آوین ویژه»

نماینده روسیه: مشکل سوریه در دوران جدید، تروریستی بودن هیئت تحریرالشام است سلین حسین‌پور بازیگر فیلم کوتاه «کودکی» درگذشت راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی ترخیص دومین محموله ۲ هزار و ۴۰۰ تنی برنج وارداتی توقیف شده با ورود دستگاه قضایی ملت ایران دست از حمایت فلسطین برنمی دارد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: نتوانستیم حماس را نابود کنیم تشدید یورش های شهرک نشینان صهیونیست به محوطه های مسجدالاقصی پیش‌بینی بازار سهام/ شاخص کل بورس امروز به ۳ میلیون واحد می‌رسد؟ وضعیت قیمت دلار وخیم تر می شود شرایط برپایی اردوهای تیم ملی قایقرانی در بوشهر فراهم می‌شود هنر زمینه تحقق جهاد تبیین را فراهم می‌کند نوروز و جشن بهار؛ جلوه‌ای از تعامل فرهنگی ایران و چین بررسی نامه‌نگاری علمای شیعه به واتیکان در دفاع از فلسطین رونمایی از پوستر «مرد آرام» اهدای یک هزار و ۲۰۰ واحد خون از استان مرکزی به مصدومان حادثه بندرعباس ترامپ: می‌خواهم ایران کشوری بزرگ، شگفت‌انگیز و شاد باشد ۴۴ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی بزرگراه شهرکرد _ اصفهان حمله پهپادی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه

1

طراحی دستیار هوشمند برای پزشکیان

  • کد خبر : 21758
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
طراحی دستیار هوشمند برای پزشکیان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور از طراحی دستیار هوشمند برای رئیس جمهور خبر داد و گفت: این دستیار هوشمند برای وزرا طراحی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، حسین افشین در اولین  نشست خبری خود که امروز در محل ساختمان معاونت علمی برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی در حوزه هوش مصنوعی گفت: ما طراحی دستیار هوشمند برای رئیس‌جمهور را در دستور کار داریم، این پروژه آغاز شده و تا ۶ ماه آینده آماده می‌شود.

وی با بیان اینکه این دستیار هوشمند برای همه وزرا تهیه می‌شود، اظهار کرد: از این طریق هر یک از وزرا در کنار خود و در حوزه کاری خود یک دستیار هوشمند دارند. این شروع کار است تا به تدریج از ابزارهای هوش مصنوعی در کشور به بهره برداری برسد.

به نقل از ایسنا، افشین‌، توسعه هوش مصنوعی در معاونت را در لایه‌های نیروی انسانی، توسعه زیر ساخت‌ها، دسترسی به داده‌ها و توسعه سیستم عامل بومی در این حوزه عنوان کرد و ادامه داد: یکی از مزیت‌های کشور در این حوزه نیروی انسانی است و ما برای همه دانشگاه‌ها و نخبگان به طور مجزا طرح‌هایی را تعریف کردیم که اجرای آن شروع شده است.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی در حوزه دسترسی به داده‌ها برای توسعه هوش مصنوعی، ادامه داد: در حال حاضر پلتفرم‌ها و سکوهایی توسعه یافته است که لازم است این داده‌ها جمع آوری شده و تسهیل گری در دسترسی به آنها صورت گیرد.

وی با اشاره به توسعه زیر ساخت‌های هوش مصنوعی در کشور، یادآور شد: از زیر ساخت‌های محاسباتی با عنوان GPU ها و CPU ها (پردازشگرهای گرافیکی ) یاد می‌شود که در این زمینه کشور نمی‌تواند وارد ساخت زیرتراشه و میکروالکترونیک شود و از این رو پروژه ملی سهند را تعریف کردیم که این طرح از تولید سیلیکون با گرید ۹۹ ممیز ۹ تا ۹ و ساخت ویفر شروع می‌شود.

افشین، بزرگترین آرزوی خود در زمان فعالیتش در معاونت علمی را ایجاد شهر میکروالکترونیک دانست و گفت: این برنامه تدوین شده و اجرای آن آغاز شده است.

وی از افتتاح اولین دیتاسنتر و GPUفارم تا اوایل سال آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: معماری این مزرعه آغاز شده و سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در آن باید بر اساس معماری طراحی شده وارد شوند.

افشین، طراحی الگوریتم‌های بومی و سیستم عامل بومی را گام دیگر این نهاد در توسعه هوش مصنوعی عنوان کرد و یادآور شد: برای این منظور یکی از دانشگاه‌های کشور با حضور تیم ۷۰ نفره از اساتید دانشگاهی بنام کشور برای توسعه الگوریتم و سکوی بومی هوش مصنوعی فعال شده‌اند.

به گفته وی، توسعه این سکوی بومی از مهر ماه آغاز شده و تا ۶ ماه آینده نسخه آزمایشی آن ارائه می‌شود و یک سال بعد نسخه کامل آن آماده بهره‌برداری می‌شود.

معاون علمی رئیس‌جمهور تاکید کرد: با تکمیل این سکوی بومی حمایت‌های ما در حوزه هوش مصنوعی بر اساس این سکوی بومی خواهد بود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=21758

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.