آوین ویژه»

مجوز استخدامی ۴۸۲ نفر در علوم پزشکی اردبیل صادر شد لیگ برتر فوتبال – شمس‌آذر و پرسپولیس شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در کردستان به ۱۱۷ نفر رسید کاهش تولید لوازم خانگی؛ مجوزی برای افزایش قیمت کالای خانگی صادر نشده است برگزیدگان نخستین جشنــواره ملی موسیقی خلاق معرفی شدند ادعای مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره ایران حرکت دست عجیب ایلان ماسک در مراسم تحلیف ترامپ، خبرساز شد هایپراستار ایران را ترک کرد؟/ پای شهرداری در میان است چین طلا را هدف گرفت | پیش بینی بازار طلا در آستانه ۲۰۲۵ متن پیام تسلیت مدیران و نهادها برای درگذشت منوچهر والی زاده تعرفه‌های جدید ترامپ اعلام شد/ بازار رمزارزها چه واکنشی خواهد داشت؟ تاریخ مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم شهبازیان مشخص شد قانون پیش فروش مسکن به زودی اصلاح می‌شود کارگران برای دستمزد ۱۴۰۴ بیشتر از ۳۰ میلیون تومان می خواهند دمای هوا در خراسان شمالی به منفی ۱۸ درجه خواهد رسید قاریان ایرانی در جهان می‌درخشند  عیادت درویش از هوادار مجروح پرسپولیس + عکس حضرت علی (ع) دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم را به یک اصل جهانی تبدیل کرد

1

اختراع شگفت‌انگیز دانشمند زن ایرانی در آمریکا

  • کد خبر : 1846
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
اختراع شگفت‌انگیز دانشمند زن ایرانی در آمریکا

مریم رضایی، دانشجوی ایرانی دانشگاه بینگهمتون آمریکا همراه با استاد خود سئوکهون چوی گیاهی مصنوعی اختراع کردند که می‌تواند هوای داخل خانه را تصفیه و هم‌زمان برق تولید کند.

به گزارش خبرآنلاین، محققان دانشگاه شهر بینگهمتون در ایالت نیویورک آمریکا در حال کار بر روی یکی از تحقیقات خود در حوزه ساخت «باتری‌های زیستی از باکتری‌های تولید کننده برق» و بسط نتایج آن به «گیاهان مصنوعی خانگی» هستند که می‌توانند اکسیژن و نیرو تولید کنند.

 به نقل از ایسنا، سئوکهون چوی و مریم رضایی دانشجوی او در دوره دکتری تخصصی ابتدا بر آن شدند که یک برگ مصنوعی بسازند و بعد از اینکه متوجه شدند این برگ قادر به جذب دی اکسید کربن و تولید اکسیژن است، اقدام به ساخت یک گیاه پنج برگ کردند.

آقای چوی در این رابطه گفت که مصالح به کار رفته در ساختمان منازل، فرش‌ و حتی فعالیت‌های رایج مانند پخت و پز می‌توانند مواد سمی آزاد کنند یا فی‌نفسه حاوی مواد سمی باشند. مقاله تحقیقاتی آن‌ها به گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) اشاره دارد که «کیفیت پایین هوا را به عنوان مهمترین تهدید زیست محیطی برای سلامت عمومی در سراسر جهان» قلمداد کرده است.

این گیاهان مصنوعی می‌توانند از فرآیندی مشابه فتوسنتز طبیعی برای جذب دی اکسید کربن (CO2) از هوا، به ویژه با استفاده از سیانوباکتری‌ها استفاده کنند. با این فرآیند، آن‌ها نه تنها اکسیژن تولید می‌کنند، بلکه بیوالکتریک نیز تولید می‌کنند. اساساً، این گیاهان مصنوعی به عنوان «نسخه‌ای در مقیاس کوچک از فناوری جذب و استفاده کربن عمل می‌کنند که برای استفاده در محیط‌های داخلی طراحی شده است.»

نسخه تولیدشده این گیاه مصنوعی در دانشگاه بینگهمتون عمل فتوسنتز را با استفاده از نور داخلی انجام می‌دهد و به کاهش ۹۰ درصدی دی اکسید کربن داخل منزل منجر می‌شود. چوی می‌گوید که تولید برق یک مزیت ثانویه این گیاه مصنوعی محسوب می‌شود، اگرچه که خودش امیدوار است که این فناوری را برای رسیدن به خروجی دست‌کم ۱ میلی وات ارتقا دهد. او معتقد است که این مزیت ثانویه می‌تواند کاربردهای عملی مانند شارژ تلفن همراه را ارائه دهد.

اختراع شگفت‌انگیز دانشمند زن ایرانی در آمریکا

علاوه بر این، این محققان به منظور بالابردن طول عمر این گیاه مصنوعی و به حداقل رساندن نیازهای نگهداری از آن، در حال بررسی بهینه‌سازی آن از طریق امتحان کردن چندین گونه باکتری هستند.

محققان در سراسر جهان در حال توسعه راه‌حل‌های خلاقانه برای بهبود کیفیت هوای داخل ساختمان‌ها (IAQ) از جمله نصب «دیوارکوب‌های مقرون‌به‌صرفه هنری تصفیه‌کننده هوا» هستند، مخصوصا که لزوم حفظ کیفیت هوای داخل ساختمان‌ها از زمان قرنطینه‌های دوران همه‌گیری کووید-۱۹ برجسته شده است.

اکثر مردم بیشتر وقت خود را در داخل خانه می‌گذرانند و بهبود کیفیت هوای داخل خانه می‌تواند به کاهش انتقال بیماری‌ها، افزایش بهره‌وری، و تقویت تاب‌آوری در برابر تغییرات آب و هوایی کمک کند. چوی در همین رابطه گفت: «با کمی اصلاح، این گیاهان مصنوعی می‌توانند در هر خانه‌ای جای خود را پیدا کنند؛ کما اینکه مزایای این ایده به راحتی قابل مشاهده است.»

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=1846

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.