آوین ویژه»

زندگی با آیه‌ها؛ پنج نکته مرتبط با آیه ۹۲ سوره آل‌عمران هشدار سازمان ملل نسبت به گسترش خشونت صهیونیست‌ها در کرانه باختری تجاری‌سازی ۲۵ محصول دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد شهادت بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی در جنگ غزه تعمیرات اساسی ناوگان هما با اتکا به توان داخلی برگزیدگان جشنواره تئاتر کردی سقز معرفی شدند دسته روی رشتوندان همزمان با سالروز شهادت میرزا کوچک خان سرپرست جدید گمرک سومار معرفی شد واردات چای منوط به خرید محصول داخلی است حمله توپخانه‌ای به اطراف کاخ ریاست جمهوری سومالی با گلزنی سه بازیکن تراکتور/ صدرنشینی این تیم در لیگ برتر تثبیت شد تداوم بارندگی تا سه شنبه در خراسان رضوی رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان| گردوخاک در جنوب غرب کشور مستاجران تهرانی در این شهر خانه دار می‌شوند/واحدهای لوکس ۵ میلیاردی امادگی مجمع نمایندگان همدان برای رفع موانع تولید کنندگان افتتاح کارگاه تخصصی فناوری هوش مصنوعی در خوزستان رئیس قوه قضائیه وارد کرمانشاه شد زمینه معرفی بیشتر ظرفیت‌های بروجرد فراهم شود

0

این پهپاد با همه پهپادها فرق دارد

  • کد خبر : 23818
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
این پهپاد با همه پهپادها فرق دارد

دانشمندان سیستم ناوبری مبتنی بر بینایی را برای پهپاد ها ایجاد کرده‌اند که از داده‌های بصری ستاره‌ها استفاده می‌کند. سیستم مذکور توسط مهندسان دانشگاه استرالیای جنوبی (UniSA) ساخته شده و یک جایگزین قابل اعتماد برای سیستم‌های ناوبری شبانه مناطقی محسوب می‌شود که به GPS دسترسی ندارند.

به گزارش خبرآنلاین، این سیستم از الگوریتمی استفاده می‌کند که داده‌های بصری ستاره‌ها را با کمک سیستم‌های پرواز خودکار استاندارد تجزیه‌وتحلیل می‌کند. دانشمندان آن را با یک پهپاد آزمایش کرده‌اند و می‌گویند در فاصله 4 کیلومتری توانسته موقعیت دقیق را به دست بیاورد. با توجه به سادگی و مقرون‌به‌صرفه‌بودن سیستم مذکور، نتایج ارائه شده چشمگیری به حساب می‌آید.

سیستم ناوبری جدیدی برای پهپاد های استاندارد

به نقل از دیجیاتو، دانشمندان می‌گویند سیستم ناوبری سبک و مقرون‌به‌صرفه آنها را می‌توان به پهپادهای استاندارد اضافه کرد و یک نسخه پشتیبان قابل‌اعتماد و دقیق برای شما فراهم می‌شود.

«ساموئل تیگ»، محقق این پژوهش از دانگشاه UniSA می‌گوید: «برخلاف سیستم‌های سنتی مبتنی بر ستاره که اغلب پیچیده، سنگین و پرهزینه هستند، سیستم ما ساده‌تر و سبک‌تر است و نیازی به سخت‌افزار ندارد و برای پهپادهای کوچک‌تر مناسب است.»

در ناوبری آسمانی که از قدیم مورد استفاده قرار گرفته می‌شود، موقعیت دقیق یک مکان براساس موقعیت ستاره‌ها تعیین می‌شود. در حالی که پیشرفت حوزه GPS میزان استفاده از این سیستم را کمتر کرده است، اما ناوبری آسمانی انعطاف‌پذیری بیشتری را ارائه می‌کند.

این پهپادها با همه پهپادهای جهان فرق دارند

به گفته محققان، یکی از مهم‌ترین محدودیت‌های این تکنیک به دقت مربوط می‌شود، زیرا خطاهایی که در سیستم‌های پرواز خودکار کم هزینه وجود دارد می‌تواند منجر به کم دقتی در تعیین موقعیت شود. بااین‌حال دانشمندان UniSA روشی را به کار گرفته‌اند باعث افزایش دقت ناوبری آسمانی می‌شود.

آنها می‌گویند برخلاف سیستم‌های سنتی که شیوه‌های اندازه‌گیری مبتنی بر آسمان و اینرسی را از طریق فیلترهای پیچیده‌ای مانند «فیلترهای کالمن» (EKF) فراهم می‌کنند، این سیستم به‌طور مستقل عمل می‌کند. محققان تاکید می‌کنند که با زمان‌بندی دقیق، این تکنیک به مرور قابل اعتمادتر خواهد شد و چالش‌های اجرای آن برطرف می‌شود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=23818

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.