آوین ویژه»

4 نشانه که نشان می‌دهد 76.7 هزار دلار احتمالاً آخرین کف بیت ‌کوین است مسابقه زندگی با آیه‌ها در تهران؛ سوال روز دوازدهم و برنده روز یازدهم چگونه اخبار محلی می‌توانند بر کیفیت زندگی جامعه تاثیر بگذارند؟ ۱۴۰ هزار راس دام سبک و سنگین در تفرش واکسینه شدند درگیری شدید ارتش سوریه و تروریست‌ها در شمال شرق «حماه» ایران ادعای مداخله در تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد برگزاری مراسم تشییع هاشم صفی الدین در حسینیه دیرقانون+ فیلم طلا مرزهای گرانی را جا به جا کرد! + جزئیات آمار شهدای غزه به ۴۸ هزار و ۴۵۳ نفر رسید پشت پرده جلسه ۱۰ ساعته شورای عالی کار | کارگران برای سال جدید هم قول گرفتند «دادگاه نخبگان روانی» به هفته پایانی رسید روحانی معروف از خجالت دولت پزشکیان درآمد/با تیتر کیهان دستپاچه شدید و دیدار ایلان ماسک و نماینده ایران را تکذیب کردید 4 دست انداز تاکسی برقی درتهران تحکیم اعتماد مردم بارفتار بدون تبعیض با فرزندان خاطی مسئولان دود دستورات ترامپ به چشم اوکراین رفت اعضای باند ۱۲ نفره تولید و انتشار محتواهای مبتذل دستگیر شدند محبی: ۱۶ تا ۲۰ ساعات اوج تصادف در ایام نوروز بوده است اطلاعیه مرکز قوه قضاییه در خصوص تصاویر منتشر شده از ضارب در اقدام تروریستی امروز

2

عکس | تانک پرنده

  • کد خبر : 21310
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴
عکس | تانک پرنده

جنگ جهانی دوم هنگامه بروز و ظهور بسیاری نوآوری‌های نظامی بود که برخی از آن‌ها همچون تانک پرنده هنوز هم عجیب و باورنکردنی به نظر می‌رسند.

به گزارش خبرآنلاین، اتحاد جماهیر شوروی در بحبوحه جنگ جهانی دوم تانک پرنده ساخت. پرنده‌ای عجیب که هر چند به کار جنگ نیامد اما در تاریخ ماندگار شد.

آنتونوف A-40 کریلیا تانکا، تانکی بود که پرواز می‌کرد. هدف از ساخت این سلاح عجیب،‌ رساندن ادوات زرهی به میدان نبرد و پشتیبانی از نیروهای هوابرد بود.

در اصل این وسیله عجیب، از پیوند بال‌ها و دم هواپیما به یک تانک به وجود آمده بود و هواپیمای دیگری کار به آسمان بردن آن را به انجام می‌رساند تا پس از آن به سمت هدف پرواز کند.

در نهایت بال‌ها و دم آنتونوف A-40 جدا می‌شوند و تانک به میدان نبرد می‌رسد. کار به آسمان بردن تانک را بمب‌افکن توپولف TB-3 به عهده داشت.

عکس | تانک پرنده
بمب‌افکن توپولف TB-3

تانک پرنده سرانجام موفقی در میدان نبرد نداشت چرا که در آزمایش‌ها نیز برای به آسمان رسیدن این غول فلزی باید بخش عمده‌ای از سوخت و مهمات آن را جا می‌گذاشتند.

علیرغم عدم موفقیت ایده تانک پرنده، در سال ۱۹۴۲ سرگئی آنوخین خلبانی تانک پرنده را به عهده گرفت که با یک بمب‌افکن توپولف TB-3 به آسمان رفت. خیلی زود پس از اوج گرفتن مشخص شد که وزن تانک پرنده برای بمب‌افکن توپولف زیاد است و تانک پرنده زودتر از برنامه از بمب‌افکن جدا شد.

البته آنوخین با مهارت توانست تانک پرنده را سالم به زمین برساند و سوار بر تانک روی زمین به محل آزمایش برگردد.

عکس | تانک پرنده

ارتش‌های ژاپن و انگلیس نیز همزمان ایده‌های مشابهی برای ساخت تانک پرنده را پیگیری می‌کردند که آن‌ها نیز نتوانستند به موفقیت برسند.

منبع: iflscience

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=21310

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.