و حتی در مواردی تعطیلی را به ارمغان آورده است و برای کاربران به مثابه اضافه شدن وی‌پی‌ان‌ به سبد خرید خانوار و البته فرسایش زمان و تحلیل انرژی بوده است.

یکی از صنایعی که در سه سال گذشته بیشترین آسیب‌ها را از فیلترینگ گسترده متحمل شده است، صنعت لجستیک بوده است؛ در این خصوص احمدرضا جمالی، کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی و فعال حوزه لجستیک، در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین از تاثیر مخرب فیلترینگ بر صنعت لجستیک گفت:

فیلترینگ فروش آنلاین را کاهش داده است

در عصر دیجیتال، کسب‌وکارهای آنلاین به یکی از موتورهای اصلی رشد اقتصادی بدل شده‌اند. اینستاگرام، به‌عنوان یکی از پرکاربردترین شبکه‌های اجتماعی در ایران، نقش مهمی در رشد و توسعه کسب‌وکارهای آنلاین، به‌ویژه آنلاین‌شاپ‌ها، ایفا می‌کرد. این پلتفرم، با فراهم آوردن فضایی مناسب برای تعامل مستقیم با مشتریان، معرفی محصولات و خدمات، و ایجاد یک بازار هدفمند، به صورت یک ویترین مجازی برای هزاران کسب‌وکار کوچک و متوسط عمل می‌کرد. با این حال، فیلترینگ گسترده و محدودیت‌های اعمال شده بر اینترنت، این کسب‌وکارها را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. 

یکی از مهم‌ترین اثرات فیلترینگ، کاهش محسوس فروش آنلاین است. وقتی کاربران به راحتی نمی‌توانند به وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های خرید آنلاین دسترسی پیدا کنند، طبیعتاً میزان خریدهای آنلاین نیز کاهش می‌یابد. این کاهش فروش نه تنها درآمد کسب‌وکارهای آنلاین را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بلکه تاثیرات زنجیره‌ای بر سایر بخش‌های اقتصادی نیز دارد.

ضربه سنگین فیلترینگ بر بدنه صنعت لجستیک کشور

فیلترینگ اینستاگرام، ضربه‌ای سنگین به پیکره‌ی تجارت الکترونیک و به‌تبع آن، صنعت لجستیک وارد کرده است. در حالی‌که اغلب نگاه‌ها به سوی کسب‌وکارهای کوچک و آنلاین‌شاپ‌ها معطوف است، نباید از نقش مهم و تاثیر فیلترینگ بر صنعت لجستیک غافل شد. این صنعت، که نقش شریان‌های حیاتی را در بدنه‌ی تجارت الکترونیک بازی می‌کند، اکنون با چالش‌های جدی و تهدید بقای خود مواجه است.

گردن‌زنی پلتفرم‌های لجستیک با تبر فیلترینگ

لجستیک، قربانی خاموش فیلترینگ

یکی از این بخش‌ها، صنعت لجستیک است. با کاهش حجم سفارشات آنلاین اینستاگرام، تقاضا برای خدمات ارسال نیز کاهش می‌یابد. این کاهش تقاضا می‌تواند منجر به کاهش اشتغال در این بخش شود و بازاری که پیشتر پر رونق بود، کم‌کم به رکود برسد. شرکت‌های حمل‌ونقل و انبارداری که وابستگی زیادی به کسب‌وکارهای آنلاین دارند، اولین قربانیان این وضعیت خواهند بود. 

کاهش سفارشات آنلاین‌شاپ‌ها، به‌طور مستقیم بر درآمد این پلتفرم‌ها تاثیر گذاشته و آنها را با مشکلات جدی مواجه کرده است. این پلتفرم‌ها، که نقش مهمی در تسهیل فرایند ارسال کالا و کاهش هزینه‌های لجستیک دارند، اکنون با ریسک کاهش سرمایه‌گذاری و حتی ورشکستگی مواجه هستند.

پلتفرم‌های مدیریت ارسال کالا، مانند تاپین و پادرو، که به‌عنوان واسط بین فروشندگان و خریداران عمل می‌کنند نیز از این محدودیت‌ها در امان نمانده‌اند. این پلتفرم‌ها به خصوص برای بازار تجارت الکترونیک ایجاد شدند و سوشال کامرس بخش اعظم تجارت الکترونیک را تشکیل می‌دهد. کاهش سفارش‌های سوشال کامرس و به تبع آن کاهش تقاضا برای خدمات پلتفرم‌های لجستیک به معنای کاهش درآمد و در نهایت کاهش اشتغال و فعالیت در بخش نوآوری لجستیک است.

مزایای رفع فیلترینگ برای صنعت لجستیک

با رفع فیلترینگ اینستاگرام و بهبود دسترسی کاربران به اینترنت، کسب‌وکارهای آنلاین می‌توانند دوباره رونق بگیرند. این امر منجر به افزایش حجم سفارشات و در نتیجه افزایش تقاضا برای خدمات لجستیکی خواهد شد. پلتفرم‌های حمل‌ونقل می‌توانند دوباره به فعالیت پر رونق خود بازگردند و حتی فرصت‌های اشتغال بیشتری را نیز ایجاد کنند.

علاوه بر این، با رشد دوباره کسب‌وکارهای آنلاین و خدمات لجستیکی، اقتصاد کلان نیز از این رونق بهره‌مند خواهد شد. ایجاد شغل‌های جدید، افزایش درآمدها و بهبود چرخه اقتصادی از جمله مزایای رفع فیلترینگ است که می‌تواند به توسعه پایدار اقتصادی کمک کند.

بنابراین، تاثیرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای آنلاین و بازار لجستیک به وضوح نشان می‌دهد که هرگونه محدودیت در دسترسی به اینترنت، به ضرر اقتصاد جامعه است. به جای فیلترینگ، باید به دنبال راه‌حل‌های سازنده و پشتیبانی از کسب‌وکارهای دیجیتال بود تا بتوانند به رشد خود ادامه دهند و به رونق اقتصادی کمک کنند. حال باید دید دولت پزشکیان و وزارت ICT تا چه حد در راستای تحقق وعده رفع فیلترینگ موفق عمل می‌کنند.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=13839

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.