آوین ویژه»

فاجعه در بزرگراه‌های تهران رونمایی تصاویر جدید از سریال تاریخی «مهمان کشی» سنگ‌اندازی وزارت صمت در مسیر واردات خودرو / ثبت سفارش خودرو از ابتدای سال متوقف شده است استقبال از دانشجویان و اساتید فلسطینی در دانشگاه‌های ایران ۹۰۰۰ میلیارد ریال حق آلایندگی در استان بوشهر وصول شد برنامه استقلال برای فصل بعد/ فراتر از خانه‌تکانی! سران گروه-۷: به حمایت از اوکراین ادامه می‌دهیم شرایط رفاهی دانشجویان علوم پزشکی را بهبود می‌دهیم وزیر اطلاعات: راهبرد آمریکا با تغییر رئیس جمهورشان تغییر نمی‌کند ایتمار بن‌گویر: رئیس شاباک مجرم و دروغگو است و باید زندانی شود جزئیات افزایش نرخ عوارض ساختمانی در سال 1404 انتشار اوراق تبعی، مثبت اما ناکافی است / عرضه ETF بیت‌کوین در بورس منطقی نیست دونالد ترامپ: ما به دنبال آسیب به ایران نیستیم تکبر اصلی‌ترین عامل فروپاشی زندگی خانواده‌ها و افزایش طلاق است موافقان و مخالفان مذاکره با ایران در کاخ سفید چه کسانی هستند؟ مراسم گرامیداشت روز معلم تسهیلات 650 میلیونی نهضت ملی مسکن ابلاغ شد واکنش دوحه به پرونده «قطر گیت»

1

آشنایی با اولین وب‌سایت دنیا

  • کد خبر : 33535
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
آشنایی با اولین وب‌سایت دنیا

اولین وب‌سایت جهان ۳۴ سال پیش راه‌اندازی شد و اینترنت را به ابزاری جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره‌ی انسان‌ها تبدیل کرد.

به گزارش خبرآنلاین، اگر عبارت «اولین وب‌سایت جهان» را در گوگل جست‌وجو کنید، صفحات زیادی به شما خواهند گفت که چنین وب‌سایتی در ۶ آگوست ۱۹۹۱ (۱۵ مرداد ۱۳۷۰) راه‌اندازی شده است. اما در واقع این تاریخ مربوط به زمانی است که وب‌سایت به‌طور رسمی برای عموم مردم در دسترس قرار گرفت.

به نقل از زومیت، برنرز لی در سازمان CERN (شورای اروپایی تحقیقات هسته‌ای) مشغول به کار بود و ابتدا این وب‌سایت فقط برای کارمندان سازمان مذکور دردسترس قرار داشت. سرانجام در آگوست ۱۹۹۱ (تیر و مرداد ۱۳۷۰)، اولین سایت دنیا برای همه‌ی کاربران اینترنت در دسترس قرار گرفت.

از آنجاکه مفهوم سرور در سال ۱۹۹۰ ناشناخته بود، برنرز لی برای همکارانش یادداشتی هشداردهنده نوشت. این یادداشت با جوهر قرمز روی برچسبی دست‌نویس به کامپیوتر NeXT که میزبان پروژه بود چسبانده شد: «این دستگاه یک سرور است. آن را خاموش نکنید!!»

پروژه‌ی برنرز لی در آن زمان اهداف ساده‌ای داشت. او وب را به‌عنوان ابزاری برای اشتراک‌گذاری اسناد و همکاری پژوهشگران طراحی کرده بود. به‌هر حال، حتی در همان مراحل اولیه، پتانسیل عظیم وب قابل مشاهده بود.

آشنایی با اولین وب‌سایت دنیا

اولین وب‌سایت جهان، راهنمای ساده‌ای برای استفاده از وب بود که همچنان فعال است. این صفحه‌ی ساده‌ی متنی، لینک‌هایی به توضیحات پروژه، جزئیات نحوه‌ی دسترسی به اسناد با استفاده از سیستم جدید و دستورالعمل‌هایی برای راه‌اندازی سرور بود.

وب‌سایت ساده‌ی برنرز لی مسیری را آغاز کرد که بعدها به دنیایی پر از ویدیو، تئوری‌های توطئه و بحث‌های بی‌پایان درباره‌ی رنگ لباس‌ها تبدیل شد. این دستاورد همچنین راه را برای تحولات دنیای فناوری هموار کرد.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=33535

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.