آوین ویژه»

معرفی بازیگران «یک، سه، هفت»؛ دارا حیایی و حمید گودرزی به سریال پیوستند آماده‌باش تمامی ظرفیت‌های شهرداری مشهد در پی اعلام هشدار نارنجی پدرسون: حذف نام هیئت تحریر الشام از فهرست تروریستی به رفتار این گروه بستگی دارد سلسله‌های غیرایرانی حاکم بر ایران هم تلاش می‌کردند فارسی بیاموزند اعتکاف عاملی برای ایجاد وحدت بین مسلمانان است ۶۳ کاروان سلامت هلال احمر ایلام به مردم خدمات رایگان ارائه می دهند آمادگی دانشگاه علمی کاربردی برای طراحی و تدوین دوره های مهارتی شغل محور کلاه جدید دولت بر سر مردم | دلار بازی جدید درآورد رشد ۱۳ درصدی جابه‌جایی مسافر در زنجان جشنواره شادی در البرز به مناسبت روز طبیعت برگزار شد بازدیدمعاون رئیس‌جمهور درامور زنان وخانواده ازبیمارستانی در جنوب تهران فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۴ در بخش نخبگانی منتشر شد مربی فولاد خوزستان: خواستار حضور VAR در همه بازی‌ها هستیم رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها به لبنان تا ۱۸ فوریه معلق است شعار هواداران علیه بیرانوند رئیس دیوان عالی:از اطاله دادرسی به‌علت تعطیلی‌ها جلوگیری شود مدل اجرایی جدید برای تامین مالی طرح‌های مس طراحی شود فرماندار خرم‌آباد آخرین آمار گردشگران نوروزی را اعلام کرد

0

انسان، خیره سری هوش مصنوعی را تا کجا تحمل می کند؟/ کاری هست برای جلوگیری از این اتفاق بکنیم؟

  • کد خبر : 32412
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۹:۵۰
انسان، خیره سری هوش مصنوعی را تا کجا تحمل می کند؟/ کاری هست برای جلوگیری از این اتفاق بکنیم؟

پیشرفت های عظیم هوش مصنوعی رقابت زیادی بین کشورها به وجود آورده تا از این فناوری در بخش‌های نظامی و تسلیحاتی خود استفاده کنند، اما به باور «جفری هینتون»، پدرخوانده هوش مصنوعی و برنده نوبل، روزی که هوش مصنوعی زندگی بشر را تهدید کند، کشورها علیه این فناوری متحد خواهند شد.

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه شرق نوشت: براساس گزارش اینسایدر، هینتون به‌تازگی گفته است: «درمورد خطراتی مانند سلاح‌های خودمختار مرگ‌بار، کشورها با هم همکاری نخواهند کرد. کشورها در حال‌حاضر مشغول ساخت سلاح‌های خودمختار مرگ‌بار هستند و سرعت [تولید این سلاح‌ها] کاهش نخواهد یافت‌».

«‎جفری هینتون» درباره آینده‌ای که شاید زیاد دور نباشد، می‌گوید: «زمانی که [هوش مصنوعی] از ما هوشمندتر شود که تقریبا همه محققانی که می‌شناسم، معتقدند چنین خواهد شد، ما فقط درمورد اینکه کی این اتفاق می‌افتد، پنج سال یا 30 سال دیگر، اتفاق نظر نداریم، آیا آنها زمام امور را در دست می‌گیرند و با توجه‌ به اینکه خودمان خالقشان بوده‌ایم، کاری هست برای جلوگیری از این اتفاق بکنیم؟ ما در این زمینه با هم همکاری خواهیم کرد؛ زیرا هیچ کشوری نمی‌خواهد چنین اتفاقی بیفتد».

او چین را مثال می‌زند: «حزب کمونیست چین نیز نمی‌خواهد قدرت را به هوش مصنوعی واگذار کند». هینتون گفت این همکاری بین‌المللی می‌تواند شبیه جنگ سرد باشد؛ جنگی که روسیه و ایالات متحده با وجود اینکه دشمن یکدیگر بودند، هدف مشترکی برای اجتناب از جنگ هسته‌ای داشتند.
23302

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=32412

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.